- הוסף לסימניות
לפני כמה שבועות קניתי חמאה של תנובה במכולת קטנה נאלצתי לזרוק אותה לפח לאחר שלמזלי ראיתי שאין עליה חותמת כשרות, היתה זו חנות של בני דודנו חשבתי שלכן היא היתה לא כשרה!
היום קניתי ברשת חרדית גדולה[...] שרוב קלינטיה חרדים לדבר השם.
התלהבתי לראות חמאה בכמויות.
לאחר המכירות הפומביות שהלכו כאן אמש על חמאה בודדת כבר באתי להרים קרטון, תוך שפרות ודולרים החלו להתעופף אל מול עיני, אך אבוי, ממש כמו הסיפור עם הביצה והכפרי, החלום שלי נשחט לו לאלפי פרות טרפות כשמישהו הסב את ליבי שהחמאה פשוט כשרה רק "רבנות"!
ניגשתי להנהלה וזעמתי עליהם, בתגובה שלף המנהל
את סמרטפונו וביקש מאחד העובדים לשים שילוט שזה רק רבנות, לא ידוע עד עתה מה חשב כל העת עד שבאתי להעיר את תשומת ליבו.
אני כבר הלכתי בשמש וחמאה על ראשי, אז אנא מכם, הזהרו גם אתם!
התשוקה לחמאה מובילה אותנו לחוסר שימת לב והתרגשות בראותנו את האפוק/כחול/ירוק הלזה!
אז אנא, שימו לב שחמאתכם כשרה למהדרין!
היום קניתי ברשת חרדית גדולה[...] שרוב קלינטיה חרדים לדבר השם.
התלהבתי לראות חמאה בכמויות.
לאחר המכירות הפומביות שהלכו כאן אמש על חמאה בודדת כבר באתי להרים קרטון, תוך שפרות ודולרים החלו להתעופף אל מול עיני, אך אבוי, ממש כמו הסיפור עם הביצה והכפרי, החלום שלי נשחט לו לאלפי פרות טרפות כשמישהו הסב את ליבי שהחמאה פשוט כשרה רק "רבנות"!
ניגשתי להנהלה וזעמתי עליהם, בתגובה שלף המנהל
את סמרטפונו וביקש מאחד העובדים לשים שילוט שזה רק רבנות, לא ידוע עד עתה מה חשב כל העת עד שבאתי להעיר את תשומת ליבו.
אני כבר הלכתי בשמש וחמאה על ראשי, אז אנא מכם, הזהרו גם אתם!
התשוקה לחמאה מובילה אותנו לחוסר שימת לב והתרגשות בראותנו את האפוק/כחול/ירוק הלזה!
אז אנא, שימו לב שחמאתכם כשרה למהדרין!
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים