מידע שימושי זהירות מכרטיס אשראי של יש

• הוסף לסימניות
השתכנעתי בתמימותי לפני תקופה להצטרף לכרטיס אשראי יש ואני מאוכזבת קשות! אני מנסה להתנתק כבר כמה ימים אך ללא הצלחה
בקיצור, כשנציגת שירות נחמדה פונה לשכנע אתכם להצטרף לכרטיס אשראי יש - תחשבו פעמיים

• הוסף לסימניות
השתכנעתי בתמימותי לפני תקופה להצטרף לכרטיס אשראי יש ואני מאוכזבת קשות! אני מנסה להתנתק כבר כמה ימים אך ללא הצלחה
בקיצור, כשנציגת שירות נחמדה פונה לשכנע אתכם להצטרף לכרטיס אשראי יש - תחשבו פעמיים
למה מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
דוקא כרטיס ממש טוב, נותן הנחות קבועות על 10 מוצרים.
מה רע?
שנה ראשונה פטור מעמלות דמי כרטיס וכדו'...
גם אחר כך, כמובן רק אם מבקשים לבטל...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עשיתי אותו כדי לקבל את ההטבה של הקניה, אמרו לי שאח"כ ממש קל לבטל, עברו כמה חודשים ושכחתי לעשות את זה, התקשרתי לפני כמה ימים, חיכיתי שעות על הקו ועד שהצלחתי לתפוס העבירו אותי מנציג לנציג בסוף הנציג אמר לי שיצרו איתי קשר מה שלא קרה עד עכשיו.

• הוסף לסימניות
אני כבר שנים עם כרטיס האשראי של יש ואין לי תלונות.
את יכולה לפרט מה הבעיה??

• הוסף לסימניות
גם לי היה מאוד פשוט לבטל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכרטיס אשראי של יש ע"י חברת כאל הוא משהו כמו שנה וחצי בסך הכול
בסדר אז שנה וחצי לא סופרת..... זה לא משנה הכמות של הזמן.
מענין אותי ממה התאכזבו המתאכזבים.

• הוסף לסימניות
התאכזבו שלהצטרף משכנעים אותך ותוך דקה את אם כרטיס ולהתנתק הנשמה יוצאת לפני
)צריך לקחת בחשבון לא לכאוס על הנציגה בשרות זה לא השמתה היא מחויבת לעשות את זה והיא לא שתתה קפה בזמן שחיכיתם בטלפון לתורכם במיוחד שמדובר בנשות אברכים במודיעין עילית שעמלות קשה לפרנסתם ולא מתאשרות מזה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה