נכון.גם בתחנת אוטובוס, רוב המוזרים המבקשים סכום לנסיעה לאלעד או אילת, לצפת או חיפה, זה שקר גס. זו פשוט צורה לקבל 20-50 ש"ח, ולא חצי שקל...
אני מכיר כמה קבועים בתחנות אוטובוסים.
אז חשוב שתדעו, הוא לא מסכן, הוא פשוט שחקן מדופלם!חשבתי להתלונן למישטרה אבל אמרתי בן אדדם מסכן...
ברור שלא, הוא לקח מהם פרטי אשראי, שזה בעיני הכי אמור להדליק נורה אדומה,עדיין לא ברור
אם מישהו יודע לזייף חתימה (ובכלל האם חברת האשראי מכירה את החתימות של כולם???)
ויש לו את הצילום תעודת זהות שלי
אז הוא כבר יכול לפתח חשבון בנק ולגנוב כסף??
למה? מה יכול להיות פיקוח נפש בנסיעה בין עירונית??בתחנת אוטובוס יש סיכוי שזה אמת
בבנין רנדומלי זה שקר מוחלט
אז חשוב שתדעו, הוא לא מסכן, הוא פשוט שחקן מדופלם!
חסר חקיינים שיודעים לחקות קולותברור שלא, הוא לקח מהם פרטי אשראי, שזה בעיני הכי אמור להדליק נורה אדומה,
וגם לקח מהם חתימת קול וטביעת אצבע.
ובכלל זה הזוי שבן אדם יכול לפתוח חשבון בנק בדיגיטל, בלי שרואים אותו, וככה לקחת הלואה של מליונים??
מישהו שעומד בתחנת אוטובוס ומספר לךלמה? מה יכול להיות פיקוח נפש בנסיעה בין עירונית??
או שיתארגן עם הכסף מראש, או שיזמין אמבולנס....
ברוב הפעמים מדובר בשקר / ניצול, רצון לחסוך את הכסף על חשבון מישהו אחר...
אין בעיה, תעלה לאטובוס, ואני אתקף בשבילך רב-קו..מישהו שעומד בתחנת אוטובוס ומספר לך
שנאבד לו הארנק והוא רוצה לחזור לבית
מה לא הגיוני בזה?
אבל כאן הוא באמת חתםחסר חקיינים שיודעים לחקות קולות
שמעתי פעם בקול חי איך מחקים את דרעי
בצורה יפה מאוד
אז אותו חקיין לדעתך יכול להוציא מדרעי הלוואות במיליוני שקלים??
וגם האם המערכת מכירה את הקול של כל אחד ואחד פה?
את הטביעות אצבע??
אם נניח נאבד לי הארנק
ומישהו רואה את השאראי
תיאורטית הוא יכול לחקות את הקול שלי והטביעת אצבע שלי ולהוציא מיליונים??
אני מבין שבסוף יתפסו אותו
ואני יזוכה במקרה הזה שאוכיח שזה לא החתימה שלי(אגב איך מוכיחים את זה?)
אבל עצם הרעיון
יכול לקרות כזה דבר??
איזה תיאום היה חסר?תביעה, אם תהיה , תהיה באמת כלפי המדינה והבנקים וחברות האשראי על היכולת להוציא מיליונים במרמה.
הרי מליון שקל לא היו נותנים לבן אדם בלי לראות אותו, אז הבעיה היא באשראי הממשלתי והחברות שאין בנינהם תיאום.
הבנקים והחברות נותנות מקסימום 50-100 אל"ש בקלות. הוא לא סתם פתח כמה חשבונות, הרי ברור שלא היה מקבל מחשבון אחד כ"כ הרבהאיזה תיאום היה חסר?
ממש כך.תביעה, אם תהיה , תהיה באמת כלפי המדינה והבנקים וחברות האשראי על היכולת להוציא מיליונים במרמה.
אני עבדתי פעם בדירה של חינוך מיוחד, ואחת הבנות ברחה מהדירה וביקשה מאנשים כסף בתחנה ליסוע הביתה.אין בעיה, תעלה לאטובוס, ואני אתקף בשבילך רב-קו..
ואולי דוקא היה צריך לתת לנערה כזאת כסף להגיע הביתה???אני עבדתי פעם בדירה של חינוך מיוחד, ואחת הבנות ברחה מהדירה וביקשה מאנשים כסף בתחנה ליסוע הביתה.
אני לא יכולה לתאר לכם את ההלם של ההורים שלה כשהיא הופיעה בבית האמצע היום.....
בכל מקרה צריכים להיות ערניים ולא לחלק סתם כסף...
היא הייתה חוזרת לדירהואולי דוקא היה צריך לתת לנערה כזאת כסף להגיע הביתה???
מה היה קורה אם היא לא היתה נוסעת הביתה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים