למה אנשים נוסעים ברכבת סגורה בלי מסיכה? עזבו דו"ח, אתם לא חסים על הבריאות שלכם?
התורה חסה על חייהם של ישראל, לפני ממונם.
לא חושב שצריך להטיף פה ולעורר פרובקציות מיותרותומה עם חיי אדם?! ומה עם ונשמרתם מאוד לנפשותיכם?!
אנחנו מצווים לשמור על החיים גם בלי פקחים וקנסות.
אדם דואג על דמיו ואינו דואג על ימיו (ושל אחרים)המציאות היא שיש כאלו שפחות שומרים ולא אני ולא אתם נגרום להם לשמור...
ובשבילם כתבתי שיזהרו ויחוסו על ממונם
אם אשמח ..אני אמשיך לא לחבוש מסכה
כי נמאס לי.
אשמח לשלם קנס,
הכסף שלי ילך להמון מטרות טובות:
החזקת תורה ותמיכה בישיבות כוללים ות"תים,
תמיכה במשפחות ברוכות ילדים,
קצבאות לנכים וכו',
הגנה על יהודים מפני אויביהם,
ריפוי חולים
אכיפת חוקי הקורונה שמונעים תחלואים,
וכולי וכולי...
אמן!אם אשמח ..
מאחל לך כל יום כמה יחידות של שמחה
כפייםאני אמשיך לא לחבוש מסכה
כי נמאס לי.
אשמח לשלם קנס,
קצבאות לנכים וכו',
ריפוי חולים
וכולי וכולי...
אני בטוח שאתם מחזיקים רכבלמה אנשים נוסעים ברכבת סגורה בלי מסיכה? עזבו דו"ח, אתם לא חסים על הבריאות שלכם?
התורה חסה על חייהם של ישראל, לפני ממונם.
דעתי כדעתו ואני ללא רכבאני בטוח שאתם מחזיקים רכב
אני מחזיק רכבאני בטוח שאתם מחזיקים רכב
אני אמשיך לא לחבוש מסכה
כי נמאס לי.
אשמח לשלם קנס,
קצבאות לנכים וכו',
ריפוי חולים
וכולי וכולי...
מומלץ לך לקרוא את זהאני אמשיך לא לחבוש מסכה
כי נמאס לי.
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים