דרוש מידע זהירות מעוקץ בחסות החוק

• הוסף לסימניות
מעביר מה שקיבלתי:
אל המייל האדום של מערכת ‘המחדש’ הגיעו היום מספר תלונות על כך שטלפניות של משרד התמ”ת מתקשרות במהלך היממה האחרונה להרבה משפחות במסווה של לסייע בהגשת המסמכים, ועזרה בטיפול בדרגה ונקודות להנחה ותוך כדי כך מנסות לחלוב מה האב עושה, והשיחה כמובן מוקלטת. ככל הנראה מדובר בניסיון בוטה לחסום את האפשרות של אברכים להצהיר על לימודים כמו דיינות או משגיחי כשרות ובכך בעצם לקבל הנחה למעון כסטונדט או תלמיד

משיחות שערכנו עם מומחים המצויים בנידון עולה כי אין לשתף איתם פעולה, לומר תודה רבה, אנחנו מסתדרים, ולנתק.

(מתקשרים מטל’ 0773645771)

• הוסף לסימניות
היה דיווח על זה פה באחד מהפורמים לא זוכר איזה וכן בכל סוגי החדשות החרדים הביאו את זה כנראה זה משהו ממוסד ומאורגן.

• הוסף לסימניות
המוקד: משפחות של אברכים עם ילדים קיבלו היום טלפונים מהתמ"ת לברר את עיסוק האב. לטענתם כמה אברכים המטרה "למנוע מאיתנו להצהיר בעתיד שהאב לומד ברבנות"

• הוסף לסימניות
מעביר מה שקיבלתי:
אל המייל האדום של מערכת ‘המחדש’ הגיעו היום מספר תלונות על כך שטלפניות של משרד התמ”ת מתקשרות במהלך היממה האחרונה להרבה משפחות במסווה של לסייע בהגשת המסמכים, ועזרה בטיפול בדרגה ונקודות להנחה ותוך כדי כך מנסות לחלוב מה האב עושה, והשיחה כמובן מוקלטת. ככל הנראה מדובר בניסיון בוטה לחסום את האפשרות של אברכים להצהיר על לימודים כמו דיינות או משגיחי כשרות ובכך בעצם לקבל הנחה למעון כסטונדט או תלמיד

משיחות שערכנו עם מומחים המצויים בנידון עולה כי אין לשתף איתם פעולה, לומר תודה רבה, אנחנו מסתדרים, ולנתק.

(מתקשרים מטל’ 0773645771)

הם עושים את זה כבר חודשיים.
מתחילת השנה בערך טוחנים את השכל מתי כבר יש לי זמן לענות להן.
אבל מה - אני תמיד באמצע העבודה ואין לי פנאי.
מישהי כבר שאלה אותי אולי אני יכולה לחזור אליהן כשפנוי לי :LOL:

מנהלת המעון שלי טוענת שמדובר בתעסוקה יזומה לעובדות המשועממות ותו לא.

• הוסף לסימניות
הם עושים את זה כבר חודשיים.
מתחילת השנה בערך טוחנים את השכל מתי כבר יש לי זמן לענות להן.
אבל מה - אני תמיד באמצע העבודה ואין לי פנאי.
מישהי כבר שאלה אותי אולי אני יכולה לחזור אליהן כשפנוי לי :LOL:

מנהלת המעון שלי טוענת שמדובר בתעסוקה יזומה לעובדות המשועממות ותו לא.

טוענת, ואם בסוף יתברר שזה לא נכון מי יפסיד היא או את?

• הוסף לסימניות
טוענת, ואם בסוף יתברר שזה לא נכון מי יפסיד היא או את?

גם אם אמרתי שבע פעמים שבעלי אברך
והבאתי מסמך שהוא לא,

מי יחליט מה מהצהרותי נכון?

אם הגשתי מסמכים כתקנם - אין שום דרך לפסול אותם על סמך טלפון כלשהו

• הוסף לסימניות
גם אם אמרתי שבע פעמים שבעלי אברך
והבאתי מסמך שהוא לא,

מי יחליט מה מהצהרותי נכון?

אם הגשתי מסמכים כתקנם - אין שום דרך לפסול אותם על סמך טלפון כלשהו

אבל הם יותר יוכלו לבדוק ולדרוש מה אמיתי ומה לא, וכן לבקש עוד הוכחות כרצונם, החוק מאפשר להם.

• הוסף לסימניות
אבל הם יותר יוכלו לבדוק ולדרוש מה אמיתי ומה לא, וכן לבקש עוד הוכחות כרצונם, החוק מאפשר להם.

אצל רוב האנשים זו לא שנה ראשונה והם יודעים גם עכשיו מי היה אברך שנה שעברה .
ויכולים לעבור בדקדקנות אברך אברך.

החוק לא מאפשר להם יותר מדי מרווח.
יש לכל קריטריון וסעיף מסמכים מוגדרים ואם הם מושלמים - הם מושלמים וזהו.

הם יכולים לבקש מסמך נוסף רטרואקטיבית באמצע השנה בלי להודיע מראש - זה בערך הכלי היחיד שיש להם.
(הם גם מעלים מדגמית תלושי שכר ומוסרים אותם לחשבי שכר שיבדקו את מושלמות התלוש שלא בוצע בו איזה פוטושופ... )

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הכותרת הזו דווקא איפסה אותי
משרד ממשלתי לא מתנהג כך.

אין שום סיבה שהם יתחילו להכין רשימות של אנשים שמשקרים עוד קודם ההחלטה לתת הנחה לאלו שלומדים רבנות
זה נשמע תלוש מהמציאות.
על זה נאמר 'ונסתם ואין רודף...'
ככה זה בגלות.

• הוסף לסימניות
עייין ותראה כמה הם מנסים בכל דרך רק נגדך:

יעקב ריבלין: ‏התרגיל המלוכלך של המדינה ללומדי הוראה ודיינות המבקשים סבסוד למעונות. רק מי שכבר נבחן בשנה שעברה מבחן אחד ועבר בהצלחה יסובסד. מה שלא נדרש ללומדי תואר או מקצוע אחר שיכול להתחיל מהשנה.

ואולי זה הסיבה שהם מתקשרים כדי שאחר כך לא יוכלו להגיד שאני כבר משנה שעברה.

• הוסף לסימניות
עייין ותראה כמה הם מנסים בכל דרך רק נגדך:

יעקב ריבלין: ‏התרגיל המלוכלך של המדינה ללומדי הוראה ודיינות המבקשים סבסוד למעונות. רק מי שכבר נבחן בשנה שעברה מבחן אחד ועבר בהצלחה יסובסד. מה שלא נדרש ללומדי תואר או מקצוע אחר שיכול להתחיל מהשנה.

ואולי זה הסיבה שהם מתקשרים כדי שאחר כך לא יוכלו להגיד שאני כבר משנה שעברה.
זה נושא אחר לגמרי
זה קביעת קריטוריונים
שם הם אכן רעים בהחלט

אגב, הכל רשום. מי שלא נבחן לרבנות באמת, לא יוכל לשקר
נרשמים ומשלמים על זה אגרה.
כך שזה לא רלוונטי מה תגיד כעת, אלא רק מה באמת עשית שנה שעברה.

• הוסף לסימניות
אני שנה שעברה התעכבתי עם הדרגה והם כל שבועיים שלושה (בערך) התקשרו לשאול מה קורה ועם אני יודעת מה חסר לי וכו.

• הוסף לסימניות
אני שנה שעברה התעכבתי עם הדרגה והם כל שבועיים שלושה (בערך) התקשרו לשאול מה קורה ועם אני יודעת מה חסר לי וכו.

וואו.
שנה שעברה הגשתי מסמכים בספטמבר
בסוף נובמבר(!!) הגיעו למסמכים שלי. ראו שאני צריכה להוסיף מסמכים
הגשתי מיד. בינואר(!!) כשהתקשרתי לצעוק.
אמרו לי "זה קורונה. אנחנו עובדים בכוח מצומצם. אנחנו במסמכים שהוגשו בתחילת נובמבר. חכי בסבלנות".

רק בפברואר זכיתי לקבל דרגה ואת כספי אחורנית.

מעניין לשמוע שהיה להם פנאי גם להתקשר לשאול אותך מה קורה....

• הוסף לסימניות
מעניין ממתי למשרד ממשלתי יש כל כך איכפתיות לדאוג לאזרח אחד מתוך אלפים שהוא עוד לא הגיש דרגה ואולי הוא צריך עזרה... :unsure:
מעניין

• הוסף לסימניות
בכל מקרה דעתי בענין טלפונים שאני מקבלת ולא יוזמת אחידה בכל מצב.

לעולם לא נגררת לשיחה.
לעולם לא נותנת פרטים מזהים או מידע. (בטח שלא אשראי)
אפילו כשבזק מתקשרים אלי לדווח לי על מבצע אני תמיד שואלת את הפקידה "ולמה זה משתלם לבזק לשלם לטלפנית שתיידע אותי במבצע?" - ואני בדרך כלל לא אצטרף למבצע בשיחה זו.

מי שמתקשר אלי ולא אני אליו - לדעתי בדרך כלל לא פשוט מתנדב באיזה עמותת חסד ורוצה את טובתי.
לכן גם כשהתקשרו אלי מהמעונות לא נידבתי מידע.

• הוסף לסימניות
אכן גם אצלי לפני שלוש שנים כבר היו מתקשרים אליי כמה פעמים לשאול אם שלחתי את המסמכים ואם אני יודע מה אני מצהיר וכו' כדיי לזרז אותי לשלוח את כל המסמכים.
זו התנהלות מוכרת גם משנים קודמות....

נראה שהפעם הזו חובבי הקונספירציות ויצרני הנייעס פשוט לא עשו שיעורי בית מספיק!!

• הוסף לסימניות
מעניין ממתי למשרד ממשלתי יש כל כך איכפתיות לדאוג לאזרח אחד מתוך אלפים שהוא עוד לא הגיש דרגה ואולי הוא צריך עזרה... :unsure:
מעניין

אחרי כמה רשלנויות ועיכובים בשנים עברו
יש עליהם מעקב על קצב הטיפול בתיקים.
(מדובר בחברה חיצונית שזכתה במכרז להפעלה . וכשלה בשנה הראשונה באופן מהדהד)

הם אמורים למשל להגיב בתוך שבועיים לכל בקשה שהוגשה או עודכנה.
ולא להשאיר בקשות פתוחות זמן רב מדי.
כך שמי שנרשם לקבלת סבסוד ולא הגיש מסמכים תקינים - יתכן ונמצא באיזה סטטוס שמוגדר שעליהם להוכיח שטיפלו בו.

התהיה שלי היתה על שנה שעברה. בחסות הקורונה הם התנערו מכל המחויבויות.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אחרי כמה רשלנויות ועיכובים בשנים עברו
יש עליהם מעקב על קצב הטיפול בתיקים.
(מדובר בחברה חיצונית שזכתה במכרז להפעלה . וכשלה בשנה הראשונה באופן מהדהד)

הם אמורים למשל להגיב בתוך שבועיים לכל בקשה שהוגשה או עודכנה.
ולא להשאיר בקשות פתוחות זמן רב מדי.
כך שמי שנרשם לקבלת סבסוד ולא הגיש מסמכים תקינים - יתכן ונמצא באיזה סטטוס שמוגדר שעליהם להוכיח שטיפלו בו.

התהיה שלי היתה על שנה שעברה. בחסות הקורונה הם התנערו מכל המחויבויות.
הבנתי
זה היה פשוט מוזר לי שמתקשרים ממשרד ממשלתי ואומרים לך "גברת, צריכה עזרה ? הדרגה שלך לא מסודרת ! את יודעת איזה מסמכים את צריכה ?"
ע"פ רוב כל משרדי הממשלה, אנחנו צריכים לרדוף אחריהם והם כביכול עושים טובה שעונים לנו ...(אחרי המתנה ארוכה)

• הוסף לסימניות
בכל מקרה דעתי בענין טלפונים שאני מקבלת ולא יוזמת אחידה בכל מצב.

לעולם לא נגררת לשיחה.
לעולם לא נותנת פרטים מזהים או מידע. (בטח שלא אשראי)
אפילו כשבזק מתקשרים אלי לדווח לי על מבצע אני תמיד שואלת את הפקידה "ולמה זה משתלם לבזק לשלם לטלפנית שתיידע אותי במבצע?" - ואני בדרך כלל לא אצטרף למבצע בשיחה זו.

מי שמתקשר אלי ולא אני אליו - לדעתי בדרך כלל לא פשוט מתנדב באיזה עמותת חסד ורוצה את טובתי.
לכן גם כשהתקשרו אלי מהמעונות לא נידבתי מידע.
גם לא לגבי צדקה בכרטיס אשראי?

למה "יש חסד, שוק מהדרין" והרבה חנויות מפרסמים על מבצעים? הרי זה עולה להם כסף? אז לא נלך לקנות?
יכול להיות שמתקשרים להציע לי מבצע שכן משתלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה