מידע שימושי זהירות! סכנה!! תא קולי!!!

מנסיון שלי - נראה לי אני בסלקום - אחרי שהקשתי כמה פעמים סיסמה שגויה הוא הודיע לי שאני יכול לאפס את הסיסמה בחיוג ל *888 שם הקשתי את מספר הזהות של בעל הקו ואת ה-4 ספרות האחרונות של האשראי שדרכו משלם על הקו - ונתן לי להגדיר סיסמה חדשה.
לא יודע אם עובד בכל החברות.
בהצלחה
ברמי לוי נכנסים לאזור האישי באתר - מבטלים את התא הקולי ומחזירים מיד - הסיסמא חוזרת להיות 1234.

לא הבנתי, הפחדתם אותי.
מפחיד?! כן.
לכן כדאי לבדוק לפי השלבים הנ"ל.
איזה חלק לא מובן?
גם אותי, רק מעניין אותי אם מישהו כבר גנב את מספר הטלפון בטלגרם, א"א לקחת את זה ממנו בחזרה? או למחוק?
לכאורה לפי השלבים שהצעתי (מצוטט פה מתחת), אפשר. אתם פשוט מוכיחים לטלגרם שאתם הבעלים ה'חוקיים' של החשבון כי לכם יש את המספר.
לא בדקתי את זה בעצמי אבל ככה זה אמור לעבוד.
בנוסף שכחתי שלב שגם אמור להיות איפשהו בהגדרות, מיד אחרי שהצלחתם לקבל גישה ולהחליף את המייל לחשבון, להתנתק מכל שאר המכשירים.
אולם יש לעיין האם אפשר להישאר מחוברים רק במחשב בלי טלפון, כי השלב הבא הוא לשלוח בקשה למחיקת החשבון ואתם צריכים לעשות את זה כשאתם מחוברים כנראה
ואז לנסות להכנס לחשבון טלגרם, 'שכחתי סיסמה' ולאפס אותה דרך קוד שישלח למספר שלכם. הפעם תהיו זמינים ותקבלו את הקוד ותקבלו גישה לכל מה שקורה ב'חשבון שלכם'... תמחקו את המייל כדי שהוא לא ייקח את החשבון בחזרה (תשמרו קודם צילומים בשביל המשטרה) ותשלחו בקשה למחוק את החשבון.

יש"כ לכל המעוררים
במאמר המוסגר למיטב ידיעתי, כל מי שיש לו טלגרם בטלפון אות הוא כי לו שום הגנה בעולם
אם כי אין צורך להילחץ כי ברוב המקרים לא נפתח וגם אם נפתח לא בטוח כלל שזה פלילי (יש אנשים שמעדיפים להשתמש אנונימי יותר, נניח להטריל מישהו פעם אחת ספציפית וכדו') וגם אם כן וכו' וכו' לאחר חקירה קצרה (אם כי בהחלט לא נעימה) יבינו שמדובר בגניבת זהות
א. יש אפשרויות לטלגרם ללא קבוצות ורק להעברת מסרים. ואני לא מתכונן לספק מידע נוסף.
ב. האופטימיות שלך לגבי אם זה פלילי מצחיקה
ג. לקרוא לזה "חוויה לא נעימה" אני ממש לא ממליץ לך לעבור מעצר וחקירה מסוג אלו, נראה אותך מדבר כך לאחר כזה מקרה.

שלום וברכה.
אשמח לעזרתכם.
המון זמן לא שמעתי הודעות.
פעם היה לי סימן שקיבלתי הודעה- כבר מלא זמן אין לי זאת!
וניסיתי להתקשר לתא קולי והוא אומר לי: הקוד שהוגש שגוי- אינך ראשי להיכנס, פנה לשירות לקוחות.
ניסיתי להוט מובייל ולא הצליחו לעזור לי.. שניסיתי להשאיר הודעה לטלפון שלי מטלפון אחר לא נתן לי- אמר אינו זמין.
מה עושים?
דחוף!

שלום וברכה.
אשמח לעזרתכם.
המון זמן לא שמעתי הודעות.
פעם היה לי סימן שקיבלתי הודעה- כבר מלא זמן אין לי זאת!
וניסיתי להתקשר לתא קולי והוא אומר לי: הקוד שהוגש שגוי- אינך ראשי להיכנס, פנה לשירות לקוחות.
ניסיתי להוט מובייל ולא הצליחו לעזור לי.. שניסיתי להשאיר הודעה לטלפון שלי מטלפון אחר לא נתן לי- אמר אינו זמין.
מה עושים?
דחוף!
@ממתק טעים כנראה עברת חברה לפני כמה זמן
אני חשבת שבהוט השרות של התא הקולי הוא בתשלום
כך שאולי בעבר היית בחברה אחרת,
ונשאר לך באנשי קשר המספר של התא הקולי של החברה הנ"ל

הכל טוב,
לא נראה שמישהו גנב לך
פשוט אין לך עכשיו אפשרות לשמוע את ההודעות

@ממתק טעים כנראה עברת חברה לפני כמה זמן
אני חשבת שבהוט השרות של התא הקולי הוא בתשלום
כך שאולי בעבר היית בחברה אחרת,
ונשאר לך באנשי קשר המספר של התא הקולי של החברה הנ"ל

הכל טוב,
לא נראה שמישהו גנב לך
פשוט אין לך עכשיו אפשרות לשמוע את ההודעות
לא עברתי חברה בזמן באחרון בכלל!!
אבל בדקתי ואין לי אפשרות לתא קולי- והכל בסדר.
תודה למי שעורר את הנושא...
מבינה כעת שהמצב ברמי לוי 05567 באמת עגום!
כדאי לטפל בזאת בהקדם!

נערך לאחרונה ב:
פיתחתי כלי קטן שמאפשר לבדוק האם מספר טלפון מסוים משויך לחשבון טלגרם.
הבדיקה מתבצעת דרך האתר:
https://check.israelcodes.ovh/
אשמח לפידבק או הערות.
עברתי על רשימת האנשי קשר שלי שמתחילים ב 05567
אחד מהם אכן יצא שיש לו חשבון טלגרם, בע"ה אעדכן אותו
חשבתי כבר שזה לא עובד עד שמצאתי אותו
ישכ"ח עצום!

הבדיקה מתבצעת דרך האתר:
אשמח לפידבק או הערות.
בטוח שאם יש, הוא כותב שיש?
ניסיתי מספרים שאני חושבת שיש להם וכתב שאין
אם מישהו הצליח עם מספר שבאמת יש לו תכתבו

גם אם כן וכו' וכו' לאחר חקירה קצרה (אם כי בהחלט לא נעימה) יבינו שמדובר בגניבת זהות
אם כמו הפרסומים, אז להגדיר פריצה של כוח שב"כ וימ"ר - חלקו רעול פנים - באישון ליל לבית שלך/של השכנים תוך שימוש בכוח ובטייזר/ירי באוויר וכו' בהגדרה כזו, זה זה הגדרה מעניינת...

קראתי הכול.
כרגיל.
מרתק.

1.
הנושא רציני.
אבל.
קצת רוגע.

2.
טלגרם היא רשת חברתית.
על כלל הפלוסים שבזה.
לא מדובר בנישה קטנה לעבריינים.

3.
היכולת שצויינה כאן ידועה.
פתיחת חשבון עם שם ומס' גנובים.
משטרת ישראל ובית המשפט -
לא מסתמכים על זה.
אף אחד לא נעצר רק בגלל זה.

פרקטיקה.
>

אם אין חשבון פעיל:
א. חסימת התא-קולי באופן מלא.
ב. שינוי הקוד.

אם יש חשבון פעיל:
תלונה במשטרה.
דיווח בטלגרם על הפרופיל.

אופציה הכי טובה.
אם אין עדין חשבון...
תבקשו ממישהו לפתוח עליכם -
ותאמתו עם המייל שלכם.
זהו.
החשבון שלכם בבעלותכם.

הבדיקה מתבצעת דרך האתר:
אשמח לפידבק או הערות.
בדקתי על 2 מספרים שיש להם טלגרם בודאות
1 כתב שיש
1 כתב שאין
@ישראל-ו.
תודה רבה. כל הכבוד.
>
גם אני.
בדקתי את המספר שלי.
הוא לא מופיע...
ובדקתי כמו שצריך, וגם בעוד ווריאציות:
עם הקידומת של ישראל, בלי הקידומת, עם 0, בלי 0, עם רווח ועוד.
לא מופיע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה