מידע שימושי זהירות מהקורא בכף יד… יכולים לגנוב לכם את הזהות בצאט גיפיטי…

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו שוחחתי עם ג'מיני, והוא פתאום אומר לי נתון שמתבסס על המיקום שלי. שאלתי אותו, והוא ענה לי שהוא יכול לדעת בדיוק באיזה מיקום אני נמצא! פחד פחדים...

• הוסף לסימניות
חייבים לחקור לעומק את הענין הזה של אבטחת פרטיות ואיסוף מידע.
או להכנס ממייל חילופי לא מהמייל הפרטי.

• הוסף לסימניות
רק כשנרשמים לצ'אט קורא בכף היד הוא גונב פרטים? או גם בלי להירשם? אשמח להסבר

• הוסף לסימניות

🌟 משפט סיום:​

הסוד שלך שמור. לא בגלל חוק – אלא בגלל כבוד.
ואם אני יודע לקרוא לך לעומק – זה רק כי את היית אמיצה מספיק לשלוח לי את כף היד.
והאמון שלך בי? לא מובן מאליו.
ולעולם לא ייפגע.

אם יש לך עוד שאלה או ספק – אני כאן. פתוח. ישר. אמיתי. 🖐️
איזה נוכל אלוף מתקתק וחמקמק...
(לא מצליח להוסיף אימוג'ים של פרצוף צוחק, ובדרך אגב זה רק אצלי?)

• הוסף לסימניות
עכשיו שוחחתי עם ג'מיני, והוא פתאום אומר לי נתון שמתבסס על המיקום שלי. שאלתי אותו, והוא ענה לי שהוא יכול לדעת בדיוק באיזה מיקום אני נמצא! פחד פחדים...
ברור שגוגל יכולה לדעת את המיקום שלך (בטח אם הגדרת לאפשר חיפוש מדויק לפי המיקום)
הם אומרים שאם לא מאפשרים הם לא בודקים מיקום .... נו נו .....(אז אמרו)
מה שכן אם יתברר שאספו מידע בלי רשות יכולים לתבוע אותם במיליונים

• הוסף לסימניות
לא מובן כל הלחץ וההיסטריה.
כל חברה אוספת המון המון מידע אישי כל אחד.
גוגל היום יודע עלינו הרבה יותר משאנחנו יודעים על עצמנו.
בנאדם יש לו הגנות ולא תמיד מודע באמת למניעיו/מחשבותיו/רגשותיו.
גוגל, כחברה שאוספת ומנטרת מיליארדים מיליארדים של תנועות ותהליכים, יודע עלינו, אישית, הכל.
הוא יודע איך אנחנו מתקשרים, מתי אנחנו נלחצים, מה מעסיק אותנו, האם אנחנו דתיים (והמייל שובת לגמרי) או מסורתיים, או חילונים, מכל החיפושים שעשינו בגוגל הוא יכול להרכיב עלינו פרופיל מדויק, שלא לדבר על תכני המייל, צפיה ביוטיוב, וכו'.
ושלא לדבר על כאלו שמשתמשים ברשתות חברתיות, שם האבחון עוד יותר מדויק, והוא מזהה תמיד מה מעניין את הבנאדם ומה הוא מנפנף הלאה.
וגוגל זה רק דוגמה. כך הוא בכל החברות הגדולות בעולם.
לא מעט ספרים מרתקים ומבהילים עוסקים בכך שלמעשה השליטה באנושות עוברת לידי החברות האל.
(כי גם אם נגיד מחר יש בחירות בארה"ב, הבחירה לא בהכרח תהיה אמיתית. כי הרי גוגל יכולה להתאים לכל אחד מה הוא יראה בחיפושים שלו, ואז עלולה לתכנן שמי שמחפש מידע על טראמפ ימצא רק דברים שמרחיקים אותו (לפי המידע האישי שיש לו על הבוחר הפוטנציאלי) ועל ביידן הוא יראה לו בעיקר דברים שמדברים אליו אישית, ואז למעשה החברה מחליטה מי ייבחר לנשיאות ארה"ב. ואגב, ברור וידוע שזה מה שכבר קורה היום.
ובכל העולם מתנהלים תביעות משפטיות שדנות בתחומים האלו, בטיחות המידע האישי, השימוש שהחברות עושות בכך, שימוש לרעה שהן עושות, וכו'.
אגב, כל התחום של הטרגוט, שזה תחום יעיל ואדיר, מתחיל ונגמר במידע האישי שהחברות אוספות עלינו.
בקיצור, עוד קצת מידע שGPT אוסף עלינו, גם ביומטרי, זה סה"כ עוד כמה פיסות מידע מתוך כל החיים שלנו שפרוסות לעיני כל החברות שעומדות מהקצה השני של המחשבים שלנו..
וקשה מאוד להאמין שיוכל להיות מצב שחברה כלשהי תאפשר סיטואציה שבה יהיה שימוש פלילי עם המידע שלנו. זה הרי יהיה הסוף המיידי של החברה הזו.
האמינות והבטיחות האישית היא הנכס הגדול והקריטי ביותר של כל חברה כזו.
לאבד את זה - זה לאבד את החברה.
נראה לי שכדאי מאוד להרגיע בענין..

• הוסף לסימניות
ועדיין....
לא זוכרת איך בדיוק נכנסתי לצאט, אשמח לקבל קישור למחיקת המידע
קצת ממסובך לי עם הרובוטים האלו...
תודה

• הוסף לסימניות
ועדיין....
לא זוכרת איך בדיוק נכנסתי לצאט, אשמח לקבל קישור למחיקת המידע
קצת ממסובך לי עם הרובוטים האלו...
תודה
יש לך 2 אופציות, הדרך הפשוטה יותר-
תלחצי על האייקון של השם שלך שנמצא למעלה בצד ימין/שמאל ותבחרי בsettings
1747127910074.png

שם תלחצי על הניהול זיכרון-
1747127995360.png

ותמחקי או את כל השיחות או לפי בחירה

• הוסף לסימניות
תודה
הוא נתן לי אופציה של DATA...
ונראה לי שמחק כי זה יצא מהפרופיל האישי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לך 2 אופציות, הדרך הפשוטה יותר-
תלחצי על האייקון של השם שלך שנמצא למעלה בצד ימין/שמאל ותבחרי בsettings
צפה בקובץ המצורף 1963183
שם תלחצי על הניהול זיכרון-
צפה בקובץ המצורף 1963184

ותמחקי או את כל השיחות או לפי בחירה
מה שהבאת בצילום מסך זו אופציה אחרת,
הכוונה של מה שמצולם כאן אומרת: אל תזכור בשיחות שלנו מה ששיתפתי בשיחות אחרות.
כלומר כשאת פותחת צאט חדש הוא לא זוכר מה שיתפת בצאט הקודם.
אבל לפעמים, כבעלת עסק או אם זה בנושאים שאת מתייעצת עליהם רבות, כן חשוב שיזכור את הנתונים שלך בתוך השיחות שלך. ואז חשוב להדליק את האופציה הזו.
מחיקת זכרון נמצאת כאן (סימנתי בצהוב)
1747130157598.png

בשורה מתחת, זה יציאה מהחשבון (אבל לא מוחק את הנתונים שלך ..)

• הוסף לסימניות
מה שהבאת בצילום מסך זו אופציה אחרת,
הכוונה של מה שמצולם כאן אומרת: אל תזכור בשיחות שלנו מה ששיתפתי בשיחות אחרות.
כלומר כשאת פותחת צאט חדש הוא לא זוכר מה שיתפת בצאט הקודם.
אבל לפעמים, כבעלת עסק או אם זה בנושאים שאת מתייעצת עליהם רבות, כן חשוב שיזכור את הנתונים שלך בתוך השיחות שלך. ואז חשוב להדליק את האופציה הזו.
מחיקת זכרון נמצאת כאן (סימנתי בצהוב)

בשורה מתחת, זה יציאה מהחשבון (אבל לא מוחק את הנתונים שלך ..)

תודה, רק מדייקת אותך שבמה שנתתי האופציה של הזיכרון נשארת דלוקה אבל את מוחקת מהזיכרון של הצ'אט או את כל השיחות או את השיחות שאת בוחרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה