עזרה זהירות! בוגבו בי 6 חדש חדש באריזה עם אחריות ב 2040 שקל?!

• הוסף לסימניות
האם מישהי פעם רכשה דרך החנות הזאת: ALL 4 BABY LIMITED באנגליה, שיש לה סוכנים פה
והתשלום מבוצע דרך Western Union או Moneygram
דחוף לי ממש, משהו לא נשמע לי עד הסוף הגיוני
אני מתכתבת עם הנציג ואין משהו חריג
אתן מכירות?.??

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש היתה פה מישהי שסיפרה...
כמו כן אם לא נותנים לשלם דרך פייפל זה צריך להדליק נורות אזהרה

• הוסף לסימניות
לא נשמע אמין
בטח לא אם הם מתנים את "המבצע" לזמן מוגבל.......

• הוסף לסימניות
האם מישהי פעם רכשה דרך החנות הזאת: ALL 4 BABY LIMITED באנגליה, שיש לה סוכנים פה
והתשלום מבוצע דרך Western Union או Moneygram
דחוף לי ממש, משהו לא נשמע לי עד הסוף הגיוני
אני מתכתבת עם הנציג ואין משהו חריג
אתן מכירות?.??
הוא אמר שהתשלום צריך להיות מבוצע דרך: Western Union מישהי שמעה על זה?
שאמרתי לו שאני לא מוכנה לשלם על מוצר כל עוד אין לי ביד אמר שאין בעיה שאני אשלם עכשיו 50% ובקבלה עוד 50% זה אמור להעלות לי את האמון?

• הוסף לסימניות
הוא אמר שהתשלום צריך להיות מבוצע דרך: Western Union מישהי שמעה על זה?
שאמרתי לו שאני לא מוכנה לשלם על מוצר כל עוד אין לי ביד אמר שאין בעיה שאני אשלם עכשיו 50% ובקבלה עוד 50% זה אמור להעלות לי את האמון?
לא הגיוני שחנות מחו''ל תשלח מוצר על סמך 50 אחוז שאת עתידה לשלם
נשמע לא טוב...

• הוסף לסימניות
זהו
גמאני הגעתי לאתר ולא ראיתי שם בוגבו
ראיתי באתר אחר את הפרסומת לבי 6 וזה בדליק לי נורה אבל הוא אפילו הוציא לי חשבוניצ מהחנות עם הפרטי הזמנה שלי
אני ממש בדילמה
מה אתם הייתם עושים?.

• הוסף לסימניות
אוווף
אבל מצד אחד עם מישהו ירצה לעקוץ אותי זה יספיק לו 50%
הוא לא יודע עברית
יש פה המון שנפלו עם כל מיני עסקאות מפתות

• הוסף לסימניות
ליתר ביטחון ניתן לפנות לחנות הזו באתר שלהם ולשאול האם הם עובדים בצורה הזו
זה רעיון מצוין! תודה
אבל בכללי זה נשמע הגיוני תראו מה הוא כתב לי ששאלתי אותו איך זה הגיוני כזה מחיר:

"המחיר נמוך מאוד, כי אנחנו במבצע

אנחנו חוגגים את הפרומו שלנו

אנו משתמשים בקידומי מכירות כדי לעזור לנו להציג את המוצרים שלנו ללקוחות וכדי להבטיח שהלקוחות הנוכחיים יישארו נאמנים למותג.

הפרומו נמשך כבר חודשים והפרומו יסתיים בקרוב.

הפריט חדש מקורי, מגיע עם אביזרים שלמים גם עם שנה אחריות

עלות הפריט 2060 ₪

אנחנו מבוססים על החברה וממוקמים באנגליה, ברגע שתבצע הזמנה היינו מבצעים משלוח ישירות לכתובת הבית שלך"

• הוסף לסימניות
באתר של החנות כתוב בפירוש כי הם לא שולחים מחוץ לאירלנד.
זה תרמית, חבל על הכסף.
שיעור טוב בכלכלה אפשר להשיג בפחות מ1000 ש"ח. לא צריך לעבור דרך בית הספר של החיים.

צפה בקובץ המצורף 1310028
וזה שהוא כתב לי שהם מבוססים על החברה ונמצאים באנגליה...זה אומר משהו?

• הוסף לסימניות
לא לקנות!!!!!
גם לנו יצא התכתבות כזו ארוכה בקשר לאורגנית טיירוס שהמחיר שלה היה ממש מפתה, גם במקרה שלנו הם אמרו שהם ממוקמים באנגליה, ורצו שנשלם בצורה זו וכשלא התאפשר גם רצו רק חלקית,
לאחר בירור יסודי הבנו מאנשים שמבינים בתחום שייתכן שמדובר בעוקץ אל תתחילי עם זה לדעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה