למסירה זהירות! אגוזים בחזקת בשרי

• הוסף לסימניות
קניתי היום כמה סוגי אגוזים ופיצוחים בחנות פיצוחים מוכרת עם תחלופה גבוהה.
בדקתי כמה ואכלתי, וכשהמשכתי לבדוק התברר שלא רק אני אכלתי מהאגוזים...
היתה נגיעות של מעל 30%!

לכן, אם אתם קונים אגוזים, פיצוחים וכדו' דאגו לבדוק היטב לפי ההוראות!
כנראה שהשילוב של החום והעובדה שהמוצרים ישבו במשך הפסח לא עשה להם טוב.

לגבי החוויה שלי-
חזרתי לחנות (עם שקיק ובו כמה אגוזים ותולעים למען יאמינו לי), והדבר היחיד שהציעו זה לתת לי זיכוי על האגוז המסוים הזה, בתנאי שאחזיר את מה שקניתי ע"מ שיוכלו למכור הלאה...
פניתי לגוף הכשרות שנתן להם הכשר, ואמרו לי שהעניין יטופל.

מקווה שלא הרסתי למישהו את התאבון. לפחות לא צרפתי תמונות.

• הוסף לסימניות
אני נתקלתי בשבוע שעבר לראשונה בחיי בתולעת חיה בתוך אגוז קשיו, וכולו היה מלא בקרומים מתפוררים.
השבוע מצאנו עוד כמה כאלו :(

• הוסף לסימניות
אני נתקלתי בשבוע שעבר לראשונה בחיי בתולעת חיה בתוך אגוז קשיו, וכולו היה מלא בקרומים מתפוררים.
השבוע מצאנו עוד כמה כאלו :(
מה שהפתיע אותי היום זה שדווקא לא היו קורים וכו'. האגוז היה נקי ויפה, למרות התולעת החיה והבועטת...

• הוסף לסימניות
הנגיעות בקשיו היא מאד מאד שכיחה.
ההוראות הן לבדוק 10%, ואח"כ רק אגוז שלא נראה טוב מבחוץ.
למרבה הנס, אני תמיד בודקת אותם אחד אחד, כי אם הייתי פועלת לפי ההוראות - התולעת הזו היתה נבלעת :mad::mad::mad:.
כבר ראיתי אגוזי קשיו שלא נראו טוב - אבל תולעת חיה מעולם לא מצאתי. ואני אוכלת הרבה קשיו :)

עריכה: בדקתי שוב על פי מה שהעירו, ואכן כיום ההנחיה היא לבדוק אותם אחד-אחד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מזכירה שגם תותים הם בשריים לכל דבר...
אלא אם כן עורכים להם סדרת ניקיונות.

• הוסף לסימניות
ההוראות הן לבדוק 10%, ואח"כ רק אגוז שלא נראה טוב מבחוץ.
למרבה הנס, אני תמיד בודקת אותם אחד אחד, כי אם הייתי פועלת לפי ההוראות - התולעת הזו היתה נבלעת :mad::mad::mad:.
כבר ראיתי אגוזי קשיו שלא נראו טוב - אבל תולעת חיה מעולם לא מצאתי. ואני אוכלת הרבה קשיו :)
חמי הוא מומחה לכשרויות ובהנחיתו אנחנו בודקים אחד אחד.

• הוסף לסימניות
לכן מאוד חשוב לבדוק את טריות השקית ומתי תאריך היצור...

• הוסף לסימניות
לכן מאוד חשוב לבדוק את טריות השקית ומתי תאריך היצור...
איזה שקיות? קניתי מהאגוזים הפתוחים לפי משקל.
הגיוני מאד שזה ישב אצלם כל הפסח.
יש לציין שבד"כ מה שאני קניתי שם היה די נקי. כפי שאמרתי, יש שם תחלופה גדולה.

• הוסף לסימניות
איזה שקיות? קניתי מהאגוזים הפתוחים לפי משקל.
הגיוני מאד שזה ישב אצלם כל הפסח.
יש לציין שבד"כ מה שאני קניתי שם היה די נקי. כפי שאמרתי, יש שם תחלופה גדולה.

אז אולי פשוט לשאול את המוכר
"ממתי הפיצוחים?"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה