תעופה זה אמיתי??? טיסה לניו יורק הלוך חזור ב850 ש"ח???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
היו הרבה אנשים שסגרו הזמנות בקיווי ואחרי זמן מסויים שלחו להם הודעה שמחיר הכרטיס התעדכן, אם הם מעוניינים בכרטיס עליהם להוסיף עוד כסף.
וקשה אחרי זה לרדוף אחריהם להחזר.

• הוסף לסימניות
היו הרבה אנשים שסגרו הזמנות בקיווי ואחרי זמן מסויים שלחו להם הודעה שמחיר הכרטיס התעדכן, אם הם מעוניינים בכרטיס עליהם להוסיף עוד כסף.
א. תוך כמה זמן התקשרו אליהם?
ב. מבקשים תוספת מלאה?

• הוסף לסימניות
אני מסביר לך שכבר קיבלתי כרטיס דיגיטלי במייל
אתה רוצה להגיד לי שזה איזה עושק של קבוצת האקרים??

• הוסף לסימניות
לא! הוא אומר שיש לפעמים טעויות והם יכולים לדרוש אחרי זה עוד כסף למימוש הכרטיס ולך תתווכח.

• הוסף לסימניות
קבלת כרטיס מקיווי או מאלעל?
תנסה להיכנס באלעל לניהול ההזמנה ולראות אם זה קיים

• הוסף לסימניות
אפשר קישור
אני מנסה לחפש ולא מוצאת

• הוסף לסימניות
אני מנסה לחפש באתר שלהם ולא מוצאת דבר כזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש פה מישהו שעדיין כתוב לו 829 ש"ח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה