מידע שימושי זהירות קמח מנופה

• הוסף לסימניות
היום בצהריים נקראתי לעזור במטבח, היות ובתקופה האחרונה אנו משתמשים בקמח 80% מנופה, לא ראינו צורך להחמיר ולנפותו שוב, אלא רק להעבירו במסננת שיתאוורר ע"מ שיתפח טוב, לקראת סיום הסינון אני מבחין בשלושה גופים חומים שלא תואמים את מרקם הקמח, מהתבוננות קרובה הזדעזתי למראה עייני, שלוש תולעים מתות.
IMG-20200813-WA0000.jpg

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מזה 80%?
זה מהחבילות של הקמח המנופה הרגיל???
ואם כן זה לא היה פתוח היה סגור הרמתי עד להכנה?

• הוסף לסימניות
80% הוא קמח שחלק מהסובין נופה וחלקו נשאר, אך זהו פרט שולי. הקמח נקנה לפני שבוע, ויוצר ב 05/07/20. האריזה היה סגורה הרמטית עד לפתיחתה היום אחה"צ. ההכשר הינו הכשר המקובל על כלל הציבור.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי באורז בוואקום חרקים, אבל אנחנו תמיד בוררים אורז גם אם הוא בוואקום וגם אם לא.

• הוסף לסימניות
עכשיו מכינים שבת, את הסקנדל נעשה בשבוע הבא.
ושבינתיים אנשים לא יהיו מודעים ויכשלו חלילה??? ה"י!
לדעתי זו חובה ליידע את החברה שיקחו אחריות ויהיו מודעים למוצר הבעייתי!
ושזכות מודעות הציבור תעמוד לכם!

• הוסף לסימניות
השתדלות!
שליחת מייל לחברה ולכשרות המוצר.
יצירת קשר טלפוני.

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה קמח מנופה 80 אחוז לידיעתי יתכן ומדובר בקמח של 80 אחוז קמח מלא או 80 אחוז קמח כוסמין וכו
אבל גם אז זה מנופה 100 אחוז
ממש מוזר כי קמח כזה לא אמור להיות בעיתי יתכן והגיע לא סגור לגמרי ופשוט לא שמתם לב או שהיה שמור בתנואים של חום לא חיב שאצלכם בבית יכול להיות גם ברשת

• הוסף לסימניות
יש מצב שהאריזה נראית סגורה, ולכן אני משתדלת לפני כל פעם שאני משתמשת ללחוץ על האריזה וכך אפשר לדעת אם היא סגורה הרמטית.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין דבר כזה קמח מנופה 80 אחוז לידיעתי יתכן ומדובר בקמח של 80 אחוז קמח מלא או 80 אחוז קמח כוסמין וכו
אבל גם אז זה מנופה 100 אחוז
ממש מוזר כי קמח כזה לא אמור להיות בעיתי יתכן והגיע לא סגור לגמרי ופשוט לא שמתם לב או שהיה שמור בתנואים של חום לא חיב שאצלכם בבית יכול להיות גם ברשת
באמת מוזר לי הקטע הזה, לא מדובר על הכשר קיקיוני, בסופו של דבר פירסמתי ע"מ לעורר תשומת לב. וזו הסיבה שלא פירסתי באיזה מותג ובאיזה הכשר נמצאו התולעים בקמח. אין לפסול על סמך חבילה אחת מותג מסויים.

• הוסף לסימניות
בכל דבר יכול להמצא תולעת פעם ב... גם בחבילת במבה
מה שמצריך זהירות ובדיקה זה מרמת נגיעות מסויימת
נגיעות חד פעמית לא מעידה דבר.

• הוסף לסימניות
מענין...
יש הרבה קמחים שהם לא סגורים הרמטית (קמחים מלאים....)
וכתוב עליהם ללא צורך בניפוי

• הוסף לסימניות
מענין...
יש הרבה קמחים שהם לא סגורים הרמטית (קמחים מלאים....)
וכתוב עליהם ללא צורך בניפוי
בכל הקמחים שאני מכירה (נפלאות, בר ולחם, שטיבל, יש ועוד)
כתוב שאין צורך בניפוי כל עוד האריזה אטומה ובמילוי אוויר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה