זהירות, תולעים!

• הוסף לסימניות
לפני שעה שפכתי חיטה לקערה (הצפה במי מלח) ותוך כדי בררתי ואמרתי לעצמי, נו מה כבר יכול להיות, אפשר חפיף היום כבר בדרך כלל ברשתות הגדולות הסחורה טריה ולא מספיקה להתליע.

אז רק שתהיה בענין, התולעת שלך, היא בשבילי!!!

• הוסף לסימניות
תולעת תולעת... אמאל'ה...

אבל רק בשביל שבאמת אף אחת לא תחפף אספר שלפני איזה שנתיים בררתי אורז ופתאום ראיתי תולעת קטנטנה לבנה שבקלות הייתי יכולה לא לשים לב אליה - מסתובבת לה שם!!!

אני מדברת על תולעת דקיקה בגודל של כמה מילימטרים.
יותר משנלחצתי לגלות את התולעת נלחצתי מזה שהייתי עלולה בקלות לפספס אותה...

אז לכל מי שחשבה שאחרי שנים שהיא בוררת ולא מוצאת כלום אז "אפשר לברור מלמעלה" - תחשבי שוב...

• הוסף לסימניות
ואני מצאתי השבוע בתוך חבילת קוסקוס חרקון קטנציק זוחל להנאתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1120828:
ואני מצאתי השבוע בתוך חבילת קוסקוס חרקון קטנציק זוחל להנאתו.

ולא הסרטת???... פספוס... ;):eek::D

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר מצאתי חרק (מקק מיניאטורי!!) שוכב בתוך גרגר חומוס.
[כנראה מת מחנק כתוצאה משהייה לא מבוקרת במי סודה]

איך ידעתי לפתוח אותו???? באמת ניסים.
היה שם חור קטן שהחשיד אותי, פתחתי ולמראה המבעית, קפצתי.
התעצלתי לצלם, חבל.

• הוסף לסימניות
יוהו, איזה פחד.

באותו עניין, מישהו יודע איך בודקים פטריות טריות (פורטבלה, ממשפחת השמפיניון)?

• הוסף לסימניות
רותי, גם סחורה טריה עלולה להתליע!!
זה קרה לי עם תערובת קטניות מהממת וטריה של חברה ידועה ומכובדת... לא האמנתי!!! פוי איזה גועל!! השקית היתה נגועה לחלוטין!!! וכיון שקניתי כמה חבילות שונות, בדקתי מיד גם אותן ו- כן! גם הן היו נגועות!! >-(

• הוסף לסימניות
אני שמה הכל במקרר\מקפיא(החל באורז אטריות חיטה ברור,קטניות אגוזים..) ומאז חסל סדר תולעים\חרקים\פרפרים ושאר מרעין בישין.......:D

• הוסף לסימניות
רותי, בצורה זו את מוענת התפתחות מזיקים בביתך, אבל החבילה עלולה להיות נגועה עוד לפני שרכשת אותה...ואז המזיקים מתים בהקפאה ואולי אפילו יותר קשה לאתר אותם... תחשבי על זה... כדאי להכניס למקפיא רק לאחר ברירה

• הוסף לסימניות
מעניין לשמוע אם מישהי מצאה פעם תולעת באריזות ואקום?

• הוסף לסימניות
כדאי מאד לפני הברירה לשפוך את הקטניות למסננת ולנער מעל משטח לבן.
את הרוחשים הפצפונים ניתן לאתר כך הכי בקלות.
כמובן שלאחר מכן צריך גם להשרות/לברור לפי ההלכה.

• הוסף לסימניות
אני מצאתי לאחרונה בכמה שקיות של מקלות שקדים מולבנים, חרקים בשפע

• הוסף לסימניות
אני קניתי אורז מלא בואקום והוא לא היה נראה לי הכי נקי... התעצלתי לברור אז תרמתי את החבילה.
חוץ מזה האורז הלבן ממש נקי.

• הוסף לסימניות
מי יודע אם צריך לברור חמוציות, ואיך?

• הוסף לסימניות
חברה,אני מפסיקה לאכול מרב גועל!!!!!
אבל עכשיו ברצינות-למה לא לקנות אריזות וואקום????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רייזי 1;1122115:
חברה,אני מפסיקה לאכול מרב גועל!!!!! בלי נדר...
אבל עכשיו ברצינות-למה לא לקנות אריזות וואקום????

אצלי גם בוואקום היה נגוע לאחר הפתיחה ושמירה בארון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה