זהירות ג'וקים

• הוסף לסימניות
הדברים השחורים שיש על הספגטי של חברת *** זה ג'וקים! עד היום חשבתי לתומי שאלו דפקטים בייצור או באפיה והנה היום הרמתי עם מזלג מהסיר דבר שחור וקטן שהיה צמוד לספגטי ואני בוחן אותו מול השמש ומגלה רגליים וכנפיים בקיצור ג'וק
אני צודק או שבמקרה נחת לי לסיר מעופף מזדמן?
אשמח לתגובות.

• הוסף לסימניות
אם זהירות-
תרשום איזו חברה
איכסססססס

• הוסף לסימניות
א. אני בכוונה לא רושם איזו חברה כי איני רוצה להכפיש שום חברה. מה גם ש"חברתנו אינה חוסכת מאמצים ע"מ לשפר" וכו' לכן אני כותב זאת בצורה כזאת כדי שספציפי יזהרו
ב. אולי אפשר לנסות לשטוף במים לפני הבישול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י is4us1;2474816:
הדברים השחורים שיש על הספגטי של חברת *** זה ג'וקים! עד היום חשבתי לתומי שאלו דפקטים בייצור או באפיה והנה היום הרמתי עם מזלג מהסיר דבר שחור וקטן שהיה צמוד לספגטי ואני בוחן אותו מול השמש ומגלה רגליים וכנפיים בקיצור ג'וק
אני צודק או שבמקרה נחת לי לסיר מעופף מזדמן?
אשמח לתגובות.
הג'וקים שיש (מתוך ידע ונסיון) לא באים מהחברה, לא מהייצור אלא מהחנות או האיכסון בבית.
לפעמים בחנות זה עומד באיזור הקמח ומקבל משם החרקים.
גם בבית הם יכולים להתפתח, כמה זמן יש לכם את השקית? נרכש במכולת או בסופרמרקט גדול?

• הוסף לסימניות
בד"כ מהניסיון שיש לי זה קורה מאיחסון לא טוב. אולי זה היה פתוח ומשם זה התליע.

• הוסף לסימניות
אכן באמת יתכן שזה הגיע מהבית. אבל מה זה הכתמים השחורים שיש על הספגטים? זה עוד נמצא בחנות כשזה סגור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י is4us1;2475024:
אכן באמת יתכן שזה הגיע מהבית. אבל מה זה הכתמים השחורים שיש על הספגטים? זה עוד נמצא בחנות כשזה סגור.
על הספגטי או כחלק ממנו, תבדוק כשאתה מנסה להוציא את השחורים האם זה בעל חי (קשה מאד להאמין) או שזה חלק מהחיטה, גם לא אמור להיות...

• הוסף לסימניות
אני בטוח ב98% שזה לא ג'וק כי אחרת פרוג מזמן הייתה על הרגליים.... וכמובן ששום גוף כשרותי שמכבד את עצמו לא היה כותב סתם כשר פרווה בלי נא לבדוק וכו' אבל מה זה כן? אולי שאריות מהאפיה (כמו השחור של המצות..)

• הוסף לסימניות
קרה לי כבר מספר פעמים בחבילות פסטה שמצאתי חרקים. גם של אוסם וגם של חברות אחרות. לפעמים המון ולפעמים בודדים. חלקם עדיין חיים כך שסביר להניח שזה עניין של אחסון (לפחות פעם אחת השימוש היה ביום הקניה). מאז שנחשפתי לתופעה, תמיד מסתכלת על החבילה מבפנים לפני בישול.

• הוסף לסימניות
רק אתמול קניתי חב' ספגטי (טעמן)

המקלות מלאים בנקודות כהות.
אולי זה פשוט חלק מהמוצר?

לא בדקתי את שאר החבילות בחנות. אולי כולן כך??

יש למישהו טלפון של אחראי כשרות, או הרב ויא, שאפשר לברר את העניין בצורה ברורה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 123770;2475349:
קרה לי כבר מספר פעמים בחבילות פסטה שמצאתי חרקים. גם של אוסם וגם של חברות אחרות. לפעמים המון ולפעמים בודדים. חלקם עדיין חיים כך שסביר להניח שזה עניין של אחסון (לפחות פעם אחת השימוש היה ביום הקניה). מאז שנחשפתי לתופעה, תמיד מסתכלת על החבילה מבפנים לפני בישול.

הם היו דבוקים למקלות הספגטי, או שהיו סתם כך ביניהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה