- הוסף לסימניות
אולי תביעה ישנה את זה??דיברתי עם עלית ולא נראה שהם מתכוונים לשנות את הכיתוב על החבילה.
ונס שראיתי, יש לי 2 אלרגניים לחלבי
תודה
אולי תביעה ישנה את זה??דיברתי עם עלית ולא נראה שהם מתכוונים לשנות את הכיתוב על החבילה.
www.strauss-group.co.il
אחד כבר פנה אל מערכת הכשרות?חשוב לפנות למערכת הכשרות (בד"ץ הע"ח, במקרה הזה), ולהפנות את תשומת לבם לבעתיות
הקפצה לתועלת הציבור...
(כל מי שרואה את ההודעה וזה עזר לו - נא להקפיץ לטובת האחרים...)
שמעתי על מישהו שעשה ניסוי , לא זוכרת לאיזה חברה (אחת החברות הגדולות) התקשר לשרות לקוחות והסביר להם שאמא שלו חשה נורא והתפנתה לבי"ח בעקבות אחד המוצרים שלהם שהיה מקולקל והוא פונה לעו"ד, תוך דקות(!!) הסמנכ"ל של החברה התקשר עליו, (סוף מעשה הוא הסביר לו שהוא רק עשה ניסוי....)פניתי אליהם דרך הקישור הנ"ל אחרי המקרה של הבן שלי
הם חזרו אלי והתנצלו בלי סוף והעבירו אותי לדרג יותר גבוה ויותר גבוה וביקשו עוד ועוד פרטים ואפילו פיצו אותנו בזיכוי לעוגיות (!) אבל לדעתי צריכים לכתוב בגדול ליד ה"מריר" - "חלבי" וזה עדיין לא קרה.
כשמדובר במוצר מוכר (במקרה זה מאד מאד דומה למוצר מוכר ברמה ממש מבלבלת) לא תמיד מסתכלים ולכן צריך להסב את תשומת לב האנשים.אני לא מבין. בן אדם אלרגי לחלבי, או לא משנה לְמָה, איך הוא מכניס לפה משהו בלי לבדוק אזהרת אלרגנים?
ובמיוחד שכתוב הן על האריזה למעלה, והן צמוד לחותמת הכשרות 'חלבי'.
ואם הטענה היא מצד הלכות 'בשר וחלב', אתם אוכלים משהו בלי לבדוק אם יש לזה הכשר? ובכן, צמוד להכשר כתוב חלבי, מה צריך יותר מזה?
כותב בתור אבא לילד אלרגי, ושומר כשרות כמובן.
היי ,![]()
תלונה לגבי מוצר - קבוצת שטראוס
www.strauss-group.co.il
הקפצה לתועלת הציבור...
ופה החלבי ממש לא ליד הכשרות, כ"כ לא בולט לעיןגם שוקולד מריר אגוזים שכמעט טעמתי...
אחרי הכל בד"ץ...ופה החלבי ממש לא ליד הכשרות, כ"כ לא בולט לעין
הקפצה לתועלת הציבור...
שלחתי לשטראוס וזוהי תגובתם
| בברכה, שירות הצרכנים, שטראוס-גרופ. |
היי ,
תודה על פנייתך!
הסיבה שמוצר שרכיביו פרווה וכשרותו היא חלבית היא שהמוצר יוצר על קו חלבי ללא הכשרה לפרווה.
חשוב לנו מאוד שהאריזות שלנו יהיו ברורות ולא מבלבלות במטרה שיהיה נוח לצרכנים לבחור את המוצר הנכון עבורם.
כיוון שטענת שזה לא היה בולט, אני אעביר את התלונה שלך ליחידת השיווק והאיכות לצורך ידיעה ובמידת הצורך גם בחינה מחודשת.
אותם מילים...שלחתי לשטראוס וזוהי תגובתם
,
תודה על פנייתך!
הסיבה שמוצר שרכיביו פרווה וכשרותו היא חלבית היא שהמוצר יוצר על קו חלבי ללא הכשרה לפרווה.
חשוב לנו מאוד שהאריזות שלנו יהיו ברורות ולא מבלבלות במטרה שיהיה נוח לצרכנים לבחור את המוצר הנכון עבורם.
כיוון שטענת שזה לא היה בולט, אני אעביר את התלונה שלך ליחידת השיווק והאיכות לצורך ידיעה ובמידת הצורך גם בחינה מחודשת.
יום מוצלח![]()
![]()
בברכה,
שירות הצרכנים,
שטראוס-גרופ.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים