זה הגיע!!!! מבחני התמיכה למעונות ומשפחתונים!!!

הבת שלי נהיית בן 15 חודשים ב-15/09, עפ"י מה יחיבו אותנו, עד 15 חודשים או 15-24?

@המוכשר
הבן שלי היה בן 15 חודשים ב-8/9 וכל השנה שילמנו מחיר של תינוק. (לפני שנתיים)
אני חושבת שכתוב באיזה מקום שהגדרת פעוט זה אם ב1/9 מלאו לו 15 חודשים.
מעצבן...

נתנחם שלא נולד ב31/12....
הילד שלך במשפחתון או מעון? כי בדקתי עכשיו בסימולטור על הבת שלי (בת שנה) והתשלום לדרגה 3 הוא 1000 וסתם הכנסתי תאריך לידה של פעוט והיה אותו סכום (משפחתון)
(או שהסימולטור לא מעודכן)

מסתכלים על לפני הלידה
נניח אני מביאה תלוש של ינואר
רשום שם שצריך שהתלוש מלפני הלידה יכלול נתונים מצטברים ל3 חודשים
וכיוון שזה תחילת שנה אין נתונים מצטברים
ידוע לך אם זה בסדר?
1732798132570.png

אני גם עצמאית וגם שכירה
מה צריך למלא?

שלום חברים שאלה ממש מעניינת אותי בטח ואולי גם עוד כמה
עצמאית שהייתה בחל"ד בתקופה של 1-6/24
ממלאה באישור רו"ח את הכסף שקיבלה מביטו"ל או שיספיק להם השומה של 2023??
אבל אין לי שומה של 2023 אז אישור רו"ח על 2023?
תודה מראש למי שיספק את התעניינותי

משהו מצליח להוריד את הטבלאות של מעונות שאינם מלכ"ר, תקינה מורחבת.? אני לא מצליחה להוריד , אם יש למשהו אשמח שיעלה פה

לכל השואלות על חל"ד ועל דמי הלידה
מהשנה תוכלו לראות בתהליך ההגשה שיש להם כבר את כל הנתונים מהביטו"ל וכל החישובים נתונים לשיקול דעתם

אם האופציה היחידה להגשת הנחה היא ע"י סנכרון מביטו"ל,
מדוע מעלים באשכול כל הזמן את נספח 8 וכו' של אברך בכולל?
גם אני מצטרף להנ"ל
תכלס' צריך להוסיף מסמכים לאברך/שכיר או לא ?

אפשר בבקשה הסבר?
התבלבלתי ממה שקורה פה.
אמא שכירה שלא חזרה מחל"ד או משהו מיוחד, עבדה כרגיל במשך השנה - צריכה לצרף מסמכים או רק לאשר סנכרון?
אבא אברך - את הנספחים 3 ו- 8 הוא ממלא לבד או שולח לכולל שימלא?

אפשר בבקשה הסבר?
התבלבלתי ממה שקורה פה.
אמא שכירה שלא חזרה מחל"ד או משהו מיוחד, עבדה כרגיל במשך השנה - צריכה לצרף מסמכים או רק לאשר סנכרון?
אבא אברך - את הנספחים 3 ו- 8 הוא ממלא לבד או שולח לכולל שימלא?
נספח 8 הכולל ממלא ונספח 3 לבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה