זהירות צבע טרי!

• הוסף לסימניות
האדמו"ר מקלויזנבורג זצוק"ל
שמן על קנבס.
התייעצות כבדת משקל לפני ה"פיניש":
-במקור (בתצלום) צבע הפנים היה מעט יותר אדמדם.
(שמא היה מצונן, או שזו תאורת הצילום או-?)
כדאי לשנות, או שעבוד הצבע הנוכחי מוצלח?
- משהו באף מעט מציק לי נראה לי לא מדויק במאה אחוז, בעלי טוען שזה ציור ולא צילום ולא צריך לדקדק אבל אני מפקפקת ומצד שני מפחדת לגעת. מה אומרים הציירים דפה?
-את הגמרא טרם ציירתי כדבעי אז לא אקבל שום הערה לגביה, כי זה רק קו מתאר. הדפים וקשקושיהם יגיעו בהמשך אי"ה.

-את ההשראה לרקע, אני מודה, שאבתי מהציור המדהים של הרב אלישיב פרי כשרונה הברוך של מירי ו.

ואת תמונת האדמו"ר מאיפה השגתי? מה השאלה? -פרוג...

• הוסף לסימניות
והנה התמונה:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;850513:
האדמו"ר מקלויזנבורג זצוק"ל
שמן על קנבס.
התייעצות כבדת משקל לפני ה"פיניש":
-במקור (בתצלום) צבע הפנים היה מעט יותר אדמדם.
(שמא היה מצונן, או שזו תאורת הצילום או-?)
כדאי לשנות, או שעבוד הצבע הנוכחי מוצלח?
- משהו באף מעט מציק לי נראה לי לא מדויק במאה אחוז, בעלי טוען שזה ציור ולא צילום ולא צריך לדקדק אבל אני מפקפקת ומצד שני מפחדת לגעת. מה אומרים הציירים דפה?
-את הגמרא טרם ציירתי כדבעי אז לא אקבל שום הערה לגביה, כי זה רק קו מתאר. הדפים וקשקושיהם יגיעו בהמשך אי"ה.

-את ההשראה לרקע, אני מודה, שאבתי מהציור המדהים של הרב אלישיב פרי כשרונה הברוך של מירי ו.

ואת תמונת האדמו"ר מאיפה השגתי? מה השאלה? -פרוג...

לא הבנתי, זאת את נוי???
אני ב:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
גם אני בשוק. נוי?
שה' יברכך תמיד להתפתח ובכל התחומים לשגשג.
למדת ציור?
שימי לב לתחילת הפאה השמאלית (רחוק מידי) לגבה שם. ולכובע שהחלק העגול שלו למעלה ישר מידי.

• הוסף לסימניות
עצות מקצועיות יעניקו לך בוודאי המקצוענים, אבל הבחנתי ששינית את מבע העיניים - ממהורהר (בצילום) לממוקד יותר וכלפי מעלה (אולי האופן שבו ציירת את העפעפיים גורם).

• הוסף לסימניות
רגע רגע רגע רגע, את עשית את זה?...
זה פצצתי, אני לא מאמין שעד עכשיו הסתרת את זה מאיתנו!!
יפה מ א ו ד , ממש הפתעת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;850532:
עצות מקצועיות יעניקו לך בוודאי המקצוענים, אבל הבחנתי ששינית את מבע העיניים - ממהורהר (בצילום) לממוקד יותר וכלפי מעלה (אולי האופן שבו ציירת את העפעפיים גורם).
פשוט הוספתי נקודת ברק באישון הימני (מכיוון המתבונן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;850530:
גם אני בשוק. נוי?
שה' יברכך תמיד להתפתח ובכל התחומים לשגשג.
למדת ציור?
שימי לב לתחילת הפאה השמאלית (רחוק מידי) לגבה שם. ולכובע שהחלק העגול שלו למעלה ישר מידי.
אפשר לצאת מהשוק, ציירתי את הציור בסדנאת ציור דיוקנאות ובליווי מקצועי.

• הוסף לסימניות
יפה, מגלים כשרונות!
בקשר למה שאיפכא העירה. אכן חסר עומק במבנה העין- בעיקר בשקע מעל העפעף.
האם הרקע ישאר בהיר? אם כן הצל שציירת[ורואים אותו בצילום] מיותר ומבלבל. גם בצילום הוא מיותר. הגבות גם הן אחראיות על ההבעה ולכן כדאי לטפל בהן. הפאה השמאלית צריכה שיפוץ . תנסי להכהות יותר את החלקים הכהים ואלו שאמורים להיות כאלו [ע"י עומק וכו']
זה יתרום לתלת מימדיות של הציור.
בהצלחה!
הרבה סבלנות!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
בהחלט גילוי כשרונות:)

בכל מקרה לדעתי כדאי בציור להוריד את הצל הקשה של הכובע,
מקסימום לרכך אותו מעט.

(הציור לא חייב להיות נאמן למקור, ואפשר להניח שאין קיר מאחורי הרבי שעליו נופל הצל)

• הוסף לסימניות
נוי,בעיני את תגלית השנה!
[לא רוצה לכתוב ימותו הקנאים;)], הנה ,לא כתבתי.

לגבי הדיוקן.בתצלום האף נישרי יותר,שימי לב.ואת נתת לו מימד יותר סולד.יש צדק במה שחשבת,לדעתי. את דרך התיקון, משאירה למקצוענים.

הכנתי מקום בקיר המרכזי בסלון שלי.כשאת מסיימת ,צרי קשר...:)

• הוסף לסימניות
יפה
מה עם הזקן והפיאות? אין דרך לצייר אותם באופן יותר אמיתי ופחות באופן של צמר גפן?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!! עכשיו אני מנסה לצייר את סבא וסבתא שלי ואני יודע עד כמה זה קשה לצייר שיהיה כמה שיותר נאמן למקור, לטעמי כן כדאי להוסיף אדמימות וכתמתמות כי בציור הוא נראה יותר חיוור והצבע בתמונה חי

• הוסף לסימניות
נואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוי
עד היום התענגתי על הכתיבה...
לא אמרת שאת כזו ציירת, גם לא כתבת...
מדהים ביותר!
סתם שאלה: מה עושה אדמור חסידי אצל בני ליטא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;850600:
יפה
מה עם הזקן והפיאות? אין דרך לצייר אותם באופן יותר אמיתי ופחות באופן של צמר גפן?
הזקן... שעתיים עבודה. היה קשה, קשה. אני לא יודעת מה היה יותר קשה הזקן או הידיים.

כבוד המנחה בסדנא אמרה שלא כדאי לצייר שערה שערה אלא כתמים צמריים ולסיים בקווים דקיקים.
בתמונה שהעלתי פה זה נראה פחות טוב. במציאות: מרחוק -נאה בהחלט, מקרוב- אהממ... צמר גפן ושערות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;850618:
נואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוי
עד היום התענגתי על הכתיבה...
לא אמרת שאת כזו ציירת, גם לא כתבת...
מדהים ביותר!
סתם שאלה: מה עושה אדמור חסידי אצל בני ליטא?
בני ליטא?
מי אמר?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;850575:
יפה, מגלים כשרונות!
בקשר למה שאיפכא העירה. אכן חסר עומק במבנה העין- בעיקר בשקע מעל העפעף.
האם הרקע ישאר בהיר? אם כן הצל שציירת[ורואים אותו בצילום] מיותר ומבלבל. גם בצילום הוא מיותר. הגבות גם הן אחראיות על ההבעה ולכן כדאי לטפל בהן. הפאה השמאלית צריכה שיפוץ . תנסי להכהות יותר את החלקים הכהים ואלו שאמורים להיות כאלו [ע"י עומק וכו']
זה יתרום לתלת מימדיות של הציור.
בהצלחה!
הרבה סבלנות!
יופי של רשימה!
מאוד מאוד עזרת לי, תודה!

• הוסף לסימניות
יפה!!

הצבעים של הגבות ושל העיניים מדי בולטים ולא נבלעים בסביבה כמו בתמונה!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
ועכשיו קצת ליטושים:
1. המבט: "הרמת" לו את מבט העיניים, שימי לב שבתמונה המקורית הוא מביט בנקודה שמולו ואולי למטה מזה, ובציור שלך - העיניים מורמות (לדעתי זה לא בעיה בגבות אלא במבט)
2. היד הימנית (זו שרואים בשמאל): התנפחה קשות, וסובלת ככל הנראה מנוזלים..... תנסי לתקן
3. האף - גורם למבט חריף יותר מאשר בתמונה,

אז בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;850623:
הזקן... שעתיים עבודה. היה קשה, קשה. אני לא יודעת מה היה יותר קשה הזקן או הידיים.

.
עבודה מרשימה מאד! גם מי שלא מכיר מאד מקרוב יזהה מיד.
שעתיים? אני לא רוצה לייאש, אבל ככה זה בשמן. שעתיים זה ממש בחסד:)
עבודה בשמן זו שכבה ועוד אחת, למחוק את הקודמת ולעשות מחדש. ושוב... בלי להתייאש.
כבר אמרו לך מעלי- המון סבלנות!
אבל אני מזהירה אותך מראש! כשיראו את התמונה המקורבים, בני משפחה, או החסידים שזוכרים אותו מקרוב ממש הם יגידו: זה מאד יפה, אבל....
גם לי אמרו את זה, ומאד התאכזבתי, אבל מורתי לציור הסבירה לי שככה זה, הם זוכרים אותו חי, ואת הנשמה, לצערנו, אי אפשר להראות בציור...
אז אל תקחי קשה, כי זה באמת ציור מקסים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה