מידע שימושי זהירות שרלטנות ברשת KIVO רהיטים !!!

• הוסף לסימניות
שלום לציבור
לפני שישה שבועות כבר ביצענו הזמנה של ארון בגדים באתר שנקרא KIVO,
[רציתי לצרף קישור אבל כרגע האתר לא עובד אולי זמני אולי הלוואי טפלו בהם כבר.[
בקיצור שם מצאתי הכי בזול ארון שענה לצרכים שלנו, אופן התשלום היה בהעברה בנקאית בלבד- כבר מחשיד קצת אבל היה נראה מסודר והתכתבתי בווצאפ עם שירות הלקוחות שהם מגיעים להיכן שאנחנו גרים למשלוח והרכבה ולאחר שענו לי בחיוב, ביצעתי העברה.
חיכיתי מספר שבועות, ותיאמו לי סוף סוף יום , קיבלתי הודעהבזו הלשון: הי הארון יגיע ב07 ל09 בין 12 ל14 בצהריים.
מאז ועד עתה אין קול ואין עונה
את הארון לא קיבלתי
שיחת טלפון לא קיבלתי
מענה מהשירות לקוחות לא קיבלתי
פשוט התאיידו לחלוטין!
את הכסף אין לי איך להחזיר כי זה לא אשראי......
עברנו דירה ואני כבר כשבועיים בלי ארון !
אני מנסה ליצור איתם קשר בשירות לקוחות- ואין, פשוט כאילו לא קיימים
כבר הגשתי תלונה לרשות להגנת הצרכן
והזהרתי אותם שאני יפיץ עלייהם ברשתות.
ידע הציבור ויזהר לא להיכנס ולא להזמין באתר זה ולא בדומים לו, אם דורשים תשלום בהעברה או אם המחיר זול מדי.... עדיף לא להתעסק
[ויש לי הוכחות לכל מה שכתבתי]

• הוסף לסימניות
ניסיתי להיכנס לאתר שלהם ו-- החיבור שלך לא פרטי...

• הוסף לסימניות
בנטפרי האתר שלהם עדיין לא נבדק

• הוסף לסימניות
נסה ליצור קשר עם הבעלים של כתובת האתר:
1757530119181.png

1757530131215.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הי שמי אביתר אני מנהל עסק ביתי זעיר לקידום בנייה ואחסון אתרים אינטרנט . לפני קצת יותר מחודשיים פנה אלי דרך הווצאפ בחור מהמגזר שהתעניין בשירות אחסון וכתובת דומיין בשם kivo.co.il. מאחר והכתובת נרכשה עבורו דרך החשבון שלי (שם הפרטים האישיים שלי מוזנים אוטומטית לכתובת הדומיין) הלקוח קיבל את השירות ולאחר כחודשיים קיבלתי פניות בנוגע למקרים מצערים כמו שתואר לעיל . הוגש תלונה במשטרה מאחר ובאופן עקרוני הבחור השתמש באחסון ובפרטי האישיים לצורכי פשעים . ליבי איתך תגיש תלונה ו או תצטרף לקבוצה של הנפגעים בווצאפ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הי שמי אביתר אני מנהל עסק ביתי זעיר לקידום בנייה ואחסון אתרים אינטרנט . לפני קצת יותר מחודשיים פנה אלי דרך הווצאפ בחור מהמגזר שהתעניין בשירות אחסון וכתובת דומיין בשם kivo.co.il. מאחר והכתובת נרכשה עבורו דרך החשבון שלי (שם הפרטים האישיים שלי מוזנים אוטומטית לכתובת הדומיין) הלקוח קיבל את השירות ולאחר כחודשיים קיבלתי פניות בנוגע למקרים מצערים כמו שתואר לעיל . הוגש תלונה במשטרה מאחר ובאופן עקרוני הבחור השתמש באחסון ובפרטי האישיים לצורכי פשעים . ליבי איתך תגיש תלונה ו או תצטרף לקבוצה של הנפגעים בווצאפ
תיתן לי פרטים איך אני מגיעה לקבוצה של הנפגעים?
ותוריד את האתר למען השם !!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היו על כך כתבות באייס ומעריב, חפשו בגוגל

• הוסף לסימניות
תיתן לי פרטים איך אני מגיעה לקבוצה של הנפגעים?
ותוריד את האתר למען השם !!
הי האתר כבר לפני ימים ירד מהרשת ברגע שהתגלה לי טלפונית האירוע. אך כל המידע של האחסון נשמר על מנת שבמידה וחוקרי המשטרה יבקשו גישה לקבלת חומרים נוספים כנגד העבריין חשוב שזה ישמר עבורם

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לאיפה בוצעה ההעברה הבנקאית?

• הוסף לסימניות
לאיפה בוצעה ההעברה הבנקאית?
כרגע כבר יש שני חשבונות בנק אליהם העבירו נפגעים- במרכנתיל ובלאומי
יש קבוצת ווצאפ של נפגעים וכולם הגישו תלונה ברשות להגנת הצרכן ובמשטרה.
נקווה שיעזור משהו בעז''ה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה