• הוסף לסימניות
פתחנו שוקולד
וזה מה שהיה בפנים:
:eek::eek::eek::eek:

קבצים מצורפים

• שוקולד.jpg
    KB 720.4 · צפיות: 11
  • שוקולד (4).jpg
    1.5 MB · צפיות: 13
  • שוקולד (3).jpg
    1.4 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נראה לי מיותר לכתוב מאיזה חברה, זה יכול לקרות בכל חברה.

• הוסף לסימניות
קרה לי בקליק לבן

הם טענו שבגלל שמים במקרר ...פיכססס
ועוד היה לי קורים :(

• הוסף לסימניות
עבר על זה התאריך מלפני חודשים בערך
ופתחנו את זה ישר מהחנות

• הוסף לסימניות
היה לי כזה דבר פעם במטבעות שוקולד של חברה אחרת.

• הוסף לסימניות
עכשיו הסתכלתי שוב והתבלבלתי
(סליחה ברכל)
יש עוד שנה 2015
שלחנו לחברה מייל
בוא נראה מה הם יגידו.........

• הוסף לסימניות
פעם החברות היו מפצות בגדול, היום זה ממש עלוב :(

• הוסף לסימניות
אני מרשה לעצמי להעיר בערב ר"ה (אח"כ אבקש סליחה..:rolleyes:) שיש לנו נטיה לכתוב חברות או מפעלים שלדעתנו עשו לנו עוול, ורבים קוראים באינטרנט ויכול לצאת מזה נזק לרבים.
פשוט לא לכתוב שמות. זה יביא מהר יותר את הגאולה ויזכה אותנו בשנה טובה בע"ה. (כשאנחנו בוחנים אחרים לטובה, גם בשמים יבחנו אותנו כך).

• הוסף לסימניות
אחותי השבוע הכינה עוגת שוקוצ'יפס, וכשהיא שפכה את השוקוצ'יפס נפלה מבפנים דבורה (לתוך העוגה!)
היא התחילה לחשוב איך הגיעה דבורה למטבח וכו', וכששפכה את כל החבילה לצלחת הייתה עוד חצי דבורה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1371529:
הי גברת.:p
תמחקי את ההודעה הזו כי יש בה הוצאת דיבה לשוא, ויש כאלו שיקראו רק את הודעתך הראשונה.

בכלל, אני מרשה לעצמי להעיר בערב ר"ה (אח"כ אבקש סליחה..:rolleyes:) שיש לנו נטיה לכתוב חברות או מפעלים שלדעתנו עשו לנו עוול, ורבים קוראים באינטרנט ויכול לצאת מזה נזק לרבים.
פשוט לא לכתוב שמות. זה יביא מהר יותר את הגאולה ויזכה אותנו בשנה טובה בע"ה. (כשאנחנו בוחנים אחרים לטובה, גם בשמים יבחנו אותנו כך).

כל מילה נכונה!!!

• הוסף לסימניות
לא מספיק שאתם נגעלתם,חשוב שגם אנחנו נגעל?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1371538:
לא מספיק שאתם נגעלתם,חשוב שגם אנחנו נגעל?!

אילו היה שם לא היה נגעל.....;)

• הוסף לסימניות
מעולם תולעת לא הייתה שווה יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1371529:
הי גברת.:p
תמחקי את ההודעה הזו כי יש בה הוצאת דיבה לשוא, ויש כאלו שיקראו רק את הודעתך הראשונה.

בכלל, אני מרשה לעצמי להעיר בערב ר"ה (אח"כ אבקש סליחה..:rolleyes:) שיש לנו נטיה לכתוב חברות או מפעלים שלדעתנו עשו לנו עוול, ורבים קוראים באינטרנט ויכול לצאת מזה נזק לרבים.

את צודקת במאה אחוזים
מחילה מהחברה ההיא............:)

• הוסף לסימניות
פשוט לא לכתוב שמות. זה יביא מהר יותר את הגאולה ויזכה אותנו בשנה טובה בע"ה. (כשאנחנו בוחנים אחרים לטובה, גם בשמים יבחנו אותנו כך).[/QUOTE]

ממש חשבתי לפתוח אשכול בדיוק עם התוכן הזה.
נראה לי שבאמת כדאי אפילו לפתוח, למי שלא יכנס לשרשור הזה.
לאחרונה ממש כל יומיים בערך יש כותרת בסגנון: חברה X גנבים. חברה Y - נא הזהרו!!!
וכו'.
דווקא יש לציין שפותחת האשכול היתה די זהירה וכתבה את זה רק בתוכן ההודעה ולא בכותרת
וראוי להתעורר!

• הוסף לסימניות
הלכה:
אם יודעים בודאות שחברה מסוימת מתנהגת שלא כדין, לדוגמא: יש לה מוצרים לקויים והיא מתנערת מאחריות, למרות שהוכח לה בודאות שהיא אשמה, המוצרים שלה פגומים לעיתים קרובות וכו'.
במקרה כזה שזה הוכח בודאות, מותר וגם מצוה לפרסם את שם החברה כדי להסיר נזק מהבריות.
אך במקרה שהיה תקלה שיכולה לקרוא בכל חברה, ודאי שאסור לפרסם את החברה.
(ע"פ חפץ חיים, בכל מקרה כדי לא להכשל תמיד מומלץ תמיד להתיעץ עם רב קודם, כי לפעמים פרט אחד יכול להשפיע על כל הסיפור).

• הוסף לסימניות
פיכס. יצא לי החשק לשוקולד בזמן הקרוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה