בקשה זהירות!!! מאוורר שקוטע אצבעות

• פותח הנושא 456
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפני החג מכרו באושר עד מאווררים בזול עם כנפיים מברזל
תדעו שזה ממש סכנה!! ילד שאני מכיר נקטעה לו אצבע ובביה"ח אמרו שזה כבר ילד שלישי היום שנקטעה לו אצבע מאותו סוג מאוורר
פשוט הכנפיים מברזל וקרובים מאד לרשת וכן הרשת לא מספיק צפופה
תעבירו הלאה.
חג שמח.

• הוסף לסימניות
תדעו שזה ממש סכנה!! ילד שאני מכיר נקטעה לו אצבע ובביה"ח אמרו שזה כבר ילד שלישי היום שנקטעה לו אצבע מאותו סוג מאוורר
תעבירו הלאה.
חג שמח.
כזה מאוורר צריך מיד להוריד מהמדפים, ולאסוף מהצרכנים!!!

• הוסף לסימניות
קנינו מאוורר באושר עד עם כנפיים כתומות, לזה הכוונה?
או שהיה עוד סוג?
א"כ אני אעיף את זה מהסוכה...
מפחיד!!

• הוסף לסימניות
תעבירו הלאה.
חג שמח.
מזעזע
מאוורר. זול. ערב סוכות. אושר עד.
בטח נמצא באלפי בתים בישראל.
שה' ישמור.

• הוסף לסימניות
אמא...
מזעזע!
תפיצו את זה בכמה שיותר מיילים
שה ישמור!

• הוסף לסימניות
הודעה שקיבלתי מקרוב משפחה!!
Screenshot_20201004-102950~2.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תעבירו הלאה.
חג שמח.
אולי כדאי להוסיף בכותרת, זהירות!!! מאוורר שנמכר בערב החג שקוטע אצבעות
שיבינו שמדובר על משהו עכשוי ולא סתם עוד אזהרה.

• הוסף לסימניות
אושר עד אשדוד
088528352

• הוסף לסימניות
בקבוצה במועצה אצלנו
1601808430201.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה