אהרל'ה עיצוב גרפי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
בעיתון של השכונה
השבוע בעמוד 39 יש שם השם בלי שום טישטוש
נא להיזהר ולהזהיר אחרים
השבוע בעמוד 39 יש שם השם בלי שום טישטוש
נא להיזהר ולהזהיר אחרים
בעיתון של השכונה
www.prog.co.il
מה הקטע?יואו, זה קטע!
![]()
תנו לי ביקורת - עיצוב, צילום וסטייליג
היי אני רוצה לשתף אתכם בעבודה שעשיתי במסגרת עבודתי אני הוצאתי ליין חדש של מוצרים את כל המוצרים אני תכננתי ועיצבתי גם צילמתי את המוצרים (שהיה מורכב מאוד זה מוצרים שקופים על רקע לבן) ותמונות הפרסומות ואת הפרסומת... והנה סוף סוף זה מוכן!!www.prog.co.il
ראיתי נכנסתי לקישור אבל מה אני יכול לעשות שאני לא מבין את הקטעלא נכנסת לקישור?
לא קראת?
לי גם אין הרשאהלא היתה לי שום כוונה לזלזל,
זה פשוט היה מפתיע
ובהחלט יישר כח ששמת לב
אחרת, הפרסום הזה היה הולך לפח בלי טיפת כבוד חלילה
הניקית הזו צלמה ועיצבה
היא פתחה אשכול "תנו לי ביקורת"
אתה מוזמן להסב את תשומת ליבה
(אין לי הרשאה שם)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים