זהירות מהבן דוד שלנו!

• הוסף לסימניות
אנחנו אחרי תוספת בניה עם קבלן יהודי, ואחד שהיה אחראי על גג הסוכה היה מהבני דודים שלנו, ובכדי למנוע עוגמת נפש מאחרים אני מפרסמת פה,
שילמנו לו הרבה כסף על הגג הנפתח של הסוכה (מחיר כמו יהודי) עם הבטחה שכמובן לא ייכנס גשם ואם יהיה משהו הוא יחזור, לא הסתמכנו על ההבטחות שלו, אבל גם קיבלנו המלצות חמות מ-3 אנשים בבני ברק (היימיש ממש), אז הלכנו על זה, והיום יורדים להם הגשמים בבטחה בתוך החדר ואין עם מי לדבר... (דווקא פעם אחת הוא חזר, אבל שלח את הפועל שלו וזה לא עזר כמעט)
הוא אמר לנו בפרוש שיש לו המון המון עבודות בבני ברק, והתורה חסה על ממונם של ישראל ולכן אני מפרסמת ומזהירה:
מסתובב לו כאן בבני ברק ערבי מסגר שמפורסם כ"מומחה" בגגות נפתחות, הוא נראה נחמד חבל על הזמן ומקצועי ואמין וכו', אבל אנחנו נפלנו איתו בגדול!!!
מטעמי בטיחות אני לא כותבת את שמו, מי שלפני בניה יוכל לקבל את השם שלו באישי.
בהצלחה רבה לכל הבונים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאנטרטיקה;2392679:
אנחנו אחרי תוספת בניה עם קבלן יהודי, ואחד שהיה אחראי על גג הסוכה היה מהבני דודים שלנו, ובכדי למנוע עוגמת נפש מאחרים אני מפרסמת פה,
שילמנו לו הרבה כסף על הגג הנפתח של הסוכה (מחיר כמו יהודי) עם הבטחה שכמובן לא ייכנס גשם ואם יהיה משהו הוא יחזור, לא הסתמכנו על ההבטחות שלו, אבל גם קיבלנו המלצות חמות מ-3 אנשים בבני ברק (היימיש ממש), אז הלכנו על זה, והיום יורדים להם הגשמים בבטחה בתוך החדר ואין עם מי לדבר... (דווקא פעם אחת הוא חזר, אבל שלח את הפועל שלו וזה לא עזר כמעט)
הוא אמר לנו בפרוש שיש לו המון המון עבודות בבני ברק, והתורה חסה על ממונם של ישראל ולכן אני מפרסמת ומזהירה:
מסתובב לו כאן בבני ברק ערבי מסגר שמפורסם כ"מומחה" בגגות נפתחות, הוא נראה נחמד חבל על הזמן ומקצועי ואמין וכו', אבל אנחנו נפלנו איתו בגדול!!!
בהצלחה רבה לכל הבונים!

אגב
אם האיש אלומיניום הוא לא מומחה באיטום אי אפשר לסמוך עליו גם הוא יהודי וגם הוא עשה כבר אצל אנשים אחרים בגלל שכל גג לגופו

• הוסף לסימניות
מה הנקודה הבעייתית שממנה נוזלים המים?

• הוסף לסימניות
זה באמת בעיה להתעסק עם בני דודים. הם באמת לא אמינים.
גם אני התנסתי בירושלים בסיפור דומה והיום המרפסת שלי מטפטפת מים..
הלוואי שהיו בעלי מקצוע יהודים במחיר שהבני דודים לוקחים.
http://kollkvoda.co.il/

• הוסף לסימניות
יש גם יהודים משלנו שומרי תורה ומצוות
ורמאים גדולים.
אנחנו נפלנו עם קבלן כזה.
צריך לברר היטב לפני שמתחילים שיפוץ וכל דבר בבית.

• הוסף לסימניות
יש גם יהודים משלנו שומרי תורה ומצוות
ורמאים גדולים.
אנחנו נפלנו עם קבלן כזה.
צריך לברר היטב לפני שמתחילים שיפוץ וכל דבר בבית.

• הוסף לסימניות
תיזהרו הוא עוקב אחריכם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאנטרטיקה;2392679:
בהצלחה רבה לכל הבונים!

אוואו, היה לי סיפור דומה,
ושימו לב כשלקחתי אותו הלכתי לפי הפרסומת, שהיתה עם שם של יהודי, [ושלח אותי לכמה לקבל מהם המלצות] ואכן כשבאו להתקין הגיע היהודי עם פועלים בנדודים, ונתנו לי כל הזמן הרגשה שהיהודי הוא הבוס והבני דודים הם רק פועלים שלו, בסוף התברר שאחד מאלו שהציגו עצמם כפועלים הוא בעצם הבוס והיהודי הוא רק עובד אצלו, אך כשהם מפרסמים בריכוזים החרדים הם מפרסמים תחת השם של היהודי כדי למשוך.

בפועל כמובן נכנסו גשמים בצורה הזויה - מכל כיוון אפשרי, הם באו פעמיים שלש לתקן ולאחר מכן התאיידו מהאזור לגמרי.

התקשרתי ל'בוס' היהודי, ואמר לי שהוא כעת ב'כאסח' אתם, הם חייבים לו הרבה כסף ואם רק יוכל הוא יפצה אותי, [מה שלא קרה].

עברו מאז כ4 שנים, בתחילת כל חורף אני עולה לגג וסותם כל מקום אפשרי עם סיקה וחומרי איטום [וטיפ, אל תעבדו עם סיקה בידיים חשופות - לא תצליחו להוריד את זה שבוע]. מעבר לזה אין לי מה לעשות. בגדול זה מונע כמעט את כל הנזילות, אך בפועל אני לא עושה תקרה אקוסטית מתחת כי הנזילות לא פסקו לגמרי.

ומכאן תצא הקריאה לכל מי שהולך לעשות גג נפתח - תבררו היטב, ואל תסמכו לא על פרסומות ולא על הבטחות ולא על שום דבר אחר, רק אחרי המלצה ממישהו מוכר שכבר יש לו גג כזה במשך שנים ואין לו נזילות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה