זהו, חשבתי לעצמי איזה כותרת אכתיר את הנושא, לכן חשבתי וחשבתי עד שבעצם אמרתי לעצמי, עזוב כותרת.

• הוסף לסימניות
ze02-13.jpg

• הוסף לסימניות
אני רק מדמיינת את זה בשחור לבן נהיה לי עוד יותר טוב... אבל כמובן שזה מיוחד גם ככה
פשוט אוהבת מאד שחור לבן

• הוסף לסימניות
אני רק מדמיינת את זה בשחור לבן נהיה לי עוד יותר טוב... אבל כמובן שזה מיוחד גם ככה
פשוט אוהבת מאד שחור לבן
אני מסכים אתך. מבחינתי צבע הוא רק לבוש שמסתיר את היופי. איך הכותרת? יפה כן?

• הוסף לסימניות
מי צריך כותרת! ג'קי ירחי = כניסה לאשכול> לייק> להוריד לתיקיית 'דברים שצריך ללמוד לעשות'

• הוסף לסימניות
המסוק בתנועה מדהים! איזה סיפור בהיסטוריה היהודית משלב מארינס?

• הוסף לסימניות
אה, הכותרת? לא יודעת אנשים פה מתיחסים הרבה לכותרות ולשמות אני לא רואה את זה
התרגלתי לדלג על הכיתוב

• הוסף לסימניות
המסוק בתנועה מדהים! איזה סיפור בהיסטוריה היהודית משלב מארינס?

האמת כאן זה לא סיפור היסטורי וגם לא כתבתי אותו. נתתי לעצמי קצת חופש מכתיבה ומסיפורים היסטוריים. זה דורן המון עבודה וזמן וכרגע רק מאייר לפי מה ששלוחים לי, וזאת למרות שהמו"ל רוצה שאמשיך עם הסדרה שהקמתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה