זהירות למי שעובדת בתחום : הסייעות בגני הילדים – גיבורות גדולות אך השכר נמוך והיחס .....

ראיתי פעם במעון מסויים שהכריזו על מענק חד פעמי של 500 ש"ח לסייעת במעון שלא תאחר ולא תחסר כל החודש!!!!
פשוט הזדעזעתי מהעזות!!!
אתם מכירים אשה אחת עם ילדים שבחודשי החורף הצליחה לא לאחר/לחסר בכלל?
מינימום של הבנה לצרכים אנושיים שך סייעות ולא להמריץ אותם לכזה דבר מטורף.
לא הבנתי מה את כותבת
במעון עם 100 ילדים זוג הורים ממהרים לעבודה..
נותנים תמריץ למטפלת להגיע בזמן זה שלילי?
כולם ימתינו בחורף לגברת שתגיע?

אם יש למטפלת ילדים קטנים בבית שבחודשי החורף תעשה 'הסבת מקצוע'
לתת מענק למטפלות להגיע בזמן לעבודה זה דבר מצוין!

אני חושב שהפתרון המרכזי הוא שמנהלי בתי ספר וחיידרים לא יסתכלו
על זה בתור משרה ומקום שמקבל תקציבים+שכר לימוד+כל מיני סוגי תקציבים נוספים
וצריך לעמוד הוצאות מול הכנסות אלא מראש יסתכלו על זה בתור עמותה כמו כולל ארגון יד אליעזר יד שרה
ששם משלמים משכורות לפי צורך הארגון ולא הצטמצמות לפי הוצאות והכנסות
כמובן אני יודע שזה דרישה מוגזמת אבל בלי זה לא רואה שינוי כי תמיד המנהלים יוכלו לטעון טענת אין לי להוסיף

אני חושב שהפתרון המרכזי הוא שמנהלי בתי ספר וחיידרים לא יסתכלו
על זה בתור משרה ומקום שמקבל תקציבים+שכר לימוד+כל מיני סוגי תקציבים נוספים
וצריך לעמוד הוצאות מול הכנסות אלא מראש יסתכלו על זה בתור עמותה כמו כולל ארגון יד אליעזר יד שרה
ששם משלמים משכורות לפי צורך הארגון ולא הצטמצמות לפי הוצאות והכנסות
כמובן אני יודע שזה דרישה מוגזמת אבל בלי זה לא רואה שינוי כי תמיד המנהלים יוכלו לטעון טענת אין לי להוסיף
יש חוסר ידע בסיסי,
מטפלות מקבלות שכר שקובעת מדינת ישראל
ביום שהמדינה תחליט להעלות את השכר הכל יהיה שונה.

יש חוסר ידע בסיסי,
מטפלות מקבלות שכר שקובעת מדינת ישראל
ביום שהמדינה תחליט להעלות את השכר הכל יהיה שונה.
דברתי על שאלתו של פותח האשכול שדברה על סייעות גנים לא דברתי על מטפלות

ראיתי פעם במעון מסויים שהכריזו על מענק חד פעמי של 500 ש"ח לסייעת במעון שלא תאחר ולא תחסר כל החודש!!!!
פשוט הזדעזעתי מהעזות!!!
אתם מכירים אשה אחת עם ילדים שבחודשי החורף הצליחה לא לאחר/לחסר בכלל?
מינימום של הבנה לצרכים אנושיים שך סייעות ולא להמריץ אותם לכזה דבר מטורף.
מה שיקרה זה שבתחילת החודש הן יקרעו בשביל לא לאחר/לחסר, ובסוף יהיה אילוץ והן לא יקבלו שקל...
וכמובן שהסכום מחושב לפי אחוזי משרה, כך שאפילו 500 ש"ח זה לא יהיה...
אם המנהלת שלי היתה מנסה לרמוז שהיא מצפה שלא נאחר/נחסר בכלל בחורף, כשבצוות יש אימהות עם ילדים, הייתי שוקלת לעזוב...
לא יודעת מה הזדעזעת גם אצלי בחברה נחשבת היה מבצע כזה, לא ניסיתי מראש, וממש לא הזדעזעתי,ויש לנו בצוות מלא אמהות עם ילדים

לא יודעת מה הזדעזעת גם אצלי בחברה נחשבת היה מבצע כזה, לא ניסיתי מראש, וממש לא הזדעזעתי,ויש לנו בצוות מלא אמהות עם ילדים
כמה את מקבלת לשעה?
בעיני לקחת אישה שמקבלת את המינימום של המינימום ולצפות ממנה לא לאחר ולא לחסר בכלל, זה לא אנושי.
הייתי מצפה למינימום של הכרה בצרכים, והבנה שיש אילוצים.
שלא לדבר על לבוא לקראת.

אני נדהם לנוכח המהומה, לא ידעתי שהמצב כל כך קשה.
משכורת של 4000 ש"ח?! ספק אם זה מממן את השכירות של הבית ממנו יוצאים לעבודה.
ולפעמים יכול לצאת פחות...אם היו אילוצים של מחלה וכל מיני..

כמה את מקבלת לשעה?
בעיני לקחת אישה שמקבלת את המינימום של המינימום ולצפות ממנה לא לאחר ולא לחסר בכלל, זה לא אנושי.
הייתי מצפה למינימום של הכרה בצרכים, והבנה שיש אילוצים.
שלא לדבר על לבוא לקראת.
למה זה קשור כמה אני מקבלת-בעבר שהרווחתי מינימום גם היה את המבצע הזה ולא הצליח להטריד אותי-אם מתחשק לי עוד 1000 שח אני לא יאחר ולא יחסר ואם לא אז לא -ואפילו עמדתי בזה פעם אחת ,
אם היית אומרת שהורידו להם מהשכר 500 שח למי שלא הצליחה הייתי מתעצבנת אבל זה בונוס וצריך להתאמץ כדי לקבל אותו וכל אחת עושה את השיקול שלה

אותי זה תפס...
אבל את צודקת שזה לא התעללות או משהוא...
פשוט חוסר חשיבה על צרכי העובד
במקום העבודה שלי בחיים לא ישימו כזו הודעה מנותקת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה