עזרה זהירות: סירופ מייפל של אפיכל כשל"פ בהכשר רבנות

• פותח הנושא szn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי לפני שבוע סירופ מייפל של חברת אפיכל (כשר לפסח לאוכלי קטניות) ברשת חרדית למהדרין
ולאחר הקניה גיליתי להפתעתי שיש רק הכשר רבנות חיפה ,
כך שמי שקונה שקונה (גם בכל השנה) שיבדוק האם יש את ההכשר של השנה (העדה"ח)
או שזה כשר לפסח ואז כנראה יש רק רבנות.

20180305_235744_resized.jpg 20180305_234833_resized.jpg צפה בקובץ המצורף 334967

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק עם העדה החרדית.
אני יודעת שאח שלי בירר איתם שנה שעברה לגבי מוצר שהם מכשירים לכל ימות השנה ובפסח אין הכשר שלהם, אז הוא לא מופיע בכלל, אבל המוצר הוא כן בהכשרתם, והםאמרו אז שאפשר לסמוך על זה.
צריך לבדוק גם במקרה הספיציפי הזה...

• הוסף לסימניות
נראה לי שבדרך כלל עדיין יש הכשר לפסח חתם סופר וכדו'
אבל פה זה רק הכשר רבנות, בכל אופן אני אבדוק ואעדכן.

• הוסף לסימניות
יותר מזה!
קנינו שוקולד בד"צ העדה"ח.
עשינו מוס מיוחד לפסח.
ו.....
אחרי שהוא מוכן אנחנו מגלים כי חלק מהחבילות (שעמדו באותו מדף ונראו אותו דבר!!!!) הם הכשר אחר ורק לאוכלי קטניות (אנחנו לא!)...
היינו צריכים להכשיר את הסירים - והיה שמח.
אה, וגם להכין מוס חדש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה