כללי זה או זה

• הוסף לסימניות
לוגו לחנות נעליים שהתרחבה לאורטופדיה, לגבי הצבעוניות של הלוגו אני לא שואלת. (הלוגו בצבעי התכלת של כללית ומכבי )
זוהי בחירת הלקוח ורצה להוסיף מעט כתום של מאוחדת. (הוא מוכר מטעם כל קופ״ח).

האמת היא שגם לגבי הדגם הוא כמעט סגור, בכל זאת אשמח לחוות דעת בכיוון הראשון או השני?
Screen Shot 2018-05-23 at 10.34.53 AM.png

• תודה
Reactions: bp1
  • הוסף לסימניות
יפה
השני, ואפשר יותר מינימליסטי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
השני כמובן
הייתי משנה את זה שהכל בשורה אחת.. אולי מניחה את השי למעלה מימין

• הוסף לסימניות
וודאי שהשני, אם כי הפונט כבר נדוש ביותר אבל יותר טוב מזה של הראשון.
קצת מפריע שהלוגו מחולק לשלוש גם בפונט, גם בצבע וגם במיקומים.
האייקון בשני ממש יפה ובמקום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מצרפת שינויים שעשיתי
מבחינת הצבעים זה בחירת הלקוח.
את הסמל הראשון הוא אהב יותר ולכן הקטנתי אותו מעט ועשיתי אפשרות של 2 שורות מה יותר יפה?
Screen Shot 2018-05-23 at 2.46.13 PM.png

• הוסף לסימניות
הכל יפה, באמת!

הייתי מנסה אולי ללכת על הכיוון של האייקון של השני ולשלב אותו עם האותיות "שי"
נניח שהבוהן תהיה האות י' משהו כזה..
מקווה שהבנת אותי למרות ההתנסחות הקצת מבולבלת :)

הפונט של הסלוגן עדיף כמו ב1 / 2 בהודעה האחרונה שלך.
הייתי מנסה להגדיל אותו כדי שה"למדים" יתמקמו בחלל של האות ר' של אורטופדיה.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
השני מהתגובה הכי למעלה יותר יפה מהראשון לענ"ד

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים אבל בכל זאת הלקוח בחר וזוהי בחירתו:
Screen Shot 2018-05-23 at 3.01.55 PM.png

• הוסף לסימניות
1. ששני צבעים רק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה