תעופה זה אמיתי??? טיסה לניו יורק הלוך חזור ב850 ש"ח???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם כבר טיסה,
אני הזמנתי כרטיסים לי ולאשתי ובזמן ההזמנה עוד לא היה לי את הדרכון של הבת שלי, בת 9 חודשים, עכשיו קיבלתי את זה כבר ואני לא יודע איך אני מוסיף אותה להזמנה שלי, טיסה של אל-על.

• הוסף לסימניות
מי שמבין בתחומים אלו, עד כמה אפשרי למצוא דילים הזויים כ"כ למי "שיושב" על האתר?

• הוסף לסימניות
מי שמבין בתחומים אלו, עד כמה אפשרי למצוא דילים הזויים כ"כ למי "שיושב" על האתר?
קורה לעיתים רחוקות ממש.
עדיף לדעתי לא לבזבז את הזמן, אלא לעבוד בזמן הזה.
תרוויח יותר כסף כנראה

• הוסף לסימניות
אם כבר טיסה,
אני הזמנתי כרטיסים לי ולאשתי ובזמן ההזמנה עוד לא היה לי את הדרכון של הבת שלי, בת 9 חודשים, עכשיו קיבלתי את זה כבר ואני לא יודע איך אני מוסיף אותה להזמנה שלי, טיסה של אל-על.
זה דחוף.
תודה.

• הוסף לסימניות
אם כבר טיסה,
להתקשר אליהם
ולחכות......

• הוסף לסימניות
אם כבר טיסה,
תזמינו לה כרטיס בנפרד.
מקסימום מישהו אחר יחזיק אותה כל הטיסה.

• הוסף לסימניות
היו דברים מעולם
כבר שמענו סיפורים
וגם שמענו שלא דרשו כספים חזרה ולא תוספות
מעוניין לקבל את הקישור של החברה הזאת

• הוסף לסימניות
לא מזמן פורסם על כמה שהזמינו כרטיסי טיסה בחברות מוכרות ופשוט הכל היה הבל ורעות רוח לא היו כאלו טיסות בלוח הטיסות
אני מקווה שזה לא עקיצה... או בדיחה...o_O:rolleyes::eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה