חיסכון לכל ילד זהו נגמר התירוצים! עוברים היום! חדש! אינפיניטי קיבלה הכשר. חיסכון לכל ילד. וקופת גמל. האשכול החדש.

תכלס ילד בגיל 10 - לקחת סיכון? (בהנחה שלא דחוף הכסף בגיל 21, אבל איך אדע אז אם זה משתלם או לא להוציא?)
וגיל 15 - ודאי שלא?

תכלס ילד בגיל 10 - לקחת סיכון? (בהנחה שלא דחוף הכסף בגיל 21, אבל איך אדע אז אם זה משתלם או לא להוציא?)
וגיל 15 - ודאי שלא?
לא מדובר בכסף גדול, אני מאוד מבין את מי שכן לוקח את הסיכון.

ילדים בגיל 11-17 כרגע בהראל הלכה
כדאי להעביר לחברה אחרת? או להשאיר?
ואם להעביר לאיזו חברה כדאי?

שאלת תם:
מה יקרה אם בעוד כמה שנים חברת אינפיניטי לא יעמדו בתנאים ההלכתיים
וניאלץ כולנו לעזוב אותם עם הכסף
האם זה לא סיכון שזה יקרה כשיהיו ירידות?!
אתה מצרף כמה סיכונים יחד:
1) שיהיו בשמונה עשר שנה הקרובות ירידות משמעותיות.
2) שבדיוק בתקופה הזו המסלול ההלכתי יסגר.
3) שלא תיהיה חברה אחרת שתפיק מסלול דומה כשר שיהיה אפשר להעביר אליה.

לא יודע אם הייתי חושש לכל כך הרבה דברים בפרט שהסכום הוא יחסית לא מאוד גדול, (הסכום שאתה משקיע לכל אורך התקופה הוא 11880 ש"ח ואם אתה מוסיף 55 ש"ח זה יוצא 23760 והסיכון שתפסיד את כל הכסף הוא אפסי.
(חשוב להסביר שאם זה יקרה לאחר שהילד יגיע לגיל 18 לא תהיה בעיה, כי תמיד יהיה אפשר למשוך את הכסף ולקנות קרן סל כשירה שמחקה מדד עולמי.)
אגב, בפנסיה אתה לא חושש לזה?

שאלה קטנה
בטופס של ההעברה הם מבקשים צילום ת.ז. וספח של העמית, וצילום ת.ז. וספח של ההורה
מה צריך להעלות בת.ז. של הילד?

בחיסכון לכל ילד זה המסלול הפסיבי היחיד.
לא בדיוק

אתה מצרף כמה סיכונים יחד:
1) שיהיו בשמונה עשר שנה הקרובות ירידות משמעותיות.
2) שבדיוק בתקופה הזו המסלול ההלכתי יסגר.
3) שלא תיהיה חברה אחרת שתפיק מסלול דומה כשר שיהיה אפשר להעביר אליה.
1) אם כל מה שאני משקיע שם, זה כי אני לוקח את החשבון של טווח זמן ארוך,
אני צריך לקחת בסיכון גם שבאמצע הזמן הזה ניאלץ לעזוב באמצע.
2) כנ"ל.
3) בינתיים לא נמצא ב10 שנים האחרונות חברה דומה, וגם הם זה היה אחרי הרבה כאבי ראש..
אגב, בפנסיה אתה לא חושש לזה?
בפנסיה גם יש חברה שמשקיעה באופן כזה ללא מתחרים?

לא בדיוק
לא של גלאט הון

לא בדיוק
מור זה לא השקעה פסיבית, הם משנים לפי הטרנד, ועכשיו הטרנד על מדדים.

1) אם כל מה שאני משקיע שם, זה כי אני לוקח את החשבון של טווח זמן ארוך,
אני צריך לקחת בסיכון גם שבאמצע הזמן הזה ניאלץ לעזוב באמצע.
2) כנ"ל.
3) בינתיים לא נמצא ב10 שנים האחרונות חברה דומה, וגם הם זה היה אחרי הרבה כאבי ראש..
עדיין לדעתי מדובר בצירוף של סיכונים שהסיכוי שהוא יתממש נמוך.
וגם אם הוא יתממש, כנראה שתפסיד רק אחוזים מהכסף ולא את כולו.
ובכל אופן הסכום שאתה מסכן לא מאוד גבוה.
וזה חלק מניהול סיכונים מושכל

לא מבין את הקטע של החברה הזאת
ביקשתי לעבור ב- 1.1.24 ועד הום הם לא העבירו!!
ושלחתי את כל הטפסים שהיה צריך !!
מה נסגר???
זה עסק מסודר בכלל?
אפשר לסמוך עליהם??
איזה חברה לא מעוניינת בכסף???

שבוע טוב לפני כשבועים בתאריך 16/05/24 למנינם שלחתי בקשה לאינפנטי להעביר 2 קופות חסכון לכל ילד ועד עכשיו לא הגיבו כלום מישהו יודע כמה זמן לוקח ומה עוד צריך לעשות תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה