- הוסף לסימניות
לא נקראדחוףףף!!
הגשתי בקשה מבן זוג אחד, וכשניסיתי להשלים מבן הזוג השני, נחסם לי החשבון במערכת ההזדהות וכתוב לי לנסות מאוחר יותר.
האם זה נקרא שהגשתי בקשה לפני ה1.12??
הטופס לא נשלח
אבל בכל מקרה אפשר ללשוח עד 31/12/2024.
לא נקראדחוףףף!!
הגשתי בקשה מבן זוג אחד, וכשניסיתי להשלים מבן הזוג השני, נחסם לי החשבון במערכת ההזדהות וכתוב לי לנסות מאוחר יותר.
ואז אני מקבלת דרגה רטרו מתחילת השנה?לא נקרא
הטופס לא נשלח
אבל בכל מקרה אפשר ללשוח עד 31/12/2024.
כן בע"ה.ואז אני מקבלת דרגה רטרו מתחילת השנה?
תטרכו להגיש עירור כיון שהיה שינוי בהכנסותאם למשל אמור לרדת גובה ההכנסות בעוד חודשיים יהיה אופציה לשינוי? או לשליחת תלושים חדשים?
בוודאות?כן בע"ה.
בוודאות?
כי המטפלת התקשרה לומר לי שצריך להגיש עד היום ב24:00.
די הלחצתתםם!!!!דחוףףף!!
אין אפשרות ללא אישור סנכרוןמה הכוונה יהיו?
יש לך מידע מבפנים שהפעם לא?
ומה קורה אם עולים על אי התאמה?
כנראה צריך להגיש כמו אברך , נספח 8 ונספח 3בעלי עבד עד סוף פברואר 2024
החל מחודש מאי הוא חתם אבטלה
הוא גם כתוב בתור אברך כולל
אני צריכה להגיש מסמכים כל שהם?
ולכתוב שהוא גם לומד בכולל, או שלא צריך?
תודה
די הלחצתתםם!!!!
יש ענין להגיש היום זכור לי שהיה מי שטען כזה דבר
מה המקור? זה נכון?
לא ממש לא,בוודאות?
כי המטפלת התקשרה לומר לי שצריך להגיש עד היום ב24:00.
מי שעכשיו בחופשת לידה הם יודעים את זה אפילו שילדה בחודש 10.
מקבלת דרגה זמנית עד שחוזרת לעבוד? ואם לא חוזרת לבעוד אין לה דרגה?
ואם היא יוצאת לאבטלה אחרי חופשת לידה ?
קשה לדעת איך התיחסו לזה אולי יש כאלה פה שידעו..מי שעכשיו בחופשת לידה הם יודעים את זה אפילו שילדה בחודש 10.
מקבלת דרגה זמנית עד שחוזרת לעבוד? ואם לא חוזרת לבעוד אין לה דרגה?
ואם היא יוצאת לאבטלה אחרי חופשת לידה ?
תודהכנראה צריך להגיש כמו אברך , נספח 8 ונספח 3
ותוודאי שמחשבים לכם ללא החודשים שעבד.
הייתי גם כותבת ומציינת שמאז לא עובד.
אם יהיה בעיה תגישו עירור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים