כללי זהירות! כלב נושך! (או שלא...) | חו"ד לכרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;203985:
נראה לי באמת שזה תעתוע של העין בגלל הצבעים הניגודיים- העין ממשיכה את הריבוע.

באמת חשבתי כך,
אבל באדום ממש רואים שינוי בגוון, וממש רואים את הפס חותך את הרגל והראש
בדגימה בפ"ש היו הבדלים קטנים באחוזי הצבע אבל זו לא בדיקה מדוייקת כי אין לי קובץ מקור

מוזר, לא?

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים (זה לא אומר שצריך להפסיק...)
כוכב 103 - באמת רציתי בתחילה איש וכלב עם יותר אינטרקציה בינהם אבל התיאשתי מלחפש או לנסות ליצור את זה שיראה מדוייק ולא מעוות... אם יש לך, תביאי לי. בדיעבד בסופו של דבר חשבתי שהאיש שעומד זקוף (ולא מתכופף לכיוון הכלב וכדו') משדר מישהו יותר מקצועי.
אריאלס - אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר...
ניסתי לאבחן את התמונה שהעליתי ואת הקובץ המקורי ולא נתקלתי בשום השתקפות וגם לא בטעות אופטית - אולי תסמן איפה אתה רואה את הבעיה?

• הוסף לסימניות
יפיפה. מצטרפת להארות והערות של קודמי. הערה קטנה שהאיש והכלב לא צרובים טוב. רואים מסביבם הילה של שאריות רקע... תתקני זאת.

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
כדאי אולי להזיז מעט את האיש, על מנת שרגלו השמאלית לא תשאיר חלל צהוב. בדיוק כמו שהכלב סוגר את הפינה בצד שמאל עם רגליו הימניות. (ואת הכלב מעט ימינה, שהרגל תהיה בדיוק, ושהזנב מממש יסיים את הריבוע)
ככה זה יהפוך את זה ליותר לוגו.
את המספר מעט להרחיב על מנת שיתחילו יחד עם הר' של רותם והm של com ושיסתיימו עם הr שבמייל.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
אחלה של כרטיס ביקור,
להוריד את הטקסט לחלק התחתון

• הוסף לסימניות
אז ככה:
בת חן - אין שום הילה מסביב לאיש והכלב כי הם לא גזורים אלא ויקטוריים - זה רק בגלל הJPGE.
2OR - אני אנסה. תודה.
ycs - זה מה שהלקוח אמר (במידה והתכוונת לטקסט של הפרטים)...

ועכשיו נגיע לכל מה שהלקוח אמר: לעשות את הכלב יותר מסתכל אל האיש (ראש כלפי מעלה), צבעים יותר חומים, והטקסט של הפרטים ללמטה יותר.
אני אעלה אולי מאוחר יותר.
תודה לכולם לבינתיים.
תמשיכו לעקוב.

• הוסף לסימניות
יפה אך לא בטוח שהמייל יהיה בולט מספיק בגודל המודפס
כמו"כ את הכלב הייתי הופכת לכיוון השני
שיהיה "עם" האיש ולא נגדו

• הוסף לסימניות
רואים הבדל בצבע?
צפה בקובץ המצורף 29998
חוץ מהמסגרת האדומה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מקסים ביותר!!! צבעוניות נהדרת!!!! משדר רצינות .

• הוסף לסימניות
זה נראה יותר לחברת אבטחה. או מוצרים לכלבים
צריך שיראו את פני האדם והכלב, ליצור אנושיות
ואם אפשר שיהא פעילות בין שניהם, ועדיף ילד.

• הוסף לסימניות
מקראתור, מה הקשר ילד?
ולגבי האנושיות שדיברת עליה - זה יתאים לפרסום אבל לא לכרטיס ביקור לעניות דעתי...

• הוסף לסימניות
שימי לב שהזנב של הכלב נגמר בדיוק בסוף הריבוע, אולי כדי לשנות את זה. להגדיל רבוע או להזיז את הכלב

• הוסף לסימניות
ככל הנראה הכרטיס הודפס כבר, לפני כחודש.
בצד ימין למעלה יש תאריך, כדאי לשים לב אליו.
ומומלץ לקרוא את ההודעה לחברים חדשים הנעוצה בתחילת הפורום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה