ק ירושלמית
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אז אם בעלי אברך לצרף אישור לימודים מהתאריך שבין ה1/1 ועד 30/6 לשנת 2024 ?
בזמן המילוייש אפשרות לצרף תלושים או שהכל מהביטוח לאומי?
מישהו?אם בעלי התחיל לימודים ב01.09.2024 ולפני כן עבד
האם יש דרך שלא יחשבו את המשכורת של 01.01.2024-01.06.024 ?
01.09.2024מישהו יודע איזה תאריך ממלאים בתאריך כניסה למסגרת?
אז לא צריך לצרף תלושים?בזמן המילוי
מופיע הכל
חודשי עבודה
סך המשכורת
דמי לידה
נתוני תעסוקה
הכל הולך לפי התאריכים שהם מחליטים לבדוק איך תשני את זה? הם מעלים מעצמם נתונים ואת רק צריכה לאשר...מישהו?
אז כן יש שם אפשרות להוסיף תלושים?למישהו יש את האישור כולל של תשפ"ה לצרף?
כמו כן אם אישרתי קבלת נתונים מביטוח לאומי יש עוד אילו מסמכים שאני צריכה לצרף חוץ מהכנסות?
שאין דרגה,מה זה דרגת זכאות 12?
זה ללא דרגהמה זה דרגת זכאות 12?
יודעת מה הדרגות הבאות?כרגע לפי הסימלטור אלו הסכומים (אין להסתמך על זה עד שמתפרסם הלוח)
עד 2330 דרגה 3
עד 2875 דרגה 4
עד 3325 דרגה 5
לפעוט
1287 דרגה 5
1082 ש"ח דרגה 4
915 ש"ח דרגה 3
גם לי זה קרהעוד באג באתר שלהם,
בעלי נכנס כדי לאשר
מבקשים מ. זהות של הורה 1 (שלי)
הוא משלים ואז מופיע עד הסוף כל הפרטים שלי
בלי הפרטים שלו בכלל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים