המוקדים סגורים... יפתח שבוע הבא. ככה אמרו לנו במעוןאיך מגיעים לנציג אנושי?
זה פשוט סיוט , קבעו לי דרגה לא נכונה ואני מנסה להגיע למוקד האנושי, וזה לא מעביר אותי
הוא חתם בדיוק כאן לפני חודש וחצי...הבעל לא נכנס דרך הקישור הנכון
זה הקישור המקוצר דרכו ההורה השני צריך להכנס:
להשלמת הבקשה יש למלא את הטופס המצורף בקישור
חשוב לשמור את הפרטים המופיעים בהודעה זו.
לתשומת לבך, עליך להשלים את התהליך תוך 7 ימים משליחת הבקשה ע"י הורה 1.
לאחר קליטת הבקשה המלאה, של שני ההורים, תשלח אליך הודעה עם מספר הבקשה הקבוע.
בברכה,
האגף לעידוד תעסוקת הורים
משרד העבודה
ברור.יש לבדוק שיצא מהחשבון ההורה ה1, ונכנס מהחשבון שלו.
תכנסי לקישור הזה למטה יש הסבר לאיזה קישור להיכנס כדי שהורה 2 יאשרברור.
בכל מקרה זה כבר היה לפני חודש וחצי ואין אפשרות יותר משבוע.
והקישור שהביאו לי כאן לבדוק לא תקין.
אני כבר מיואשת![]()
נראה לי לא הייתי מובנת.תכנסי לקישור הזה למטה יש הסבר לאיזה קישור להיכנס כדי שהורה 2 יאשר
צפה בקובץ המצורף 1890689![]()
בקשה לקבלת דרגה והשתתפות בשכר לימוד, במעונות יום ומשפחתונים (תשפ"ה)
שירות זה מאפשר להורים להגיש באופן מקוון, בקשה לקבלת סיוע והשתתפות מהמדינה בשכר הלימוד של ילדיהם במעון או במשפחתון לשנת הלימודים תשפ"ה. את הבקשה ניתן להגיש לאחר השלמת הרישום מול מנהלת המעון או רכזת המשפחתונים.www.gov.il
כנראה שלא היה בדיוק משם,או שלא מילאתם בצורה נכונההוא חתם בדיוק כאן לפני חודש וחצי...
מה עושים?
בתקופת קבלת דמי אבטלה אפשר לקבל סבסודשאלה
קבלנו דרגה 12 עד סוף החל"ד
מה הסטטוס למי שלא חוזרת לעבודה ומקבלת אבטלה ?
הגשנו עידכון טפסים לפני שבועיים...העליתי לעדכונט השלמת טפסים אתמול - תוך כמה זמן תהיה דרגה?
אי אפשר להיכנס שוב.כנראה שלא היה בדיוק משם,או שלא מילאתם בצורה נכונה
לא יזיק להכנס שוב
ולשים לב שכשמגיע שלב שצריך למלא תז הורה 1 למלא את שלך
מה שלחת בסוף?מישהו יודע מה זה אומר "נתונים מצטברים" ? ביקשו שאשלח : תלוש המכיל נתונים מצטברים בשנת 2024 עם שלושה חודשים ומעלה
תודה רבה!
אמור להיות בכל תלוש נתונים מצטברים, נראה לי הכוונה מ3.24 והלאה,מה שלחת בסוף?
גם ממני הם מבקשים את זה
אשמח לדעת מה אמורים לשלוח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים