מידע שימושי זהירות מכרטיס אשראי של יש

• הוסף לסימניות
השתכנעתי בתמימותי לפני תקופה להצטרף לכרטיס אשראי יש ואני מאוכזבת קשות! אני מנסה להתנתק כבר כמה ימים אך ללא הצלחה
בקיצור, כשנציגת שירות נחמדה פונה לשכנע אתכם להצטרף לכרטיס אשראי יש - תחשבו פעמיים
הכרטיס שייך לחברת כא"ל כך גם הביטול אין לרשת יש שום קשר לביטול
נראה לי שהכותרת סתם מזיקה לרשת שלא באשמתה וזה לא הוגן
את יכולה לכתוב על כאל אם תרצי
ובעלי במקרה השבוע התנתק בשיחת טלפון אחת של כמה דקות ניתק 3 כרטיסים

• הוסף לסימניות
הכרטיס שייך לחברת כא"ל כך גם הביטול אין לרשת יש שום קשר לביטול
נראה לי שהכותרת סתם מזיקה לרשת שלא באשמתה וזה לא הוגן
את יכולה לכתוב על כאל אם תרצי
ובעלי במקרה השבוע התנתק בשיחת טלפון אחת של כמה דקות ניתק 3 כרטיסים
אבל יש משהו במה שהוא אומר, הרי מי שמחתים אותך על הכרטיס וכו' וכו' זה יש ולא כא"ל.
היה ראוי שהם יקחו אחריות גם על הניתוקים. ולא יסרבלו את הלקוחות, זה בוודאי משהו מכוון שלהצטרף זה בשניה ולהתנתק זה בכמה דקות לכל הפחות.

• הוסף לסימניות
יש משווקים את הכרטיס, הם כמו סוכנים שלהם.
הניתוק הוא פשוט.
מקסימום תקבלו שיחת טלפון מאחראית שימור לקוחות
עם קול מתחנף עד להקיא.
שלום יצחק, מה שלומך?
איך אתה מרגיש הבוקר?
אולי יש משהו שאני יכולה לעזור בקשר לניהול כרטיסי האשראי שלך?

(עד שהתקשרת הרגשתי מצויין, ואת יכולה לעזור בכך שתזרימי לי כל חודש בדיוק ב20 לחודש איזה אלפיים ש"ח, משהו בשביל ההתחלה..).

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אבל יש משהו במה שהוא אומר, הרי מי שמחתים אותך על הכרטיס וכו' וכו' זה יש ולא כא"ל.
היה ראוי שהם יקחו אחריות גם על הניתוקים. ולא יסרבלו את הלקוחות, זה בוודאי משהו מכוון שלהצטרף זה בשניה ולהתנתק זה בכמה דקות לכל הפחות.
אז בוא אני אחדש שנציג של כאל יושב בסניף ומגייס את הלקוחות
לפעמים יוצא שיש עובד בסניף שטוב בגיוס ואז הוא ישמש בתפקיד

• הוסף לסימניות
אז בוא אני אחדש שנציג של כאל יושב בסניף ומגייס את הלקוחות
לפעמים יוצא שיש עובד בסניף שטוב בגיוס ואז הוא ישמש בתפקיד
אבל למה יש לא מביאים נציג של כאל לחנות שינתק לקוחות שמעוניינים להתנתק?

• הוסף לסימניות
אבל למה יש לא מביאים נציג של כאל לחנות שינתק לקוחות שמעוניינים להתנתק?

ניסית לנתק דרך נציג בחנות ולא הסכימו?
קשה לי להאמין שישלמו למישהו שישב שם כדי שיעשה את מה שיש להם אינטרס הפוך אליו
אף אחד לא מנגיש שרות לא רווחי לו

• הוסף לסימניות
ניסית לנתק דרך נציג בחנות ולא הסכימו?
קשה לי להאמין שישלמו למישהו שישב שם כדי שיעשה את מה שיש להם אינטרס הפוך אליו
אף אחד לא מנגיש שרות לא רווחי לו
אם ככה פותח האשכול צודק.
הם לא רוצים לשרת אותנו אלא רק את האינטרס שלהם.

בית עסק שרוצה באמת לרכוש אמון של הלקוחות מטפל בהחזרות ובתלונות בכל האדיבות והשמחה כמו שהוא מטפל במכירות. אנשים מעריכים את זה וחוזרים שוב לקנות רק שם בגלל השירות.

• הוסף לסימניות
אוקי, נניח..
אשמח שתצביע על עסק אחד שמעסיק מישהו בתשלום לחפש את הלקוחות הלא מרוצים
אף אחד לא אמר שהם לא מטפלים בהחזרות ובתלונות בשמחה , למעט פותח האשכול, היו כאן כמה שציינו שהלך להם בקלות (וזה בכלל פרוצדורה שקשורה לכאל ולא ליש)..
מה שכן , הם לא מעסיקים נציג מיוחד למטרה זו.
מעבר לזה, קצת מכליל להגדיר רשת שלמה בתור לא שירותית.
מידיעה, אף אחד לא קיבל הנחיה לא לתת שירות מסביר פנים ללקוח אלא להפך
אממה, ברשת עובדים מגוון יצורי אנוש שכל אחד ורמת השירותיות שלו שונה,
אפשר להתקל בעובד הרשת שלא יהיה שירותי במיוחד (וגם זה לא מחייב שהוא כך תמיד, אנשים מונעים ממצבי רוח וכו')
ואפשר גם להפך ליפול על העובד הכי שירותי, שיתן לך את היחס הכי אדיב שקיים (וגם פה אני מאימנה שזה משהו דינמי ..)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני גם רציתי לבטל-
והפקידה ממש כעסה, עשיתם את הכרטיס רק כדי לממש את ההטבה?
(כבר היה לאחר שנה והחלו לגבות דמי כרטיס)
בסוף ביטלה--- אלא מה:p

• הוסף לסימניות
אני גם רציתי לבטל-
והפקידה ממש כעסה, עשיתם את הכרטיס רק כדי לממש את ההטבה?
(כבר היה לאחר שנה והחלו לגבות דמי כרטיס)
בסוף ביטלה--- אלא מה:p
חח

על זה משלמים לה - לשכנע אותך להשאר

את אמורה לפחד ממנה?

• הוסף לסימניות
חח

על זה משלמים לה - לשכנע אותך להשאר

את אמורה לפחד ממנה?
לפחד? חחח ממש לא
להמתין לנציג כמה דקות ארוכות, לנהל ויכוח ארוך וחסר תועלת , לחזור על עצמי כמו תקליט שבור-שאני פשוט לא מעוניינת בכרטיס...
קצת שירות:rolleyes:

• הוסף לסימניות
השתמשת בכרטיס?
בשימוש מעל 500 ש"ח בממוצע לחודש אפשר לקבל הטבה לשנה נוספת ללא תשלום עמלה חודשית.
אבל רק אם מתאמים קודם עם שירות הלקוחות של כאל, כמובן.

• הוסף לסימניות
יש כאלו שנותנים שירות טוב וככה הם מושכים לקוחות, ויש כאלו שמעסיקים נציגים מיוחדים שההתמחות שלהם היא איך להוציא את המיץ למי שמנסה להתנתק מהם.

יש כמה חברות כאלו שכשאני נזכר בהם עולה לי גוש בגרון ואני מתחיל להזיע. אז עדיף שלא נדבר עליהם. גם איסור לשון הרע אולי.

• הוסף לסימניות
מאמין שאין צורך להוסיף, אבל הכרטיס הוא סבבה, במיוחד שאפשר להשתמש בקופות האישיות ללא קופאי!!
לבטל זה שניה בדיוק כמובן רק לחכות לנציג, אבל אפשר להתקשר על הבוקר וככה זה ממש קצר!
סה"כ העניין שלא להתפתות לנציג ופשוט לבקש יפה לבטל ללא כל שכנוע נוסף..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עשיתי אותו כדי לקבל את ההטבה של הקניה, אמרו לי שאח"כ ממש קל לבטל, עברו כמה חודשים ושכחתי לעשות את זה, התקשרתי לפני כמה ימים, חיכיתי שעות על הקו ועד שהצלחתי לתפוס העבירו אותי מנציג לנציג בסוף הנציג אמר לי שיצרו איתי קשר מה שלא קרה עד עכשיו.
אני התקשרי וענו לי די מהר וביקשתי לבטל וביטלו במקום

• הוסף לסימניות
כמה מירמור על שטויות. פותחים אשכול ומשמיצים בית עסק על פעולה פשוטה שניתן לעשות בכל כך הרבה דרכים - משהו שגם לא קשור ל"יש" אלא לחברת האשראי. מי שלא רוצה את ההטבות שלא יעשה את הכרטיס.

מירמור ומירמור - נמאס כבר לשמוע תלונות על שטויות כל היום

על זה "זהירות"??? מי שישמע....

• הוסף לסימניות
יש חברה כלשהי שהתנתקתי ממנה לפני כשמונה שנים, עד היום אני שומר באדיקות את מספר האישור שמוודא שניתקו אותנו סופית. זה אחד הדברים היקרים שהשגתי בחיי. יש לי טראומה שאם ח"ו יאבד לי מספר האישור אצטרך שוב לעבור את המסכת שעברתי כדי לוודא שסגרנו את החשבון.

• הוסף לסימניות
כמה מירמור על שטויות. פותחים אשכול ומשמיצים בית עסק על פעולה פשוטה שניתן לעשות בכל כך הרבה דרכים - משהו שגם לא קשור ל"יש" אלא לחברת האשראי. מי שלא רוצה את ההטבות שלא יעשה את הכרטיס.

מירמור ומירמור - נמאס כבר לשמוע תלונות על שטויות כל היום

על זה "זהירות"??? מי שישמע....
אתה עובד שם
התיסכול הוא לא על המקרה הספציפי אלא כמה התנהלות מול חברות ענק קשה ולא הוגנת ולפותחת האשכול המקרה הזה הציף את התיסכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה