זה בטבע שלי...

• פותח הנושא nar
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד ,הערות והארות
על מנת להקדם

• הוסף לסימניות
השניה עם העצים ממש מעניינת
התמונות קצת אפרוריות כדי לנסות קצת לעבד

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;n4876342:
התמונות קצת אפרוריות כדי לנסות קצת לעבד

תודה!
אני ידעת מעט להתעסק עם פוטושופ, אבל לא ממש לעומק.
באיזה כלי להשתמש כדי לחמם?
אם התמונות יוצאות אפורות, זה בעיה במצלמה, או בהגדרות?

• הוסף לסימניות
ראיה צילומית טובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nar;n4876481:
תודה!
אני ידעת מעט להתעסק עם פוטושופ, אבל לא ממש לעומק.
באיזה כלי להשתמש כדי לחמם?
אם התמונות יוצאות אפורות, זה בעיה במצלמה, או בהגדרות?

תתחילי לשחק עם הפוטושופ בעיקר עם הקטגוריה של מה שאני מעלה לך פה

לפעמים אפרורי כי התאורה לא מספיק טובה
לא מראה על שום בעיה

• הוסף לסימניות
הראשונה והשניה יפות, השניה מעניינת עם משחק יפה של השתקפויות.
השלישית מיותרת בעיני.
הרביעית יפה אבל בנאלית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;n4878139:
הראשונה והשניה יפות, השניה מעניינת עם משחק יפה של השתקפויות.
השלישית מיותרת בעיני.
הרביעית יפה אבל בנאלית.

תודה על התגובה המפורטת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה