כללי זה הגיע! האתר החדש של אומן

• הוסף לסימניות
מעבר לזה, הלוגו, הוא לוגו לחברת נדל"ן.
יכול להיות שלא הבנתי את מטרת האתר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;450822:
הבעיה המרכזית שלי עם האתר היא הבחירה התמוהה לדעתי, בתמונה הראשית - תמונה של מפל בנוף אירופי קסום. האמנם בשביל זה נוסעים לאומן? זו החוויה המרכזית שיש לך להעביר משם?
אני חושבת שהתמונה המרכזית באתר צריכה לבטא חוויה רוחנית, לא חוויה תיירותית. אחרת המסר שלך נכשל בגדול.
אוקי,
באמת לא הבנת את הרעיון של האתר,
בשונה משאר אתרי אומן (ויש כמה) שפונים לציבור ומראים להם את היופי מצד הרוחניות ומושכים אותם לבוא לאומן להתפלל להתחזק וכו'

האתר הזה הוקם במטרה למשוך את האנשים דרך היופי של אומן יופי גשמי היופי של הטבע, ואומרים, שרבינו נחמן אמר שעצם זה שיהודי מגיע לאומן גם אם הוא לא מתפלל זה עושה לו משהו ומקרב אותו.
זה היה מטרתו של הלקוח
ולכן אם תשימי לב הוא כמעט ולא שם תמונות של אנשים מתפללים וכד'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;450736:
האתר באמת יפה!
גם לי הפריע עודף האפקטים בגלריות, עד שסגרתי באמצע למרות שהתמונות מעניינות
לא הבנתי על איזה אפקטים דיברת?

• הוסף לסימניות
הבנתי. עכשיו זה ברור יותר ואני מבינה איך זה משרת את המסר.
אני עדיין חושבת שהלוגו לא משרת את המטרה.
אם המסר הוא מה שכתבת, הלוגו צריך להיראות דומה ללוגואים של חברת ואתרי תיירות.

(אני מבינה שמדובר על ביקורת בדיעבד ואת לא הולכת לשנות את הלוגו... זו רק הערה להבא)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;450919:
הבנתי. עכשיו זה ברור יותר ואני מבינה איך זה משרת את המסר.
אני עדיין חושבת שהלוגו לא משרת את המטרה.
אם המסר הוא מה שכתבת, הלוגו צריך להיראות דומה ללוגואים של חברת ואתרי תיירות.

(אני מבינה שמדובר על ביקורת בדיעבד ואת לא הולכת לשנות את הלוגו... זו רק הערה להבא)
שומעת,

תודה

• הוסף לסימניות
הרבה יותר מידי פלאש קופצני.
צריך להרגיע קצת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;450952:
צריך להרגיע קצת.
זה באמת קצת שובב (יש כאלה שאוהבים את זה)
אבל אנחנו עובדים להרגיע שם את הרוחות;)

• הוסף לסימניות
למה לכל תמונה צריך לחכות לפלאש שלה?
אין אפשרות למצגת נורמלית?

• הוסף לסימניות
אתר יפה מאד
צריך להרגיע קצת.
<!-- / message -->
גם לי נראה כך מה שגורם לקבל סחרור ולצאת מהאתר

• הוסף לסימניות
האפקטים של הפלאש יפיפים אבל בד"כ היופי של הפלאש הוא כשהוא נותן מעברים עדינים ועימעומים וכדו'.
התיקון העיקרי פה הוא להאיט את הקצב של כל הפלאש הכל קורה שם מידי מהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה