תפתחו כתובת מיילאיך זה שאני לא קיבלתי כלום ??![]()
![]()
לא מחייב...תפתחו כתובת מייל
ורצוי שתראה משו כמו
CHANI 2005 שטרודל גימייל
ופשוט תראו איך הדבר הנפלא הזה קורה!!
צודק/ת!!!וכדאי למחוק את כתובת המייל הזו מהכותרת,
כי מסתובבים כאן גם הרבה בני נוער משועממים שישמחו מאד ליצור קשר עם מישהו שמעוניין לנדב להם בחפץ לב סדרות וסרטים, ולא נראה לי שזו היתה מטרתה של פותחת האשכול.
וואלה צדיק האחמד הזהמחיפוש בגוגל (במגבלות הנטפרי) נשמע שזה דווקא אדם עם סינון על האינטרנט שלו...
יש אפשרות למידע על אדם דרך כתובת המייל?מחיפוש בגוגל (במגבלות הנטפרי) נשמע שזה דווקא אדם עם סינון על האינטרנט שלו...
תודה שזה היה נשמע הרבה יותר מפחיד...ואם הוא לא ערבי? אם הוא יהודי עם זקן ארוךךךךךךךךךךךךךךךך....?!
איפשהו בפייסבוק. לא יודעת ביררו לי.יש אפשרות למידע על אדם דרך כתובת המייל?
אולי תעביר את שמו להנהלה ?יש אחד (הידוע לי היטב מי הוא) ששולח הודעה מידית לכל מייל נשי שמתפרסם בפרוג
אולי יום אחד אחשוף את זהותו כאן והעסק ירגע
למה לא לעשות את זה באמת?אולי יום אחד אחשוף את זהותו כאן והעסק ירגע
מחיפוש בגוגל (במגבלות הנטפרי) נשמע שזה דווקא אדם עם סינון על האינטרנט שלו...
גם סינון וגם פייסבוקאיפשהו בפייסבוק. לא יודעת ביררו לי.
אוסיף שבדקתי את הכתובת שהפקודה פונה אליה
באתר בדיקת כתובות אינטרנט - האם הן וירוס
הנה הקישור לבדיקה: https://www.virustotal.com/gui/url/bd5456fb856d9b4d0d4cea1c68edf7e1793e6a72fb9ac037f4f05d1bba65c18c
מוזמנים לראות את התוצאה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יעקב ויצמן, בלת"ק (:, תשעים ותשע ועוד 24 משתמשים27 //