זהו! החלטתי סופית לעבור לנטפרי. מי יכול להדריך אותי איך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;2242483:
מקפיצה. ממליצים לעבור מבזק לX2One ולהרויח 30 ש"ח לחודש, או שלא כדאי? ולקחת רק ספק מRL?
ב 019 יש אפשרות תשתית וספק נטפרי ב 100 שח

• הוסף לסימניות
אין כמו נטפרי מושלמים בהכל
מענה אנושי כבר מההתחלה
0526991723
כן! יש עוד מקומות עם שירות

• הוסף לסימניות
מה זה 019?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;2242605:
ספק אינטרנט , כמו 013 נטוויזן ,012 סמייל וכו
ניתן לפנות אלי לפרטי לחיבור

• הוסף לסימניות
זה לא מופיע בויקי של נטפרי ברשימת הספקים שתומכים בנייח זה משהו חדש?

• הוסף לסימניות
לX2One גם יש תשתית+ ספק ב100 ש"ח, השאלה שלי האם כדאי לעבור או להשאר בבזק, ולקחת ספק RLולשלם 95 ש"ח לבזק+ 37 לספק= 132 ש"ח, אך להרויח את השרות של בזק ושל RL

• הוסף לסימניות
בכל זאת? משהו יודע להמליץ לי?

• הוסף לסימניות
לגבי בזק אני לא חושב שאמורה להיות בעיה מעבר לעובדה שתצטרכו ראוטר אחר, כי בזק ייקחו את שלהם חזרה. (אני פתרתי את הבעיה עם הקו הביתי של נטוויז'ן שיחד איתו מגיע ראוטר.)
השירות של RL אכן טוב מאד בעיני ואת החברה השנייה לא ניסיתי אז אני לא יודע לענות.
התשתית שלי כעת יושבת על נטוויז'ן ב60 ש"ח ל40 מ"ב למרות שהספק שלי הוא RL .
אני מתכוין לומר שאם תעברו לתשתית נטוויז'ן וספק RL תגיעו בערך לאותו מחיר.

• הוסף לסימניות
תמיד יהיו את אלו שיעדיפו את המוכר והבטוח, ויסכימו לשלם יותר על פני הזול, החדש והלא מוכר.
שיקול שלך.
הטלפון אלחוטי שלך הוא פנסוניק או...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה