- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1741243:ו... לדעתי הקופסא מעץ לא מתאים פה. הוא מאוד הציק לי בעיין.![]()
אפילו שזה בדיוק כמו ברקע?
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1741243:ו... לדעתי הקופסא מעץ לא מתאים פה. הוא מאוד הציק לי בעיין.![]()
כשאת אומרת לשזה כמו ברקע התחלתי לחפשנכתב ע"י פוטו טופ;1741391:אפילו שזה בדיוק כמו ברקע?
נכתב ע"י nc;1741537:בעיני הרקע לא אמין.
הפוזה בתמונה הראשונה מתוקה.
נכתב ע"י פוטו טופ;1741661:אשמח לפירוט
נכתב ע"י רחלי 1234;1741084:אני גרה בבית שמש, ויש כמה חניות של ממתקים שיש להם את זה.
חוץ מזה יש את החנות "משו" שזה רשת חניות של שקל וחצי- והמחיר שם שקל וחצי לאחד.
צפה בקובץ המצורף 251579
נכתב ע"י פוטו טופ;1741391:אפילו שזה בדיוק כמו ברקע?
נכתב ע"י חני ראובני;1741706:ב''משו'' עולה 8 סוכריות ב10
אבל תהיתי אם הן מספיק מרשימות,
אני רואה שאצלך כן,
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1741752:עוד לא נפגשתי עם הקופסאת מגירות האלה ברקע... סורי![]()
נכתב ע"י יעל א;1743405:עטי זה יפה!
התאורה בסטודיו וברקע שונה ולכן הקופסא האמיתית שהנחת מדגישה את המלאכותיות ברקע-שם הקופסא בהירה מאוד.
כדאי לוותר עליה
חוץ מזה ממש יפה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים