זהירות למי שעובדת בתחום : הסייעות בגני הילדים – גיבורות גדולות אך השכר נמוך והיחס .....

ההבדל הוא יחיד ומיוחד, שכאן המדינה כן מעבירה עבורן סכום גדול יותר וזה פשוט מתאדה איפה שהוא בכיסי המנהלים, ואילו במלצרים אלו תנאי שוק חופשי...
הפשע מספיק גדול הוא לא זקוק לאנשים שיגנו עליו.
אבל מי שנותן את המימון זה בסדר בשבילו שסייעות ישטפו וגם במקומות בחלק חילוניים זה כך לא??

ומעונות נראה לי יכולים להיות גם חברה ולא דווקא עמותה

וגם מי שפותח עמותה זו אחריטת לשלם לעובדות שעבדו

יש עמותות שנכנסו לחובות
וגם את יכולה לפתוח עמותה

ולמה נראה לך שרשתות כמו פוקס מרוויחות כזה קצת שהם חייבות לשלם לעובדים את השכר המוצע ? ??? אני לא בקיאה אבל בכל אופן אבל לפחות חלקם נראה לי לא בפשיטת רגל ומרוויחות אם אני לא טועה

אתם לא רואות בקניון שעובדות בארומה צריכות לעשות בסוף יום שטיפה יסודית ?

וכנ"ל בהרבה בתי קפה וחנויות אוכל העובדים נדרשים להשאער נקי בסוף יום אם לא גם לשטוף

כמה נראה לך מרוויחים שם?.
מתחילים מראה לי בערך 40 אולי 30 או שפחות לפחות בחלק מהאסורים אולי לא בתל אביב. ?

הם מכינים סלטים ושוטפות כלים

כמה נראה לכם העובדות בחניות בקניונים מרוויחות ברשתות כמו פוקס

בסביבותה35. לפחות בחלק מהמקומות אולי חא בתל אביב

והם עובדים לעיתים בלי תקן צריכות להיות זמינות לכל המשמרות 6 ימים בשבוע. ומסדרים להם סידור עבודה זה לא עובדי ערייה או הייטק

ויש הרבה נשים במגזר החלוני שעובדות כסייעות

למה החרדיות מתלוננות

כי הם היו אמורות לעבוד בהייטק להתחיל ב20 אלף בלח בגריות בלי פסיכומטרי

ןבלי תואר רק שהסמינר יסדר
וכמובן סקרי השוואה לשכר של חיךוני שהשקיע בבגריות ופסיכומטרי ובתואר ורוצות שישוו את השכר

וןבאמת משוות ומתחילות אחרי הסמינר בשכר שלמזה שעשה תואר
אחד שרוצה להיות רופא
צריך בגריות טובות פסיכומטרי להתקבל ללמוד שש שנים ואז לעשות התמחות בשכר בערך כמו גננות ומורות חלקם חושביםצאולי כבר היה בשנים הללו על ההתחלה לעבוד בהייטק ולצבור פנסיה מההתחלה
אבל מה החרדית צריכה ישר לפרנס משפחה ולקנות דירה ושבעלה אברך אז זה ממש עושק כמה שמשלמים לה

שמתי לב שבמעונות שמביאים חרדיות לעיתים משלמים הרבה יטתר מבמעון באותו אזור שלא מפרסם לעבודה אצל חרדיות

שמתי לב שבמעונות בקיבוצים חילוניים משלמים הכי פחות משלמלמים גם לעובדות קבועות על פי שעה בלי חופשים רק מה שהחק מחייב לעובדות בלי קשר לחופשות שזה מגזר החינוך

שמתי לב שבמקומות שמביאים חרדיות לעיתים משלמים הרבה יותר

תעשו על זה מחקר ....

אתם יודעות איך אחיו. וכח עזר בבית חולים צריכות להחליץ טיטולים לאנשים מבוגרים ולעיתים הורס חהם את הגב...וזה אחרי שלמדו תואר בתחום הבריאות

ומה עם פזיותרפיסטיות זה גם פיזי לעיתים יכול להיות וזה תפקיד נחשב ביותר
הערה ודיוק

לא מדיוק מה שכתבתי מבהירה

בקיבוץ אחד נראה לי משלמים גם לקבועות לפי שעות וחופשים לפי חק ולא חופשים של מוסד חינוכי אולי זה בעוד

ובקיבוץ הזה ואחד נוסף השכר הוא יחסית נמוך

וגם נראה לי יש הבדל בין שכר שמציעים לכל אחת

אהל אני מניחה שזה יכול להיות כך גם בעוד קיבוצים

לא ידוע לי שבכל הקיבוצים זה כך

וכנ"ל בהרבה בתי קפה וחנויות אוכל העובדים נדרשים להשאער נקי בסוף יום אם לא גם לשטוף

מתחילים מראה לי בערך 40 אולי 30 או שפחות לפחות בחלק מהאסורים אולי לא בתל אביב. ?

והם עובדים לעיתים בלי תקן צריכות להיות זמינות לכל המשמרות 6 ימים בשבוע. ומסדרים להם סידור עבודה זה לא עובדי ערייה או הייטק

למה החרדיות מתלוננות

וכמובן סקרי השוואה לשכר של חיךוני שהשקיע בבגריות ופסיכומטרי ובתואר ורוצות שישוו את השכר

אחד שרוצה להיות רופא
צריך בגריות טובות פסיכומטרי להתקבל ללמוד שש שנים ואז לעשות התמחות בשכר בערך כמו גננות ומורות חלקם חושביםצאולי כבר היה בשנים הללו על ההתחלה לעבוד בהייטק ולצבור פנסיה מההתחלה
אבל מה החרדית צריכה ישר לפרנס משפחה ולקנות דירה ושבעלה אברך אז זה ממש עושק כמה שמשלמים לה

שמתי לב שבמעונות שמביאים חרדיות לעיתים משלמים הרבה יטתר מבמעון באותו אזור שלא מפרסם לעבודה אצל חרדיות

שמתי לב שבמעונות בקיבוצים חילוניים משלמים הכי פחות משלמלמים גם לעובדות קבועות על פי שעה בלי חופשים רק מה שהחק מחייב לעובדות בלי קשר לחופשות שזה מגזר החינוך

תעשו על זה מחקר ....

אתם יודעות איך אחיו. וכח עזר בבית חולים צריכות להחליץ טיטולים לאנשים מבוגרים ולעיתים הורס חהם את הגב...וזה אחרי שלמדו תואר בתחום הבריאות

זרקתי על שכר בהתמחות בערך כמו גננות ומורות

אני כרגע לא בדקתי שכר והגיוני שמשתנה בין אחד

אני לא נגד הטענה על ניצול

אחותי עבדה כסייעת עם הסעה מחוץ לעיר ולקראת השנה החדשה רצתה לעבור לסייעת רפואית הצוך העיר אל הבינה שזה יהיה תשלום לפי שעה על פי חק כמו חנות אבל בלי תשלום על חופשי מערך החינוך זה עמותה חרדית בעיר חרדית ....

נערך לאחרונה ב:
אבל מי שנותן את המימון זה בסדר בשבילו שסייעות ישטפו וגם במקומות בחלק חילוניים זה כך לא??

ומעונות נראה לי יכולים להיות גם חברה ולא דווקא עמותה

וגם מי שפותח עמותה זו אחריטת לשלם לעובדות שעבדו

יש עמותות שנכנסו לחובות
וגם את יכולה לפתוח עמותה

ולמה נראה לך שרשתות כמו פוקס מרוויחות כזה קצת שהם חייבות לשלם לעובדים את השכר המוצע ? ??? אני לא בקיאה אבל בכל אופן אבל לפחות חלקם נראה לי לא בפשיטת רגל ומרוויחות אם אני לא טועה
מעונות אני לא יודעת אם הם יכולות להיות מופעלות על ידי חברה

אבל לא חייב עמותה יש אפשרות או אפשריות נוספות

הערה

אני לא יודעת כמה משלמלים בכל החניות בסגנון פוקס

אבל מהשערה שלי לפחות בחלק למתחילות בסביבות 45 40 אולי גם בסגנון 36

וגם הזמינות לכל סוגי המשמרות מהשערה שלי לפחות בחלק מהמקומות

וגם לגבי השטיפה בארומה בקניון אחד ראיתי והשערה שלי שזה לפחות בחלק מהסניפים

וגם לגבי נקיון שדורשים זה השערה שלי שדורשים לפחות החלק מהבצי קפה וחניות לממכר אוכל

וגם לגבי השכר בארומה זה השערה שלי לפחות בחלק מהמקומות

בתי קפה בחלק מהמקומות השכר הוא גבוה נראה לי וגם עובדים יכולים לדרוש סכום מהם חושבים. אני לא יודעת לא בדקתי את כל המקומות וגם השאלה עם לדעתכן זה נקרא גבוה
וכל העובדים שציינתם ברשימה המופלאה
כמה שנים הם עובדים שם?
האם זה עובדים שמגיעים לשנה וממשיכים הלאה
או שמדובר באנשים שמגיעים לעבוד עם רצון למס' שנים?

שימו לב לפני מה שאתם כותבים בדוגמאות שונות האם זה דומה לעובדת בגן או לעובד מזדמן! ומתחלף!

ברור ששם זה עובדים מזדמנים כאן אנחנו מדברים על סייעות שיכולות להיות שנים באותו גן למה הן צריכות להיות משרתות במשרה מלאה תשלמו להן לפחות כמו סודני מתחיל כל מנקה הכי זולה לא מתחילה בפחות מ 50

ברור ששם זה עובדים מזדמנים כאן אנחנו מדברים על סייעות שיכולות להיות שנים באותו גן למה הן צריכות להיות משרתות במשרה מלאה תשלמו להן לפחות כמו סודני מתחיל כל מנקה הכי זולה לא מתחילה בפחות מ 50
אם ישלמו כמו שצריך מאיפה יממנו את הדירות של הילדים שלהם בירושלים ובבני ברק.
"מתוך שלשמה בא שלא לשמה..."(המבין יבין)

אם ישלמו כמו שצריך מאיפה יממנו את הדירות של הילדים שלהם בירושלים ובבני ברק.
"מתוך שלשמה בא שלא לשמה..."(המבין יבין)
יש אפילו סיפור עממי על כך שבגן-עדן עומד לו כיסא גדול עשוי זהב ומרגליות, המיועד לאדם שהיה עסקן בצרכי ציבור ועשה זאת לשם שמים; ואומרים שהכיסא הזה מחכה כבר 5000 שנה לכך שמישהו יישב עליו. אכן, כמעט כל אותם עסקנים "מסכנים", ש"הציבור פשוט הכריח אותם לשאת בתפקיד", יטענו בתוקף שהם פועלים אך ורק לטובת הציבור – גם כאשר הציבור, כמובן, אינו מרגיש זאת כלל וכלל; ובוודאי שכל הדיקטטורים הגדולים אמרו, שהם נתנו את חייהם למען העם: מגנרל מרקוס עד ד"ר דובליה, שלא לדבר על קוסיגין, בריז'נייב וכרושצ'וב.

(רוב ההורים לילדים אלרגיים צריכים להתחנן לסייעת רפואית
ועד שמקבלים את האישור, עד שמשיגים מישהי.
ואם שומעים שהסייעת הרפואית לא נמצאת עם הילדה ועוזרת לגן (שזה ממש לא בסדר!)
הם ישר הולכים להנהלה וכ')
ממש לא נכון!
לי יש ילדה במעון, ביקשתי מהתמת וקיבלתי בלי שום בעיות.
ואחותי בגן עמותה, ביקשה - קיבלה בכבוד וביופי בלי שום תחנון
אני לא יודעת איפה את גרה, אבל נראה שאת מדברת מכאב לב אישי.
הסייעות בגני העמותה לידי מדהימות! חמודות! משתכרות יפה, ויש מנקה כל סוף יום
כנ"ל במעון.

ממש לא נכון!
כנ"ל במעון.
איפה הריביירה הזאת?

ממש לא נכון!
כנ"ל במעון.
מנקה בגן רגילמאו חינוך מיוחד

איפה הגן הזה נמצא? אעדכן את אלו בגן ליד הבית שלי. (ברצינות)
מהניסיון שלי, מהעבר- מפעם כשהייתי סייעת,
ולפי מה שאני שומעת מסייעות , זה לא קיים אצלם.

מעניין, הכרתי הפוך.
שמחה לשמוע שיש ילדים שמקבלים את מה שמגיע להם בקלות.

איפה הגן הזה נמצא? אעדכן את אלו בגן ליד הבית שלי. (ברצינות)
מהניסיון שלי, מהעבר- מפעם כשהייתי סייעת,
ולפי מה שאני שומעת מסייעות , זה לא קיים אצלם.
בני ברק, כתבתי למעלה
מעניין, הכרתי הפוך.
שמחה לשמוע שיש ילדים שמקבלים את מה שמגיע להם בקלות.
במעון או בגן?

למה החרדיות מתלוננות

אחד שרוצה להיות רופא

תעשו על זה מחקר ....

אף אחד עוד לא כתב שההבדל הפשוט שכאן הם כל היום שוטפות ומנקות?
(מטאופרית כמובן. הרבה יותר נחמד לעמוד מאחורי דלפק ולהגיש קפה לאנשים מאשר עבודה שוחקת במעון)
כך שההשוואה ממש לא במקומה

נכון להיום
ישנם גנים בעיריית ב"ב שצריכים מ"מ לתקופה של כמה חודשים, ואין!!
פשוט חוסר עצום בעובדות, תוצאה של שכר שאינו הולם ודרישות עד למעלה מהראה.
בערית בני ברק הסייעות חוץ מעובדות הנקיות הם גם עומדות מאחרוי הדלפק ומגישות את הקפה- מטאופורית כמובן- פשוט יש הזנה בגני עיריית בב והם צריכות להכין את האוכל בנוסף לכל העובודות שלהם, והשכר?- לא משתנה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה