זהירות!!!! לתשומת לבכן !!!!

• הוסף לסימניות
קיבלתי טלפון תמוה, שהריח ממס הכנסה,
הלה סיפר שהוא בעל תשובה, ומחפש לקנות פאה לאשתו שיראה הכי טבעי....ואם יש לי טלפון של פאנית.
זה לא הריח לי ואמרתי שאינני יודעת, ואז שאל אם אני יודעת על משהיא שיכולה לתרום לו מידע...

יתכן שזה לא נכון, אך זהירות לא תזיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בצל ירוק;1120456:
קיבלתי טלפון תמוה, שהריח ממס הכנסה,
הלה סיפר שהוא בעל תשובה, ומחפש לקנות פאה לאשתו שיראה הכי טבעי....ואם יש לי טלפון של פאנית.
זה לא הריח לי ואמרתי שאינני יודעת, ואז שאל אם אני יודעת על משהיא שיכולה לתרום לו מידע...

יתכן שזה לא נכון, אך זהירות לא תזיק.

3 נקודות שבד"כ לא כל כך הולכות ביחד...

• הוסף לסימניות
לא מס הכנסה, יותר נשמע מישהו שצריך להיזהר ממנו גם בלי שיהיה ממס הכנסה..

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם קשור למס הכנסה...
נשמע לי יותר נסיון לפתוח בשיחה וד"ל.

למנוע בעיה של מס הכנסה, אפשר לשלוח לחניות רשמיות של פאות, כדוגמת "גלית איטליה"

• הוסף לסימניות
בעבר היה סיפור כזה באשדוד, זוג נכנס למכירה של מוצרי קוסמטיקה, ותוך כדי קניה ופטפוט עם המוכרת "חלבו" ממנה שמות של שורת פאניות....
רק מאוחר יותר תפסה המוכרת מה קרה....

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה

אבל זה ממש לא מס הכנסה אלא אדם משועמם שמתקשר למספרים שמוצא באינטרנט /בעיתונים (ומומלץ להזהר ממנו יותר מאשר ממס הכנסה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה