- הוסף לסימניות
- #1,841
לא ראיתי אם כתבו אבל האריכו בתמ"ת את הרישום עד סוף ינואר..
בהצלחה
בהצלחה
יתכן ולא נכנס למשתמש שלו, תנסו בגלישה בסתראולי תוכלו לעזור לנו?
הגשנו מזמן בקשה
אבל שלחו לנו כבר פעמיים הודעה ש" ההורה השני טרם מילא את הטופס"
והוא כן מילאאאאאאאאאאאאאא
יכול להיות שחסר שם משהו בטופס?
והם לא עונים בטלפון...
כן9+10+11 זה כן טוב?
ברוטו החייב בביטוח לאומישאלה דחופה
החישוב של התלושים הוא מהברוטו או מהנטו
ז"א הברוטו אצלי תמיד אותו דבר
אבל הנטו משתנה מכל מיני סיבות
משנה איזה תלוש לשלוח?
כן, כל האברכיםאב לומד בכולל, עם פטור מצהל
קיבל דרגה זמנית עם ההערה הבאה:
נקבעה דרגה זמנית עד ,28.2.2025בהמשך יפורסמו הנחיות בדבר לומדים שהסדירו את מעמדם מול צהל, כולל התנאים והמסמכים הנדרשים להוכחת הזכאות החל מחודש 03
השאלה אם כך כותבים לכל מי שלומד בכולל בלי קשר לגילו ומעמדו?
אם חסר מסמכים, לא קובעים דרגהקיבלתי דרגה 12
לפי חישוב הסימולטור אני צריך לקבל דרגה 9
מה יכול להיות?
אם חסרים מסמכים של לימוד בכולל זה משנה את הדרגה?
כן, 3 חודשים רצופיםתודה !
ואני יכולה לבחור שלושה תלושים מאיזה חודשים?
וכן האם תתכן דרגה לא נכונה בגלל שלא בחרתי תלושים וטרם שלחתי נספחים של אישור כולל וכו'?
כןהיו חסרים לי כמה טפסים, שלחתי אותם דרך המדגנט וקיבלתי אישור שהם התקבלו.
עכשיו אני מנסה לראות אם טיפלו בהם ויש לנו דרגה, וזה מה שמופיע בדף לברור הדרגה-
לא ניתן להציג את הדף המבוקשמישהו נתקל בבעיה כזו?
מזהה תקלה4311537451707465829
ממתי עד מתי הוא מרכז?היי גם ממני ביקשו את זה
וכבר יש לי 4 חודשים רצופים אחרי ..
אז החשבת שכר הוציאה לי תלוש אחד שמרכז את כל הנתונים של החישובים של המשכורות בחודשים אלו
הוא נקרא: תלוש משכורות שנתי 2024 + צירפתי את כל התלושים הרצופים לאחר החופשה
את כל התקופה מאז שחזרתי מחופשה ועד היום של שנת 2024ממתי עד מתי הוא מרכז?
מתחילת 2024 עד עכשיו?
או שלוש חודשים אחרי החל"ד?
לצרף עוד מסמך, שהוא בעצם מכתב ששם תכתבו מה שאתם רוצים להסביר.בינתיים שלחתי להם דרך העידכונט שוב את הנספחים של הכולל (התעלמתי מבקשתם לשליחת מסמכים מהביטוח לאומי וכו'
מאחר והוא לא חתם אבטלה (לא חשב על כך..) ואין לו זכאות לאבטלה.
האם אני כן צריכה לציין להם איפשהו (אם יש מקום כזה..) שבטעות ציינתי שהוא דורש עבודה?
אני הבנתי שמי שקיבל דרגה עד20.12 המעון יקבל את הכסף עבורו רק ב10.1משהו יודע עם מי שכן קיבל דרגה כבר
המעון קיבל את הכסף??
עובדים כן קיבלו דרגה קבועה?כן, כל האברכים
כןמשהו יודע לכוון אותי?
אני יכול להגשי תלשוים של 6 7 8 2024 ?
ולא מה 1-6
אם אז השכר היה נמוך יותר?
אז איך קבעו לנו דרגה 12 ובמקביל ציינו שנשלח מסמכים מבט"ל..?אם חסר מסמכים, לא קובעים דרגה
דרגה 12 זה כמו בלי דרגה...אז איך קבעו לנו דרגה 12 ובמקביל ציינו שנשלח מסמכים מבט"ל..?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים