שרה אחת...
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
אין עוד מה להסביר...
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
התייעצות - דחוף! איך מורידים כתמים של בועות סבון שלא יורדים בכביסה?
מכירים את בועות הסבון הזולות? הבגדים החדשים של ילדי נפלו להם קורבן. הצרה שרואים את הכתמים החומים הנוראים האלו רק אחרי כביסה. יש לכם רעיון איך להציל אותם?
www.prog.co.il
דרוש מידע - איך מורידים כתמים אפורים מבועות סבון?
ניסיתי קליה, שמש, מה עוד יכול להוריד מחולצה כתמים אפורים כאלה שנגרמו מבועות סבון?
www.prog.co.il
דרוש מידע - הרס בגדים בעקבות בועות סבון
שלום וברכה בעקבות הרס בגדים ע"י נוזל בועות סבון קנוי (כתמים חומים /אפורים שלא יורדים בכביסה) רציתי לדעת אם זה קרה למישהו גם בעקבות הכנה ביתית של תערובת לבועות סבון . (פירי + אבקת כביסה וכו')
www.prog.co.il
עזרה - החולצות מקבלות כתמים אפורים אחרי הכביסה? יש סיבה
שנים אני בטוחה שיש לי בעיה במכונת כביסה, אני מכניסה בגדים בהירים לא מוכתמים והם יוצאים אחרי כביסה עם כתמים אפורים, זה לא יורד בשום אופן ניסיתי עם כל החומרים האפשריים הבעיה לא נפתרה גם אחרי שניקיתי את המכונה ובסוף עליתי על הגורם לכתמים, זה לא המכונה! בועות סבון גורמות לכתמים על הבגדים, ושמעתי...
www.prog.co.il
עזרה - הבגדים ובועות הסבון?
בחול המועד האחרון קנינו לילדים מכשיר של בועות סבון שהגיע עם בקבוק סבון בצבע ורוד. הילדים כמובן היו לבושים בטוב טעם בצבע לבן! אחרי החג שהתחלתי כביסות אני רואה שהצבע הלבן בחולצות מוכתם לגמרי בכתמים שחורים מכוערים. הצטערתי מאוד אבל כנראה לא מספיק (קניתי אותם בסוף עונה 70%). השבוע ילד החלאקה החמוד...
www.prog.co.il
הנושאים החמים

Reactions: לאי הארט1 //