דרוש מידע זהירות !! חשמל XXXX

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
חברים
רוצה לשתף אתכם בחווית שירות מזעזעת
בחשמל X
רכשתי אצלם מזגן כולל משלוח והתקנה לפני כשבוע וחצי
ברכישה הם הבטיחו שתוך 4-5 יום זה אצלי
עד היום אין קול ואין עונה!!
אני מתקשר כבר 5 פעמים מהבוקר ומנתקים לי ללא התראה
אף אחד לא יודע לתת מידע על מה שקורה ,

הרגשה של שירות מזלזל ולא אחראי
הם כל הזמן מפרסמים והציבור מתפתה!!
חברים תיזהרו מלהתקרב , יש חנויות באותו מחיר שלהם ושירות הרבה יותר טוב

בהצלחה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
חברים
רוצה לשתף אתכם בחווית שירות מזעזעת
בחשמל X
רכשתי אצלם מזגן כולל משלוח והתקנה לפני כשבוע וחצי
ברכישה הם הבטיחו שתוך 4-5 יום זה אצלי
עד היום אין קול ואין עונה!!
אני מתקשר כבר 5 פעמים מהבוקר ומנתקים לי ללא התראה
אף אחד לא יודע לתת מידע על מה שקורה ,

הרגשה של שירות מזלזל ולא אחראי
הם כל הזמן מפרסמים והציבור מתפתה!!
חברים תיזהרו מלהתקרב , יש חנויות באותו מחיר שלהם ושירות הרבה יותר טוב

בהצלחה
עבר ח"ח?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אם יש לך אפשרות עדיין לבטל, תעשה את זה!
מצטרפת לתיאור על שירות לא הוגן
זה נכון
תוך 14 יום
תשלח מייל מסודר, אל תסתפק בהודעה טלפונית
אין להם שום יכולת חוקית להתמודד עם כזה דבר
ושאלתי פעם רב לגבי מקרה מסויים, ואמר לי שאין עם זה בעיה
אני מדגיש - שאלתי לגבי מקרה ספציפי

• הוסף לסימניות
וז"ל הרב ישראל איסר (מגדולי הרבנים בוילנה מח"ס תוספת ירושלים, אשי ישראל ועוד) בספרו פתחי תשובה על או"ח (סי' קנו מצוטט בציץ אליעזר חט"ו סי' יג):
וראיתי להזכיר פה ע"ד אשר כל ספרי המוסר הרעישו את העולם על עוון לשה"ר, ואנכי מרעיש העולם להיפוך עוון גדול מזה וגם הוא מצוי יותר, והוא מניעת עצמו מלדבר במקום הנצרך להציל העשוק מיד עושקו. דרך משל במי שראה באחד שהוא אורב על חברו בערמה על הדרך במדבר להרגו או שראה מחתרת בלילה בביתו או בחנותו. היתכן שימנע מלהודיע לחברו שיזהר ממנו משום איסור לשון הרע !? הלא עוונו גדול מנשוא שעובר על לא תעמוד על דם רעך. וכן בענין ממון הוא בכלל השבת אבידה. ועתה, מה לי חותר במחתרת או שרואה משרתיו גונבים אותו בסתר או שותפו גנב דעתו בעסק או שחברו מטעהו במקח וממכר או שלווה מעות והוא גברא דלא פרענא הוא. וכן בענייני שידוך והוא יודע שהוא איש רע ובליעל ורע להתחתן עמו, כולן בכלל השבת אבידת גופו וממונו וכו.

• הוסף לסימניות
הערה חשובה מאוד
יש לי נסיון רב בהזמנת מזגנים
הדבר הכי חשוב לבדוק זה רמת התקנה
זה משפיע על איכות המיזוג ושלמות הבית
פשוט שלא יכסחו לכם סתם את הדירה בגגל שזה יותר נוח ככה להתקין
דבר שני יצרן טוב
דבר שלישי מחיר
אבל מנסיון זה סדר הדברים חבל שתתחרטו

• הוסף לסימניות
זה נכון
תוך 14 יום
תשלח מייל מסודר, אל תסתפק בהודעה טלפונית
אין להם שום יכולת חוקית להתמודד עם כזה דבר
ושאלתי פעם רב לגבי מקרה מסויים, ואמר לי שאין עם זה בעיה
אני מדגיש - שאלתי לגבי מקרה ספציפי
לא קיבלתי אפילו חשבונית מסודרת למייל

• הוסף לסימניות
מצטרפת גם אנחנו נפגענו מהם!
לא להתקרב...
יש לי כמה סיפורים עליהם מכלי ראשון.
הזמנו אצלם תנור - הם אמרו בפירוש שההתקנה בחינם -יש לי תיעוד אפילו.
קיבלנו הצעה יקרה יותר ב50 ש"ח אבל גם עם התקנה חינם.

אז קנינו אצלם ובפועל היינו צריכים לשלם 130 ש"ח על התקנה!
נכון שזה כסף קטן אבל זאת רמאות!!

התנור הובטח באספקה לפסח, אבל הגיע שבוע לאחר החג, וזה היה אז מאוד קריטי בשבילנו...

• הוסף לסימניות
וז"ל הרב ישראל איסר (מגדולי הרבנים בוילנה מח"ס תוספת ירושלים, אשי ישראל ועוד) בספרו פתחי תשובה על או"ח (סי' קנו מצוטט בציץ אליעזר חט"ו סי' יג):
וראיתי להזכיר פה ע"ד אשר כל ספרי המוסר הרעישו את העולם על עוון לשה"ר, ואנכי מרעיש העולם להיפוך עוון גדול מזה וגם הוא מצוי יותר, והוא מניעת עצמו מלדבר במקום הנצרך להציל העשוק מיד עושקו. דרך משל במי שראה באחד שהוא אורב על חברו בערמה על הדרך במדבר להרגו או שראה מחתרת בלילה בביתו או בחנותו. היתכן שימנע מלהודיע לחברו שיזהר ממנו משום איסור לשון הרע !? הלא עוונו גדול מנשוא שעובר על לא תעמוד על דם רעך. וכן בענין ממון הוא בכלל השבת אבידה. ועתה, מה לי חותר במחתרת או שרואה משרתיו גונבים אותו בסתר או שותפו גנב דעתו בעסק או שחברו מטעהו במקח וממכר או שלווה מעות והוא גברא דלא פרענא הוא. וכן בענייני שידוך והוא יודע שהוא איש רע ובליעל ורע להתחתן עמו, כולן בכלל השבת אבידת גופו וממונו וכו.

כמה עצוב..
הבעיה היא שבמקום שיש בעיות של לשון הרע באמת, תמיד בעלי אינטרסים ימצאו היתרי ל"תועלת" ו"אינו בכלל עמיתך" בשביל להכפיש סתם אנשים.
וכשזה מגיע למקומות בהם חייבים ביקורת, לעצור דברים איומים ונוראים, כאן יגיעו אנשים הרבה פעמים זה אותם אנשים ממקודם... ויפמפמו לכולם שזה לשון הרע וצריך שאותו אדם\חנות\מוסד, ימשיכו לשדוד את הציבור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה