זהירות! לפתוח אחרי האוכל בלבד--

• הוסף לסימניות
:)

קבצים מצורפים

• 828C0843.png
    828C0843.png
    KB 226.1 · צפיות: 65
  • 828C0857.png
    828C0857.png
    KB 187.3 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
בתחילה זה היה נראה לי גבינה צהובה..

• הוסף לסימניות
בתחילה זה היה נראה שוקו...
מדהים

• הוסף לסימניות
לפי האזהרה הייתי בטוחה שאני הולכת לראות מפלצת:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
אויש השארת ואתי עם לשון בחוץ

תמונות מיוחדות!
עושות את העבודה מעולה!!

• הוסף לסימניות
השניה!!!!
תאורה יפה מאד בראשונה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפילו הלחמניה נראית עם הלשון בחוץ...

• הוסף לסימניות
ממש מגרה
צילום מושלם.
השניה :):)

• הוסף לסימניות
צילום טוב,
תאורה נכונה.
השניה, לדעתי הרקע קצת באנדר,
מלבד זאת (הערת סטיילינג) החרדל לא נראה טוב כשהוא שפוך, עדיף היה להשתמש עם חרדל בבקבוק לחיץ, ולשרטט קו מתפתל ואסתטי יותר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;2140629:
צילום טוב,
תאורה נכונה.
השניה, לדעתי הרקע קצת באנדר,
מלבד זאת (הערת סטיילינג) החרדל לא נראה טוב כשהוא שפוך, עדיף היה להשתמש עם חרדל בבקבוק לחיץ, ולשרטט קו מתפתל ואסתטי יותר.
בהצלחה.

תודה על הערה!
זה דוקא מבקבוק אבל כנראה שהיה מידי נוזלי
שוב תודה!

• הוסף לסימניות
חני, כמו תמיד- מושלם.

• הוסף לסימניות
מהמם חני
ממש בא לי להתישב ליד התמונה השניה ולעשות ביס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה