מה שכתוב בחוק הוא:לכל השואלים והמתלבטים....שאלתי בצט את הנציגה כמה שעות אברך כולל צריך ללמוד בשבוע כדאי להיות זכאי לסבסוד וזה מה שענו לי-45 שעות
צפה בקובץ המצורף 1836207
החל מהשנה ההכנסה לנפש לדרגה 3 היא 2330
- תנאי סף לקבלת דרגה הוא הכנסה חודשית ממוצעת בסכום של 3,159 ש"ח לפחות לכל הורה בנפרד.
- ולקבלת דרגה 3 צריך שסכום הכנסה לנפש לא תעלה על 2100 בחלוקה כללית של סכום כל ההכנסות למספר הנפשות בבית(הכולל:הורים.וילדים מתחת גיל 18)
יש דרך ליצור איתך קשר? במייל?כמובן שכרגע לא למדתי את המערכת שם מפנים ברגע שיהיה לי מידע אני מיד אעדכן
זה המייל שלי
אין לי אישימעניין כי גם שנה שעברה בנוהל משרד החינוך מופיע 35 שעות
תוכל לכתוב לי באישי אני מעוניין לשאול אותך משהו?
לא יפגע@המוכשר !!! אודה לעזרה
בעלי אברך ויש לו עוסק פטור שמרויח 2000 שח בחודש
בסינכרון מול ביטו"ל מופיע גם אברך וגם עצמאי
מה עליו להגיש? הצהרת הורה לומד ולמלא את סעיף 3
(אני עובד/ת / לא עובד/ת במקביל ללימודים בהיקף של ___________ שעות שבועיות.גובה הכנסה מעבודה עומד על ____________________ ש"ח ברוטו בחודש.)
ידוע לך אם אברך שגם עצמאי פוגע בזכאות לדרגה?
כןאשמח לעזרת המבינים...
אם לבעלי אברך כולל היה תלוש עד 5.24 ולאחר מכן התפטר
האם מחשבים את ההכנסה עבור קבלת הדרגה?
תודה!לא יפגע
מעצמאי בעיקרון לא יהיה זכאי ולכן חייב להתבסס על אברך
מצטרפת לשאלה.
@המוכשר !!!
למיטה ידעתי אין סנכרון@מלי שיר את יודעת אם על לימודים כסטודנט יש סנכרון או לא?
ומאיזה חודש אני צריכה להיות סטודנטית כדי לקבל דרגה?
גם אישור מהכוללתודה!
ואיזה טפסים עליו להגיש?
מספיק הצהרת הורה לומד ולמלא את סעיף 3?
(אני עובד/ת / לא עובד/ת במקביל ללימודים בהיקף של ___________ שעות שבועיות.גובה הכנסה מעבודה עומד על ____________________ ש"ח ברוטו בחודש.)
מה המייל?אין לי אישי
תפנה במייל
לוקח כמה ימים לקליטההגשתי בקשה לדרגה, מתי מקבלים את הדרגה בפועל?
בבירור דרגה הוא כותב לי "לא נמצאו נתונים במערכת עבור פרטים אלו", מה זה אומר?
.מה המייל?
כרגע אין אפשרותמתנצלת אם כבר שאלו...
בחודש האחרון קבלתי מענק ולכן התלוש גדול בהרבה מהאחרים.
אצלי זה בתלוש של יולי, אבל אני רואה שאצלם זה יוני ולכן הוא מחושב.
יש מצב לבקש שיסתנכרו רק עם 3 החודשים הראשונים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים