מידע שימושי זהירות! אל תשכרו מחשבים בחנות - - -

• הוסף לסימניות
מעשה שהיה כך היה:
שכרתי מחשב מחנות באיזור חרדי לחלוטין, לאחר כמה ימים אני מגלה תכנים לא ראויים בעליל! בעיתיים ממש ממש! כמובן שמחקתי מייד והתלוננתי.
מה אתם אומרים זה בסדר (מבחינת כללי האתר/החוק) לפרסם כאו את השם? חייבים להזהיר את הציבור!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעשה שהיה כך היה:
השכרתי מחשב מחנות באיזור חרדי לגמרי, לאחר כמה ימים אני מגלה תכנים לא ראויים בעליל! בעיתיים ממש ממש! כמובן שמחקתי מייד והתלוננתי.
מה אתם אומרים זה בסדר (מבחינת כללי האתר/החוק) לפרסם כאו את השם? חייבים להזהיר את הציבור!

מה אומרים בחנות על זה ?

• הוסף לסימניות
הם טענו שזה לא קשור אליהם, שזה כנראה תוכן של המשתמש לפני, לכן אני לא בטוח אם לפרסם.

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות לזה
כל שוכר יכול לעשות לעשות מה שהוא רוצה ואין שליטה על זה
צריך אחריות עצמית כשוכרים מחשב אין מה לעשות

• הוסף לסימניות
לפני שאדם שוכר מחשב, מן הראוי לשאול ולדרוש ניקוי מוחלט של המכשיר והגנה מושלמת, זה לא פחות חשוב ומובן מאשר קנית מוצר עם בדיקת כשרותו, וגם תאריך תפוגתו, איך יתכן שסומכים על המשכיר ולא על בעל החנות, קצת הזוי בדורנו

• הוסף לסימניות
בעל חנות שמשכיר עשרות מחשבים אין ציפיה ממנו שינבור כל יום בקירבו וכרעיו של כל מחשב,
אך יש משכירים שמראש לא משכירים לבחורים בגילאי העשרה שמבררים האם יש ווי פי פתוח, כנראה מהסיבות שנתקל בהם פותח האשכול...

• הוסף לסימניות
תכלס' כנראה זה לא אשמת בעל החנות.
לדעתי זה מקרה חד פעמי, לכן לא אפרסם.
אם מישהו בכל זאת חושב אחרת אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
מוזר לגמרי.
אני חושב שזה דבר בסיסי לנקות את המחשב לפני כל שוכר חדש. ולא רק מצד תכנים בעייתים. אלא גם למקרה שהשוכר הקודם השאיר מידע אישי במחשב הקודם.
מעניין לברר איך נוהגים בחנויות השכרת מחשבים בנושא הזה.

• הוסף לסימניות
בעל חנות שמשכיר עשרות מחשבים אין ציפיה ממנו שינבור כל יום בקירבו וכרעיו של כל מחשב,
אך יש משכירים שמראש לא משכירים לבחורים בגילאי העשרה שמבררים האם יש ווי פי פתוח, כנראה מהסיבות שנתקל בהם פותח האשכול...
יש מחיקה אוטומטית שניתן להגדיר.
ברוב המכללות והאונבירסיטאות כל החומר נמחק ב10 בלילה

• הוסף לסימניות
תכלס' כנראה זה לא אשמת בעל החנות.
לדעתי זה מקרה חד פעמי, לכן לא אפרסם. (אציין שזה לא פעם ראשונה שאני משכיר שם, ואף פעם לא הייתה בעיה)
אם מישהו בכל זאת חושב אחרת אשמח לשמוע.

לדעתי אתה צודק, אבל תסביר לו את החשיבות לנקות כל פעם את המחשב, יש תוכנות מיוחדות לכך.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות שכל כיבוי והדלקה כל המצב חוזר לקדמותו כולל כל השינוים והתוספות, יש את זה בבתי ספר

• הוסף לסימניות
יש מחיקה אוטומטית שניתן להגדיר.
ברוב המכללות והאונבירסיטאות כל החומר נמחק ב10 בלילה
אבל בן אדם ששכר לשבוע, לא ירצה שימחק לו אוטומט כל יום או כל כיבוי

• הוסף לסימניות
אבל בן אדם ששכר לשבוע, לא ירצה שימחק לו אוטומט כל יום או כל כיבוי
הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

לעצם העניין, לא מקובל לנקות המחשב לפני כל השכרה, אז אין עניין לחשוף שם של חברה.

כן תודה על הידיעה, ופרסום המכשול, שכל אחד ידע להיזהר.

• הוסף לסימניות
לעצם העניין, לא מקובל לנקות המחשב לפני כל השכרה, אז אין עניין לחשוף שם של חברה.
בחנות מחשבים מוכרת בבני ברק המחשבים מתאפסים אחרי כל השכרה.
אני ממש לא מבין למה זה לא מקובל. יכול להיות על המחשב מהשוכר הקודם מידע אישי, תוכן בלתי ראוי.
מה הבעיה להריץ תוכנת ניקוי (או בצורה ידנית) לפני כל השכרה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה