ק ירושלמית
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
גם לי
כאילו הוא מאשר שמה שאני מילאתי נכון ... ?!?!
לא הבנתי
לא הבנתי
ואם הייתי בחל"ד 3- 6 הם מחשבים גם את המשכורת וגם את הדמי לידה?1-6 2024
תעשו התנתקות מהאתר הממשלתי שביצע הורה 1.גם לי
לא הבנתי
למה זה מה שמופיע לי בסימולטור???זה ללא דרגה
שבעלי עשה שירות בכל שנה פנינו לחברים(דרכם היה השרות) והם הגישו מסמך משלהם.בעלי עושה שירות אזרחי וגם עובד
בשנה שעברה הם יסתכלו רק על שירות האזרחי (שמקנה הנחה משמעותית במעונות), כי לא היה מסונכרן עם הביטוח.
השנה זה מסונכרן, האם יסכלו על העבודה או על השירות?
למישהו יש מושג?
גם אני אותו דברשלום,
האם מישהו יודע מה היקף הנדרש לשעות לימוד להורה לומד בכולל (הורה 2)
כל כמ' שעות שאני שמה בסימולטור לא נותן לי דרגה
את בטוחה שהסכום שרשום על ההכנסה של ה6 חודשים כולל דמי לידה?בזמן המילוי
מופיע הכל
חודשי עבודה
סך המשכורת
דמי לידה
נתוני תעסוקה
צריך להתנתק מהיאזור האישי הראשון ואז להתחבר עם השני ויעלה הפרטים המתאימיםגם לי זה קרה
להמשיך ולאשר הכל שם ?
בגדול מספיק 24 (גם בסימולטור זה נותן דרגה ל 24 שעות)גם אני אותו דבר
יש פה באשכול כמה עמודים קודםלמישהו יש את האישור כולל של תשפ"ה לצרף?
כמו כן אם אישרתי קבלת נתונים מביטוח לאומי יש עוד אילו מסמכים שאני צריכה לצרף חוץ מהכנסות?
מישהוא?בהצהרת הורה לומד:
כמה ימים ושעות בשבוע למלא?
תודה
תודה!!!! צדקתצריך להתנתק מהיאזור האישי הראשון ואז להתחבר עם השני ויעלה הפרטים המתאימים
עשיתי את זה ולהצלחתי להגיש אבל לא קיבלתי אישור שהטופס של הורה 2 התקבלצריך להתנתק מהיאזור האישי הראשון ואז להתחבר עם השני ויעלה הפרטים המתאימים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים