זהירות, תמונות קשות לצפיה...

• הוסף לסימניות
הבן חזר מהישיבה לחופשת בין הזמנים ובאמתחתו כמה קישקושים שצייר בין לבין...
תהנו!
אבי אוסף 1.jpg אבי אוסף 2.jpg

• הוסף לסימניות
אסתי הבן מוכשר משהו לא רגיל
וללא ספק ירש מהאמא דבר או שניים
אבל תני לי להתאושש שניה...
חשבתי שאת בת 22 גג!.... :)

• הוסף לסימניות
אפשר לדעת בן כמה הוא?????????.

• הוסף לסימניות
האמת, שגם אני חשבתי שאני בת 22 לכל היותר....
יום אחד התעוררתי וגליתי שהילדים שלי כבר כמעט יותר מבוגרים ממני.
אבל בגלל מחלה קשה של פיגור התפתחותי כרוני הייתי ונשארתי ילדה, לפחות בהרגשה;):D:D...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתם קולטים שיש לה בן בגיל 20??
הוא מוכשר ברמות.
די, אל תהפכו אותי לסבתא של הפורום....
אני כולה 4 שנים בעסק, מרגישה טירונית ירוקה, ומתעקשת להתעלם מגיל הילדים, למען לא אזכור כמה קשישה אני אמורה להיות...
לצורך הענין, אני בת 22.

• הוסף לסימניות
הבן חזר מהישיבה לחופשת בין הזמנים ובאמתחתו כמה קישקושים שצייר בין לבין...
תהנו!
צפה בקובץ המצורף 339618 צפה בקובץ המצורף 339619

לא הבנתי מה זה קישקושים שצייר בין לבין!!! על אילו קשקושים מדובר כאן? הציורים יפים, מדהימים, מעידים על כישרון. מדהים!!!
הלוואי עליי קשקושים כאלה ;)

• הוסף לסימניות
איזה דמיון עשיר ויצירתי!
הבניה וההבנה של מבנה הפנים והדמויות נהדרת ומועידה על פונטציאל מטורף!

גם אנוכי בשוק :)
לא נתתי לך יותר מ22. באמת שלא.

ים הצלחות והמון נחת!!!

• הוסף לסימניות
חתיכת כישרון!

ובטוח לי שאת צעירה, בת 22.
כשהתכתבנו אז לצורך הריאיון היית נשמעת סופר צעירה,
ואני חושבת שגם סגנון הציור שלך מאד קליל וצעיר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צריך את המחבל משמאל בספר שלי..

• הוסף לסימניות
הוא כשרון גדול.

מאוד מזכיר לי את השטויות שציירנו בישיבה בזמנו.

לנסיוני, ההבעות החזקות והמשונות למראה אינן באים מטעם רע אלא מרצון לחקור גבולות הבעה ויכולת ביטוי. באמת.

ולגבי הישב וילמד, בישיבה רציתי להפסיק לצייר. זה היה לי כל כך כיף שזה קצת גרע לי מהריכוז. הררשיבה אסר עלי להפסיק לצייר. כך שזה חמוד להגיד אבל לא תמיד פשוט עד כדי כך.

• הוסף לסימניות
ולגבי השישב וילמד, בישיבה רציתי להפסיק לצייר. זה היה לי כל כך כיף שזה קצת גרע לי מהריכוז. הררשיבה אסר עלי להפסיק לצייר. כך שזה חמוד להגיד אבל לא תמיד פשוט עד כדי כך.
מה גם שזה לא חמוד להגיד.

• הוסף לסימניות
ולגבי הישב וילמד, בישיבה רציתי להפסיק לצייר. זה היה לי כל כך כיף שזה קצת גרע לי מהריכוז. הררשיבה אסר עלי להפסיק לצייר. כך שזה חמוד להגיד אבל לא תמיד פשוט עד כדי כך.

מה גם שזה לא חמוד להגיד.

קטנתי מלהגיב בנושא, (כאמור אני בת 22, בסדר?)ולא הייתי מעולם ישיבה'בוחר,
אבל מסתובבים לי כאלה 4 בבית, לומדים ב"ה בישיבות מובחרות(ישיבות גדולות וישיבות קטנות) ומרווים אותנו נחת,
ונראה לי שזה מאד עניין של אופי.
יש כאלו שדוקא העיסוקים המגוונים שלהם, וההזדמנויות להרחיב אופקים ולהנות ממגוון תחומים זה מה ששומר על החיוניות והמוטיבציה והחשק גם בלימוד התורה.
וטיפוסים כאלו יכולים ויודעים למצוא זמן מתאים להעשרה מבלי לפגוע כלל בזמני וסדרי הלימוד.
ויודעים בברור מה סדר העדיפויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה