קורונה זהירות מהרעלת ויטמינים ("לקחת עוד ועוד עד שמקיאים, ולהמשיך מחר"!)

מצב
הנושא נעול.
מתו רק בגלל כמה חכמים בעיניהם שאמרו שזה כמויות גדולות? רק בגלל? מנין?!
ומקווה שזה בסדר לשאול גם את @להאיר בלבן את השאלות ששאלתי את @מלבב ולא קיבלתי תשובות :(

ממש אעריך את תשובותיכם הכנות. תודה מראש.
אני לא מתפרנס מויטמינים ואני לא חקרתי ולא מומחה בנושא החיסונים.

מתו רק בגלל כמה חכמים בעיניהם שאמרו שזה כמויות גדולות? רק בגלל? מנין?!
ומקווה שזה בסדר לשאול גם את @להאיר בלבן את השאלות ששאלתי את @מלבב ולא קיבלתי תשובות :(

ממש אעריך את תשובותיכם הכנות. תודה מראש.
1. נתנו להם כמות נמוכה מאוד ממה שהיו צריכים למצבם. [הם היו במצב שאם על ההתחלה היו פועלים כהוגן, הכל היה נראה אחרת].
2. לא מתפרנס מוויטמינים.
3. לא מבין בחיסונים. ואני לא שפן ניסיונות עם חיסון חדש. [כידוע, אמירה לחוד ומציאות לחוד].

נ.ב. חושבני שכל הדיון פה הוא דיון סרק ומיותר. כי אם יש נגיף אלים - עושים הכול! נקודה.

נערך לאחרונה ב:
או להרב אורי לופליאנסקי ועסקני חסדי עמרם ועוד.
אגב יש אמת במה שהרב פישר אומר שיש אנשים שמגיעים מידי מאוחר לבית חולים, אבל יש גם את הבעיה שאנשים מגיעים לבית חולים בזמן שעדיין יכולים להיעזר באישפוז ביתי שמציל חיים.
בתי חולים לא הורגים אנשים במכוון
זוהי תאורית קונספירציה

3. אני לא שפן ניסיונות עם חיסון חדש. [כידוע, אמירה לחוד ומציאות לחוד].

נ.ב. חושבני שכל הדיון פה הוא סרק ומיותר. כי אם יש נגיף אלים - עושים הכול! נקודה.
סותרת שורה את רעותה

אז אתם ממליצים גם על החיסון?
הוא עונה על כל ההגדרות הנל, ובינתיים נשמע יותר בטוח ממינון ויטמינים מופרז...
הדיון על החיסונים לא שייך לכאן.

ושוב, כל הדיון פה לטעמי, מיותר לחלוטין, כי אנו מתמודדים עם נגיף לא רגיל בכלל. וצריך לעשות הכול. כדבר המובן מאיליו ופשוט אצל כל בר דעת. לנוכח מציאות ריבוי התמותה.

הדיון על החיסונים לא שייך לכאן.

ושוב, כל הדיון פה לטעמי, מיותר לחלוטין, כי אנו מתמודדים עם נגיף לא רגיל בכלל. וצריך לעשות הכול. כדבר המובן מאיליו ופשוט אצל כל בר דעת. לנוכח מציאות ריבוי התמותה.
הכל רק ע"פ רופא מומחה ולא ע"פ איזה ארגון או ניק בפרוג שאין לו שום ידע מקצועי בויטמינים

הכל רק ע"פ רופא מומחה ולא ע"פ איזה ארגון או ניק בפרוג שאין לו שום ידע מקצועי בויטמינים
נכון ובודאי.
כל הדיונים בפרוג בנושא זה הם טעות. ולקיחת אחריות!
הם מנסים להיות המאן דאמר בשיקולים הרבים שיש בתחום זה.

אני לא רוצה להמשיך להתווכח כאן - אני רק רוצה להעלות כמה תהיות:
1. האם אלו שסוברים שהנגיף הוא מאוד אלים (אגב, ע''ז אני לא חולק) עד כדי-כך שמותר להקריב חלק מהמערכות שהכי חשובות בגוף - העיקר לא להידבק - סבורים כך גם על אמצעי הזהירות והמרחקים כדי להיזהר מהידבקות ???
2. האם הרופא שבאחד מההודעות הקודמות הועלה קישור לדעה שלו על כמות הצריכה של ויטמין די (בסוגריים: מי שרוצה להשתכנע מדבריו - נא לקרוא קודם עוד כמה מהמאמרים המחכימים שלו ובפרט בעניין הקורונה והחיסונים...) מוכן לקחת אחריות על הנזק שייגרם ע''י צריכה עודפת ????
ובפרט שהוא מדגיש שאין לזה שום נזק !!!
3. אני לא חולק ע''ז שארגון ''חסדי עמרם'' מצילים חיי-אדם דבר יום ביומו,
אך יש הבדל בין אפשרות של אשפוז בבית ע''י מעקב אחר המדדים ומעקב צמוד של רופא - לבין ללכת אחר כל שמועה על ויטמין כלשהו...
4. אני ב''ה חוסנתי כבר ב-2 מנות החיסון,
האמת - חששתי מהחיסון כמו כל דבר חדש,
אך היות שאני חושש מהנגיף יותר מהחיסון - העדפתי (כמובן רק בגלל הוראת רבי) את החיסון,
אך אם יש לי שאלה אם להיות שפן נסיונות - אני אישית הייתי מעדיף לנסות חיסון אפילו שהוא חדש למרות ה''ספק'' שיתכן והוא יגרום נזק עתידי - מאשר עודף ויטמינים שבכירי הרופאים טוענים שזה נזק ''ודאי''.

שום סתירה. עושים הכול בדברים שהם ללא חשש נזק מהותי.
החיסון נבדק ונוסה מחקרית בידי רשויות רגולטוריות מוסמכות שהגיעו למסקנה שאין נזק
לקיחת ויטמינים נבדקה על ידי כמה ניקים בפרוג ומכריהם ואולי עוד כמה עסקנים עלומים ו"רופאים" תמהוניים. ולא?! הוכח נזק

שכל אחד ישפוט מה לדעתו הגיוני יותר שהוא "חשש נזק מהותי"

ואם עסקני רפואה גדולים אומרים להשתמש במינונים הללו. בימים הללו. כהוראת שעה. אז הם מבינים את מה שהם אומרים.
אהה, שכחתי לציין, שבקרונה עצמה הנזקים שהגיעו מהתרופות שניתנו "מרופאים" לחולי קורונה היו קשים פי כמה וכמה ממה שעשו הוויטמינים לאנשים.
רופאים לא ועסקני רפואה כן.

מה שהקורונה עשתה לאנשים..

עסקנים ורופאים:
בעל פה:
בלום,
פרידמן,
אריה אבני,
ויש עוד כמה לא זוכר.

אצל הרופאים המומחים עשר אחוז מתים, אצל העסקנים החרדים האחראיים כמו חסדי עמרם יד שרה עזרת אחים הרב שטרן ועוד, מתים אחד לאלף, אז למי נשמע, לאלה שכתוב עליהם שהטובים שבהם לגיהנום, או לעסקים יראי שמים עם הרבה נסיון ואחריות שגם מתייעצים עם רופאים אמינים?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה