זהו .. הזיכרון שלי מלאאא

• הוסף לסימניות
@OR_Design
במחשב נייח נורמלי זה לא מעמיס בכלל

https://ksp.co.il/cat/2899.1033..145..147..682..860.

הדיסקים הממולצים ביותר (לא SSD) הם:
Western Digital Caviar Black

נאמר שאני הולכת על הזיכרון הזה , כפי שהמלצתם , הכפול של 2 TB
https://ksp.co.il/?uin=21079&select=.1033..145..147..682..860.

(מחילה על ההקפצה , עכשיו רק יצא לי לטפל בזה)
מה הכוונה לא SSD?
אם אני רוצה שיהיה מהיר יותר אני אמורה לקחת SSD?
אני ממש מעדיפה , זה שייך בכוננים כאלו לאחסון קבצים?
מחיפוש שעשיתי כונן SSD הכי גבוה זה 1TB שעולה 1500 שקל,
השאלה אם זה לאחסון קבצים , או שזה בכלל למערכת של המחשב שלזה כבר ביקשתי מהטכנאי שממנו קניתי את המחשב שיהיה SSD וכך נראה לי שהוא עשה.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
SSD של 2TB יצא רק לאחרונה (או אמור לצאת, אני כבר לא זוכר) ותג המחיר שלו בשמיים.
את לא צריכה את זה.
יש לך SSD למערכת ההפעלה.

• הוסף לסימניות
זה HP
איפה כתוב הדגם?

במחשבים ניידים
הכי קל לחפש בחיפוש במחשב

בנייחים תלוי בלוח האם
אבל שם יש את cpu z
או קובץ פקודה קטן שמראה את הפלט
בדיקת דגם לוח.zip

"מידע מערכת"
upload_2018-4-17_9-4-7.png

וש יש

upload_2018-4-17_9-4-46.png

קבצים מצורפים

• בדיקת דגם לוח.zip
    233 ביטים · צפיות: 39
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה