כללי זהו, סיימתי סופסוף - מיתוג למעצבת שמלות.

• הוסף לסימניות
מי שזוכר - המיתוג הזה לא הלך ךי, אני יושבת עליו המווון זמן וזה פשוט לא זרם
זוהי התוצאה הסופית שהגעתי אליה.. אשמח לשמוע חוו"ד.

נ.ב. תמונת הכלה טושטשה מפני כבוד המקום.. (במקור התמונה כמובן חדה ויפה)

קבצים מצורפים

• הדמיית מיתוג סופי-05.jpg
    1.7 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מרשים ויפה!

• הוסף לסימניות
ממש יפה ואלגנטי

• הוסף לסימניות
אשמח אם תעלי את הלוגו בנפרד בצורה ברורה כדי שנוכל לתת עליו חוו''ד

• הוסף לסימניות
יופי.
אני שמחה שהגעת לתוצאה הזו אחרי הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;726513:
יופי.
אני שמחה שהגעת לתוצאה הזו אחרי הכל.

תודה לך,
הרבה מזה הודות לעידוד שלך שזה קורה לכולם באיזשהו שלב, ולא חייב לאהוב את זה אם לא הולך, העיקר שהלקוחה תאהב :) אז פשוט זרמתי בראש שלה ואיכשהו הגעתי לתוצאה..

• הוסף לסימניות
אגב, קצת נתקעתי עם המעטפה - זה לעניין שהלוגו יושב למעלה באמצע? הוא לא כ"כ הסתדר לי בשום מקום אחר..

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד.
1. שימי לב בכרטיס הביקור שהכיתוב באנגלית יהיה תואם לעברית (סנס-סריף) כי זה קצת פוגם...
2. בכרטיס הביקור המרחק בין השוליים לכיתוב צריך להיות לפחות 5mm. - לעולם לא פחות.
3. בקטנה- בכרטיס ביקור את הקוים המפרידים כדאי לנסות לצבוע באדום של הסרט...

• הוסף לסימניות
המעטפה מאוד יפה.
הארה קטנה לגבי הבלאנק, מומלץ לתת יותר לבן, מפני שהטקסט שיופיע על הקווים יהיה קשה מעט לקריאה.

• הוסף לסימניות
מקסים!
גם לדעתי בבלאנק צריך להוריד קצת את הפסים בחלך התחתון, הם תופסים שטח נרחב ויהיה קשה לקרא את הכתוב עליהם.

• הוסף לסימניות
עבודה יפהפייה, אלגנטית ונקיה!
במעטפה כמדומני אסור לתת טקסט קרוב כל כך לשוליים, צריך להשאיר סנטימטר מלמטה.
בכרטיס ביקור הפריע לי הפונט אנגלית, קחי משהו מתאים יותר לעברית.
ניסית לשים את הלוגו במעטפה משמאל לשורה? (כמובן להוריד את השלייף מעל השורה במקרה זה)

• הוסף לסימניות
התוצאה יפה ונקיה, וכן, תמיד יש את העבודות שלא התחברנו אליהן עד הסוף, זה קורה.

שימי לב לכרטיס ביקור - הטקסט במקום שעלול להחתך, צריך שוליים פנימיים של 0.5 ס"מ
למעטפה - צריך פס לבן למטה, ברוחב של נדמה לי 1.5 ס"מ, לא זוכרת בע"פ, ואני חושבת שהלוגו קרוב מדי למיקום הבול.
לגבי הפסים בבלנק - תדפיסי ותבדקי שזה לא מפריע לקרוא

• הוסף לסימניות
יפה מאד שרית.
שמחה בשבילך שסימת סופסוף. עבודות כאלו הן נורא מעצבנות.
אבל התוצאה ממש יפה. עלי והצליחי

• הוסף לסימניות
הלוגו - מיוחד. במיוחד הפפיון האדום (:

כנ"ל לגבי הפסים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, הערה לגבי המעטפה;
יש להשאיר כ-2 ס"מ מלמטה ריק - דרישות הדואר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מיוחד אלגנטי ומרשים!!

• הוסף לסימניות
משגע...

נהננו לראות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה